Şimdi Ara

araç uno ana ünite sony gt -222 hoparlör yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araca bi cd çalar aldım ama bu ses sitemleri konusanda yardıma ihitacım var. Component yaptırmak istedim amfisiz verim alınmaz bütçen çok fazla değil benim düşüncem navitechin 13 lük ve 17 cm lik componentlerini bağlamak en azından üzerindeki 10 senelik hoparlörlerden daha iyi olur diye düşündüm. sizin bana bir taviyeniz varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: mixtape

arkadaşlar araca bi cd çalar aldım ama bu ses sitemleri konusanda yardıma ihitacım var. Component yaptırmak istedim amfisiz verim alınmaz bütçen çok fazla değil benim düşüncem navitechin 13 lük ve 17 cm lik componentlerini bağlamak en azından üzerindeki 10 senelik hoparlörlerden daha iyi olur diye düşündüm. sizin bana bir taviyeniz varmı

merhaba
    uno nun ön hoparlorleri 10 cm o çapta hoparlor al derim bana sorarsan arka pandızota 6x9 hoparlor taktır dağa güzel ses alırsın amfısız
    iyi günler
  • quote:

arkadaşlar araca bi cd çalar aldım ama bu ses sitemleri konusanda yardıma ihitacım var. Component yaptırmak istedim amfisiz verim alınmaz bütçen çok fazla değil benim düşüncem navitechin 13 lük ve 17 cm lik componentlerini bağlamak en azından üzerindeki 10 senelik hoparlörlerden daha iyi olur diye düşündüm. sizin bana bir taviyeniz varmı

Merhaba,

Belirttiğiniz gibi anfi olmadan compoenentlerden verim alınamıyor.... ama yinede bir kaç takıma bakabilirsiniz.. mesela alpine SPE serisi 35wrms güç ile çalışabiliyor... teyp ile uygun olabilir.. (tabiki küçük bir anfi büyük fark yaratıyor.. )

Size tavsiyem Navitech gibi markaların cihazlarından uzak durmanız yönünde...
    Bunun yerine Pioneer Sony, alpine ya da helix gibi markalarının giriş seviyesi ürünlerini kullanmanız daha dogru olacaktır...

alacagınız hoparlörün rms değerinin 30-35w ı geçmemesi daha iyi verim almanızı sağlayacaktır.

• çok teşekkür ederimm önerileriniz içinn peki ufak çapta bir operasyon yapıp orta seviyeli bir amfi ne alınabilir gerçi forumlarda çok konuşuluyor okuyorumda
  • quote:

çok teşekkür ederimm önerileriniz içinn peki ufak çapta bir operasyon yapıp orta seviyeli bir amfi ne alınabilir gerçi forumlarda çok konuşuluyor okuyorumda

Bütçeniz bu konuda çok belirleyici olucaktır ...
  • amfiye en fazla 150-200 arası verebilirim
  • O zaman size 2nci el Sound Magus C90, Edison Ed804 ve Sierranın anfilerini önerebilirim.

Aslında biraz daha bütçeniz olsa 2nci el helix db4, Audison srx4 veya JL Aduio a4300 gibi modellerine erişebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

Size tavsiyem Navitech gibi markaların cihazlarından uzak durmanız yönünde...
    Bunun yerine Pioneer Sony, alpine ya da helix gibi markalarının giriş seviyesi ürünlerini kullanmanız daha dogru olacaktır...

alacagınız hoparlörün rms değerinin 30-35w ı geçmemesi daha iyi verim almanızı sağlayacaktır.

en dogrusunu soylemıs cin malı markalardan uzak durun basınızı cok agrıtır , ucuz olan seyden hıc bı zmn hayır gelmez..
  • yarımlarınız çok teşekkürlerr bilenin hali başkaa:):)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.