Şimdi Ara

Araç Tescili Sistemde Gözükmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce bir araç aldım ve aynı gün elimdeki noter tescil belgesiyle birlikte sigorta&ruhsat işini hallettim ama mtv sorgulama sitesine tescil tarihi ve tc nomu girdiğimde bulunamadı hatası veriyor. Ziraat bankası mtv ödeme sayfasına plakayı girdiğimde de ruhsat sahibinin adresi gözüküyor ve bu benim adresim ancak alt kısımda satın aldığım şahsın adı yazıyor.forumda böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu şimdiye kadar?. izlenecek yol hakkında bilgi verebilir misiniz?.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farabi -- 21 Haziran 2017; 4:8:1 >



  • Noter-trafik sistemi ile MTV ödeme-sorgulama sistemi birbirinden ayrı çalışıyor ve bu sebeple görüntülemede gecikme yaşıyor olabilirsiniz. Bir kaç iş günü bekledikten sonra işlem yapmak daha mantıklı olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, öncelikle hayırlısı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. İşlemler daha çok yeni yapılmış. Tramer kayıtlarının aktarılması bile 30-40 günü bulabiliyor. Bu kadar takılmayın kısaca.
  • @B.Avcı, @vortex35, cevaplarınız için teşekkürler. takılmamın sebebi daha önce araç aldığımda sisteme bu kadar geç düşmemişti. En fazla 10 dk. içerisinde oradan görebiliyordum. Bu kez sistemde bir problem var sanırım. turkiye.gov.tr'de adıma tescilli araçlar hizmetinde de 'şu an işleminizi gerçekleştiremiyoruz' şeklinde hata alıyorum.

    edit: sorun noter kaynaklıymış. ruhsatla birlikte gittiğim vergi dairesinde sorunu hallettiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farabi -- 23 Haziran 2017; 1:46:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.