Şimdi Ara

Araç Tutması [ACİL CEVAP LAZIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araç tutması var bende . Araca bindikten 1 saat sonra mide bulantısı başlıyor. Hele o oto kokusu+leş gibi araba spreyi yokmu ağzına kürekle vurulmuş fok balığı gibi oluyorum resmen . Anti-Em demeyin denedim bi b*ka yaramadı. Mazot iç dediler, abi ben suyla çalışıyorum dedim. En son göbeğine bant yapıştır dedi ne alaka felan dedim. Sizin tecrübeli bilgilerinize dayanarak güzel bi tavsiye istiyorum.

• Methpamid diye bir ilaç var, yol tutması için onu denedin mi?

Bir de bugün duydum ama pek inandırıcı gelmedi açıkçası ama deneyebilirsin zararı olmaz. Kuru fasülyeyi çiğ halde yutmak da yol tutmasını önlüyormuş. 2 tane yut bir dene bakalım, bir şey kaybetmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Çevirici Hortlak

Methpamid diye bir ilaç var, yol tutması için onu denedin mi?

Bir de bugün duydum ama pek inandırıcı gelmedi açıkçası ama deneyebilirsin zararı olmaz. Kuru fasülyeyi çiğ halde yutmak da yol tutmasını önlüyormuş. 2 tane yut bir dene bakalım, bir şey kaybetmezsin

Methpamid değilde kurufasulye dikkatimi çekti. Yutalım bakalım işe yarayacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Teşekkürler sitede yazanları dikkate alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: KingKaya95

quote:

İşe yararsa yaz da bilelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KingKaya95

quote:

İşe yararsa yaz da bilelim

Tamamdır. Konu güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eczanelerde 2 3 liraya satılan bi ilaç vardı adını hatırlayamadım ama D ile başlıyodu deniz tutması için de anlarlar deniz tutmasının araba tutmasından bi farkı yok onun için dediğim hap çok etkili
  • Yaptıklarım;
    1-Kurufasulye yuttum
    2-Anti-Em içtim.
    3-Göbeğime iki adet bant yapıştırdım

Sonuç; Bulantı kusma felan yok. Antiem iyi geldi herhalde Bant ise psikolojik sanırım Metpamidi korkudan içmedim daha kötü yapıyormuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.