Şimdi Ara

Araç tavsiyesi (Vito, Transporter tarzı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
16.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya arkadaşlar yorumlara bakın allahaşkına..

Bir kere senin transporter dediğin araç zor koşullar için,bozuk yollar,ağır yükler ve ticari havasında olan bir araçtır. Ayrıca Vianodan fazla yakar.

Bu forum adamı deli eder he..

Benim kuzenimin 2.5 caravellesi var . Evet transportera göre sunduğu donanım daha fazla ve gayet iyi hızlanıyor . Ben 850 km bir depoyla (mercedes viano 2.2) gidiyorum. O ise 700-710 km arası gidiyor.Vianonun sunduğu konfor ve rahatlıkda cabası.

Öncelikle alacağın aracı hangi amaçla kullanacağını yaz da daha iyi yardımcı olalım

Orijinalden alıntı: lagun1

Ya arkadaşlar yorumlara bakın allahaşkına..

Bir kere senin transporter dediğin araç zor koşullar için,bozuk yollar,ağır yükler ve ticari havasında olan bir araçtır. Ayrıca Vianodan fazla yakar.

Bu forum adamı deli eder he..

Benim kuzenimin 2.5 caravellesi var . Evet transportera göre sunduğu donanım daha fazla ve gayet iyi hızlanıyor . Ben 850 km bir depoyla (mercedes viano 2.2) gidiyorum. O ise 700-710 km arası gidiyor.Vianonun sunduğu konfor ve rahatlıkda cabası.

Öncelikle alacağın aracı hangi amaçla kullanacağını yaz da daha iyi yardımcı olalım

Dalgami geciyosun bu formdakilerle? Bu isi bilmesem buradaki yorumlara inancaz sen viano veya vitonun transporter ve caravella gibi araclardan az yaktigini baska yerde iddaa etme munasip bir yerlerinle gulerler sana mercedesin bu sinifta wv den tek ustun yani amasitor sistemidir geriye kalan herseyde wv ustundur bu isin bizzat icinde olan biri olark soluyorum webasto wv de fabrika cikisi mevcut 5 silindir olusu wv yi performansta daha ustun kilmasina nedendir torku fazla cunku bu sinifta iki arac kiyaslanmaz bile mercedes hayranliginla met ediyosunda insallah iki araci net sekilde taniyip gorme firsatin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş amörtisör yazmayı beceremeyenler gelmiş bana araç savunuyor.Gidin bildiğinizi alın o zaman ..
  • Şahsen bizim bir T6 Transporter aracimiz var ben aracın iç malzeme kalitesi hariç şurası kötü diyemem. Varsa paran Caravelle yoksa Transporter. Minibüs alacaksan düşünmene gerek yok. Bir yıl sür beğenmedin mi sat iki dk.da Mercedes gibi değil ki satmaya uğraşasın dünya kadar zarar edesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 12 Ekim 2012; 12:29:20 >
  • arkadaşım şöyle anlatayım dayım ticaretle uğraşıyor ve haftada en az 2 defa izmirden ege marmara karadeniz ve iç anadoludaki bazı askeri birliklere mal götürüyor o yüzden çok araba gelip geçti elimizden 2007 yılında vito aldık bu araba o 3-4 sene çok sürekli mal dağıttı onun yanındada arabasız kalmayalım diye 2007 den 2010 a kadar ford tourneo partner doblo filan sürekli alıp sattık en son 2010 da vw transporter aldık gerçekten güzel araba ama 2. senesinde km 120.bine geldimi bakımlarının hepsinin vw servisinde yaptırdığımıza rağmen araç sorunlu bi dertmatik oldu motor çok titremeye başladı ama vito 2007 model olmasına rağmen tık yok ve transporterdan kat kat fazla dolaştı ve şuan 200 binde. vw yi satmadan önce izmirliler bilir meşhur çeşme otobaında kapıştıralım dedik 200 bindeki 2007 model vitonun ibre 210 görürken 100 bindeki 2010 model transporter ibre 170 den yukarı çıkmadı fark bu bence ve vitoyu dayımın satmaya niyeti yok çok hor kullandık ama hala mükemmel araba kesinlike vito

• transporterinde servis tipi olanı var ama tavsiye etmem çok sıkışık oluyor 12 kişilikti yanılmıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkctnkya -- 12 Ekim 2012; 11:13:48 >

Arkadaşlar VW fanatiği değilim haberiniz olsun araç hoşuma gidiyor ve rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmanders -- 1 Kasım 2012; 20:40:36 >
    109 cdi 90 hp
    111 cdi 110 hp
    113 cdi 130hp
    115 cdi 150 hp
    2.5 tonluk bır aracı dusuk beygırlerle hem yorarsınız hem cok yaktırırsınız . benım aracım 115 cdi + olarak chıp var 180 kusur beygırlerde 205 km yı rahatlıkla gördum . hem az yaksın hem gıtsın dıyorsanız 115 cdı onerırırm sehır ıcı 32 35 kurus klıma acık ( cıft klıma ) sehırler arası 28 kurus ( cıft klıma ) ayrıca aracımda satılıktır ırtıbata gecebılrısınız buradan
    2000 FORTWO PULSE -2004 FORTWO CABRIO - 2004 ROADSTER - 2005 FORFOUR 1.1 PASSION - 2005 FORFOUR 1.5 DCI PASSION - 2005 FORFOUR 1.5 PASSION -2005 SMART ROADSTER MAT BLACK PASSION - 2006 FORTWO PULSE- 2008 FORTWO BLACK EDITION
    SMART HAKKINDAKI TURKIYEDEKI EN BILGILI INSAN .
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

arkadaşım şöyle anlatayım dayım ticaretle uğraşıyor ve haftada en az 2 defa izmirden ege marmara karadeniz ve iç anadoludaki bazı askeri birliklere mal götürüyor o yüzden çok araba gelip geçti elimizden 2007 yılında vito aldık bu araba o 3-4 sene çok sürekli mal dağıttı onun yanındada arabasız kalmayalım diye 2007 den 2010 a kadar ford tourneo partner doblo filan sürekli alıp sattık en son 2010 da vw transporter aldık gerçekten güzel araba ama 2. senesinde km 120.bine geldimi bakımlarının hepsinin vw servisinde yaptırdığımıza rağmen araç sorunlu bi dertmatik oldu motor çok titremeye başladı ama vito 2007 model olmasına rağmen tık yok ve transporterdan kat kat fazla dolaştı ve şuan 200 binde. vw yi satmadan önce izmirliler bilir meşhur çeşme otobaında kapıştıralım dedik 200 bindeki 2007 model vitonun ibre 210 görürken 100 bindeki 2010 model transporter ibre 170 den yukarı çıkmadı fark bu bence ve vitoyu dayımın satmaya niyeti yok çok hor kullandık ama hala mükemmel araba kesinlike vito

bencede karsılastırmak bıle mantıksız gelıyor vıto ıle transporterı kullanınca . Parça konusundada vitonunda zıbıl gıbı heryerde parcası var bakımlarını ucuza yaptırıyorum tabıkıde orjınal parcalarla . bendekı 2004 model 173 bınde bır kere tık demedı ama cevremdekı transporterların alayı dokuluyor.
    2000 FORTWO PULSE -2004 FORTWO CABRIO - 2004 ROADSTER - 2005 FORFOUR 1.1 PASSION - 2005 FORFOUR 1.5 DCI PASSION - 2005 FORFOUR 1.5 PASSION -2005 SMART ROADSTER MAT BLACK PASSION - 2006 FORTWO PULSE- 2008 FORTWO BLACK EDITION
    SMART HAKKINDAKI TURKIYEDEKI EN BILGILI INSAN .

• benim anlamadığım 2,5 litre 130 beygir t5 2,2 litre 150 bg 115 cdi vitoyu nasıl her koşulda geciyor.Kaldıki normalde 174 bg lik olan bile 150 bg lik vitoya anca yetişiyor ki denemekten ziyade fabrika verilerinede baksanız yeter.yok ben işin içindeyim yok şöyle bilirim deyip 130 luk t5 i 109 luk 111 lik vitoyla kıyaslamıyacaksın.Vitonun tek eksisi t5 e göre arkadan çekişli olduğu için arka süspansiyonun viano gibi olmamasından dolayı azda olsa yoldaki bozukluğu hissettirmesidir ki bunuda çok takıntılı değilseniz hissetmezsiniz bile.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.