Arkadasım Punto bı ıhtımal ama peugeot bınecegım en son arabadır.Kagıt gıbı Allah gostermesın kaza bıle yapamassın onunla Bu arada Lacettinin dizeli yok değilmi??Şehir içi 9.8 lt benzın yakıyomus harbıden de cok yakıyomus
Bende chevroletin neden bu kadar ucuz olduğunu merak ettim . Serviste arkadaşım var bursa neskarda ona sordum. Şuan Hyundai ile Chevrolet satışlarda 1-2 yi paylaşıyor dedi türkiyede . birde daewoo imajını yıkmak için piyasaya girmek için fiyatları ucuz dedi. Yoltutuşu komforu bir harika. Çok yakara gelince 1.6 16V bir opel wolkwagen ne kadar yakarsa fazlasını yakmıyor. aveo kalos gibi küçük segmentler az yakıyor ve dikkat edersen piyasada çoğalmaya başladılar. Alacak arkasdaşlar için tavsiyem kesinlikle bir chevrolet yetkili satıcısına gidip test etmeleri yönünde. Servis sorunu ve parça sorunu kesinlikle yok. arkasında GM Opel var.Servis zamanları haricinde kaputu sadece Cam suyu için açıyorum dersem sanırım ne dediğimi daha iyi anlarsınız. 60 000 bakımı için fiyat aldım (arwaç 58000 de) Triger ve tüm bakımlar 600 TL servis garantisinde.. daa da şavrolete binerim (ama davosa gitmem)
BU iyi oldu işte ben de bı kotulugu mu war dıye merak edıyordum saol arkadas
ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR BURADAKİ FORUMLARI TAKİP EDİYORDUM SONUNDA BEN DE KONU AÇMAYA KARAR VERDİM. UZUN ZAMANDIR ÜZERİNDE DURDUĞUM BİRKAÇ ARABA MODELİ VAR BUNLAR HAKKINDA NET FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 1-BRAVA 2-MAREA 3-PEUGEOT 306 4-PALIO 5-EUROPA BU ARAÇLARDAN FİYAT-KONFOR-PERFORMANS-PARÇA MALİYETİ VS KONULARINDA FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Temiz bi peugeot 206 Universtede alacagım araba
quote:
Orijinalden alıntı: Engin YURDAKUL
ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR BURADAKİ FORUMLARI TAKİP EDİYORDUM SONUNDA BEN DE KONU AÇMAYA KARAR VERDİM. UZUN ZAMANDIR ÜZERİNDE DURDUĞUM BİRKAÇ ARABA MODELİ VAR BUNLAR HAKKINDA NET FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM 1-BRAVA 2-MAREA 3-PEUGEOT 306 4-PALIO 5-EUROPA BU ARAÇLARDAN FİYAT-KONFOR-PERFORMANS-PARÇA MALİYETİ VS KONULARINDA FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Usta konuyu yanlıs yere acmıssın yalnız
konu başlığına bakarak buraya yazdım. sizce??
Bundan önceki aracım FUSİON 1.6 Dizeldi. 2006 model. Araç mükemmel 95000 de ben sattım ama 3 kere servise girdim. toplam 4000 masrafım oldu. turbosu gitti iki kere cd tamiri yaptırdım ve 90000 bakımı için. Bir kere kesin ses sorunu var içeri ses alıyor. Çok az yakıyor evet ama turbosu mazot filtresi derken sadece işe gidip gelen biri olarak baya bir zarar ettim. lacetti nin Çok yakmasına gelince bence yakmıyor başka bir konu başlığında adam yazmış 5000-6000 devirde vites değiştiriyorum çok yakıyor. :) Bursada her yere kamera koydular artık değil 90 a ulaşmak 50 yi geçirmiyorlar. 2000-2500 devir aralığında kullanmak mantıklı bence 30 kuruş otomatik vites benim için şehir içi mükemmel değer . kesinlikle tüp takmayı da düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: cihangir2
Bundan önceki aracım FUSİON 1.6 Dizeldi. 2006 model. Araç mükemmel 95000 de ben sattım ama 3 kere servise girdim. toplam 4000 masrafım oldu. turbosu gitti iki kere cd tamiri yaptırdım ve 90000 bakımı için. Bir kere kesin ses sorunu var içeri ses alıyor. Çok az yakıyor evet ama turbosu mazot filtresi derken sadece işe gidip gelen biri olarak baya bir zarar ettim. lacetti nin Çok yakmasına gelince bence yakmıyor başka bir konu başlığında adam yazmış 5000-6000 devirde vites değiştiriyorum çok yakıyor. :) Bursada her yere kamera koydular artık değil 90 a ulaşmak 50 yi geçirmiyorlar. 2000-2500 devir aralığında kullanmak mantıklı bence 30 kuruş otomatik vites benim için şehir içi mükemmel değer . kesinlikle tüp takmayı da düşünmüyorum.
Galiba tercihim Lacetti olacak arkadasım inş. bi sorun cıkarmaz..
hyundai neden düşünmedin çok çok yenisini bulabilirsin. parçası ucuz . çok sağlam bir araba ve çok performanslı bir araba değil. ama sıkıntı çıkarmıyor.
Arkadaşım bence en yakın bir hyundai ve chevrolet (opel) servisine git almasanda test et.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hqnn
quote:
Arkadaşım bence en yakın bir hyundai ve chevrolet (opel) servisine git almasanda test et.
Bayramı bekliyorum bayramdan sonra fıyatlar çok düşecek diyolar..Kısmetse bayramdan sonra bı lacetti düşünüyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Engin YURDAKUL
marea al
Öğrenci işi olmasına ne gerek var :) Aile arabası alırsınız, herkese uyar.
Chevrolet---Lacetti chevrolet lere yaklaşma bence Fazla sağlam bir araba değildir.
Renault---Clio iç tasarımı ve görünüşü iyi olsun demişsin Clio danda vazgeç.
Geriye kalan
mitsubishi COLT FORD FİesTA ikisi arasında tercih yapabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: lewel123
Chevrolet---Lacetti chevrolet lere yaklaşma bence Fazla sağlam bir araba değildir.
Renault---Clio iç tasarımı ve görünüşü iyi olsun demişsin Clio danda vazgeç.
Geriye kalan
mitsubishi COLT FORD FİesTA ikisi arasında tercih yapabilirsin.
Ford Fıestalar da genellıkle şirket arabası temiz olmuyorlar..Colt cok ıyı araba ama bakalım kısmet temizini alıcaz artık..Lacettimi olur colt mu olur bilinmez