Şimdi Ara

Araç Yanmasını Kasko Karşılamadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fatura konusunda yanlış anlaşıldım. Yaptırdığınız işlerin kaydını fişini hiç alıp tutmadınız mı onu anlayamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Mesela bende araç kamerası var. Sigorta kutusundan kablo çektim. Kaskoya nasıl bildireceğim. Kamerayı hediye geldi fiş yok. Yani kayıtsız her şeyim. Kasko zaten her türden risk için var değil mi? Ne yapmak lazım zararı karşılaması için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Bende de var fakat sigortaya müdahale yetkisiz kabul edildiği için takmıyorum. Alarm LED far bile takmıyorum. Yetkili servis yapmıyor diye.

Elektrik arızası bile garanti dışı kalabiliyor. Yetkisiz müdahale diye.

Garantisi olmayan Araca her yıl zamanında bakım yaptırırım. Parçaları kendim aldığım için en azından parça faturası vs olur.

Arıza yaptığında değil düzenli bakım araba için şarttır. İhmale gelmez.

İyi bir uzman avukat bulup dava açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 29 Mayıs 2022; 15:10:9 >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Benim değil konu sahibinin ihtiyacı var. Ben arkadaşa soru sordum sadece. Çünkü niye fiş fatura almadın diye serzenişte bulunmuş. Almadan da yapılan işler olabiliyor. Bu işleri nasıl kayda geçiririz onu merak ediyorum. Kamera ve yağ bakımını tescilleyebileceğim bir yol var mı kendim yapıp?

Bende de araç kamerası var. Sigortaya değil, multimediasına bağlı. İyi bir powerbank alıp, güneşte kalmayacak şekilde koltuk altına falan koyarsanız, devamlı kayıt olayını sağlayacak kadar enerji verecektir diye düşünüyorum. Benim kameram kapasitörlü, Antalya gibi yerde güneşin bağrında sıkıntısız bir şekilde yıllardır çalışıyor. Pilli olanların araç yangınlarına sebebiyet verecek ölçüde ısınma riskini göze almadım. Bu da sonuçta bir tercih. Sizin aküye bağlamanız da bir tercih.

Sonradan eklenen donanım veya aksesuar olup olmadığını sigorta acentaları zaten size soruyor. Varsa nasıl bir prosedürü var bilmiyorum.

• araçta muane varsa seve seve verecek o parayı kasko içiniz rahat olsun

muane zaten aracın trafiğe çıkışı uygundur diye verilmiyormu kasko firması boşuna çamura yatmasın devletin verdiği rapora itiraz edemez

işine gelmiyorsa yapmayacak kaskoyu parayı alırken iyi tabi yada madde koyduracak sözleşmeye aracın servis bakımlı olması şarttır diye

özetle parayı alırsınız sıkmayın canınızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çakmaklıktan alıyor. Kontak kapalıyken kapalı, açıkken çalışıyor. Powerbank e gerek duymadım. Olur ya yolda başımıza iş gelir. Ondan soruyorum. En iyisi kaskoya sorayım

• Akrabamda golf 4 vardı. 7 sene önce yolda durduk yere yandı. Kasko ödeme yaptı.
    Sigorta şirketi eksper yokuş yapar ama seve seve ödeyecek. Şirket dandik demekki ondan koyuş yapıyor.
    Benim sigortacı mesela böyle sorunlu şirketlerden poliçe yaptırmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çakmaklık sürekli besleniyor ama multimedia anahtarı çıkarttığımda kapanıyor. Yani araçta güç harcayan bir şey kalmıyor. Zaten multimedia bir süre ellenmez ise araç akü için kendini korumaya alıp onu kapatıyor. Çakmaklıkta böyle bir durum yok galiba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Benim çakmaklık kontağa bağlı. Anahtarı çıkarınca kesiliyor elektrik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.