Şimdi Ara

Araç tavsiyesi (Vito, Transporter tarzı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
16.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babam yeni bir araç almak istiyor ve istediği vito, transporter gibi bir şey. Tercihi vitodan yana ama bu bilinenler haricinde bunlara benzer modeller var mı diye merak edip sizlere danışmak istedim.
    Beraber uzun bir araştırma yaptık. Önceliği 6-7 yolcu koltuğu ve bu tür araçları listeleyen siteler var, onlara baktık. Fakat o sitelerdeki araçlar hep SUV. Babam istiyor ki biraz geniş olsun. O tarz araçlar bildiğiniz gibi sınırlı. Vito, Transporter, Viano.
    Sanırım vitoda kararlı ama yinede soruyorum bu şekilde bildiğiniz araç var mı ? Mesela Toyota Alphard'ı ilk defa duyduk ve tam istediği gibi, kendisi de çok beğendi ama fiyatı bütçemizi aşıyor. 60.000'den fazlasıyla ilgilenmiyor.

Herkese teşekkürler.

Vito ve Transporter Tarzı Araçlar: Kapsamlı Bir Kılavuz

Vito tarzı ve Transporter benzeri araçlar, ticari ve kişisel kullanım için popüler araçlardır. Bu araçlar, geniş iç mekanları, çok yönlülükleri ve güvenilirlikleri ile bilinirler.

Transporter Tipi Araçların Özellikleri

• Büyük ve ferah iç mekan, çok sayıda yolcu veya yük taşıma kapasitesi
    • Sürgülü yan kapılar ve arka kapılar, kolay yükleme ve boşaltma
    • Yüksek tavan, daha fazla baş mesafesi ve depolama alanı
    • Çeşitli şasi seçenekleri ve aks konfigürasyonları mevcuttur

Vito Benzeri Araçların Özellikleri

• Vito benzeri araçlar da benzer özelliklere sahiptir, ancak boyutları genellikle Transporter'lara göre daha küçüktür.
    • Kompakt boyutları, şehir içi kullanımlar için idealdir.
    • Yine de geniş bir iç mekana sahiptirler, bu nedenle yolcular veya yük için yeterli alan sağlarlar.
    • Şık tasarımı ve lüks özellikleri ile öne çıkarlar.

En İyi VIP Araç Hangisi?

Hem Vito tarzı hem de Transporter benzeri araçlar, VIP taşımacılık için mükemmel seçenekler olabilir. İhtiyaçlarınıza en uygun aracı seçmek için aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Boyut ve yolcu kapasitesi ihtiyacı
    • Taşınacak yükün türü ve miktarı
    • Tercih edilen konfor ve güvenlik özellikleri
    • Bütçe

Sonuç

Vito tarzı ve Transporter benzeri araçlar, ticari ve kişisel kullanım için çok yönlü ve pratik çözümler sunar. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dikkatlice değerlendirerek, bu araçlardan hangisinin sizin için en iyi seçim olduğunu belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu sınıfta transporter :güç+konfor+ performans+ servis ;)

Orijinalden alıntı: skkalkan

bu sınıfta transporter :güç+konfor+ performans+ servis ;)

katılıyorum. ama transporter yüksek geliyomuş.

Orijinalden alıntı: Demeo Nade

quote:

Alıntıları Göster
    Vito alacaksa 115 CDI alsın.. 2,2 motor 150 beygir gücündedir. 111 ve 113 CDI'ların gücü biraz daha düşük..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-mercedes-vito-vip-46728868/detay

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tabikide vito konfor malzeme kalitesi uzun ömürlülük vb her konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

tabikide vito konfor malzeme kalitesi uzun ömürlülük vb her konuda

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-vito-turkiye-nin-en-temiz-vito-larindan-biri-32355733/detay/
    Düşünürseniz araca bize ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-vito-turkiye-nin-en-temiz-vito-larindan-biri-32355733/detay/
    Düşünürseniz araca bize ait.

Alıntıları Göster
    Mercedes-Benz 115 CDI VİTO

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes Vito Öneri Yardım!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vito alacaksanız kesinlikle 115 CDI olmalı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Vito alacaksa 115 CDI alsın.. 2,2 motor 150 beygir gücündedir. 111 ve 113 CDI'ların gücü biraz daha düşük..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-mercedes-benz-mercedes-vito-vip-46728868/detay

Hocam KIRIKKALE'den araç almak gibi bir hataya düşmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: GReddy.x

quote:

Alıntıları Göster
    İlan örnekti

• quote:

İlan örnekti

Alıntıları Göster
    vito sağlamlık kalite açısından kusursuz ama transporterın satışı daha hızlı olacağını düşünüyorum.türkiyede transporter daha çok tutuldu

Orijinalden alıntı: TRBear

quote:

Hocam transporter yüksek se vito alçak mı

Orijinalden alıntı: GReddy.x

quote:

niye ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Binek arabada gibi hissediyorum ben kendimi vito kullanırken uzunluğu hariç

quote:

quote:

Vallaha dostum ben de onu anlamış değilim :D babam öyle düşünüyor.

quote:

quote:

quote:

Vallaha dostum ben de onu anlamış değilim :D babam öyle düşünüyor.

Alıntıları Göster
    Caravelle de tercih listenize girebilir,imzamda incelemesi mevcut bakmak isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Caravelle de tercih listenize girebilir,imzamda incelemesi mevcut bakmak isterseniz

Alıntıları Göster
    bende t5 olmasına rağmen kesinlikle carevelle derim konfor güç servis 2.el satış fiyatları derken her konuda avantajlısınız mercedes derseniz viano alacaksanız tavsiye ederim vito o kadarda konforlu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgut_3444 -- 4 Temmuz 2012; 22:38:50 >

2008 Transporter 1.9 TDI 105 bg
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut_3444

bende t5 olmasına rağmen kesinlikle carevelle derim konfor güç servis 2.el satış fiyatları derken her konuda avantajlısınız mercedes derseniz viano alacaksanız tavsiye ederim vito o kadarda konforlu değil

Alıntıları Göster
    Bu konuda bizzat işin içinde oldugum için yazıyorum daha öncede okuma fırsatim oldu ve gulup geçmiştim.Mercedes tamamen markadir buna kimse itiraz etmez fakat mercedesin sadece taksi sınıflarinda ust duzey oldugunu aklınızdan çıkarmayin şimdi örneklerle bunu netleştirelim tır sınıfında mercedes iyimidir bu sınıfta volvo ve scania nin yanina bile yaklaşamaz kamyon sınıfında bakalım malesef gene gerilerde kalir otobuslerde neoplandan iyi oldugunu kimse iddaa edemez,gelelim buradaki konuya vito kimdir arkadaşlar ? wv bu araçlarını 1957 lerden beri üreten bir firma MERCEDES ARMASİNA SADECE TAKSİ SINIFINDA SAYGI DUYARİM. şimdi gelelim ikisinin arasindaki farklara vito dediğiniz arac yol tutuşunda performansta kalitede bu sınıfta transporter un yanına bile yaklaşamaz transporter 2.5 130 ps lik araç 5 silindir olup yuksek tork ile 150 beygir dediğiniz vitoyu yolda evirir cevirir cebine koyup devam eder Wv caravelle olsun transporter olsun bu sınıfta tektir arkadaşlar burada yorum yazan 15 16 yaşında hayatında direksiyon tepesine çıkmıyıp bu arabalara bir kere binmeden yorum atanlara tekrar guluyorum dediğim gibi mercedes in ismine sadece takside saygi duyarım tek derim gerisinde fos cıkar tavsiyem kesinlikle Wv olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenus

Bu konuda bizzat işin içinde oldugum için yazıyorum daha öncede okuma fırsatim oldu ve gulup geçmiştim.Mercedes tamamen markadir buna kimse itiraz etmez fakat mercedesin sadece taksi sınıflarinda ust duzey oldugunu aklınızdan çıkarmayin şimdi örneklerle bunu netleştirelim tır sınıfında mercedes iyimidir bu sınıfta volvo ve scania nin yanina bile yaklaşamaz kamyon sınıfında bakalım malesef gene gerilerde kalir otobuslerde neoplandan iyi oldugunu kimse iddaa edemez,gelelim buradaki konuya vito kimdir arkadaşlar ? wv bu araçlarını 1957 lerden beri üreten bir firma MERCEDES ARMASİNA SADECE TAKSİ SINIFINDA SAYGI DUYARİM. şimdi gelelim ikisinin arasindaki farklara vito dediğiniz arac yol tutuşunda performansta kalitede bu sınıfta transporter un yanına bile yaklaşamaz transporter 2.5 130 ps lik araç 5 silindir olup yuksek tork ile 150 beygir dediğiniz vitoyu yolda evirir cevirir cebine koyup devam eder Wv caravelle olsun transporter olsun bu sınıfta tektir arkadaşlar burada yorum yazan 15 16 yaşında hayatında direksiyon tepesine çıkmıyıp bu arabalara bir kere binmeden yorum atanlara tekrar guluyorum dediğim gibi mercedes in ismine sadece takside saygi duyarım tek derim gerisinde fos cıkar tavsiyem kesinlikle Wv olur..

Lenusa tır otobüs hariç katılıyorum.Diğerleri hakkında bilgim yok otobüsmüş tırmış...Babamda 2000 model transporter var.Eniştemde vito 111 cdi var..Bendede 2008 tdi cordoba var...Geçen vitoyu muayeneye götürdüm.Emin olun ki benim cordoba gibi hızlanması yok ki torkum 190 ona rağmen.Vitoyu bilmiyorumm kaç torka sahip..Babamın t4 ile karşılaştırırsam t4 ün sağından solundan emin olun bu kadar ses gelmiyor..3 sene önce antep kolumana bakıma götürdüğümüzde servise gelen kaburga ve gıcırtı seslerini sordum.Adamlar ticari sınıf olabilir dediler..Yani anlayın ki mercedes sadece bu kadar iyi...T5 i filan hiç kullanma şansım olmadı.Basit bir araç belki içinden öyle vito gibi alımlı görünmez ama vito almayın derim..Birkere vitoyu kullanırken de kamyon kullanır gibi farkı yok t4 den filan ikiside ticari sonuçta araba gibi filan değil yani..Arkadan çekişli olması da ayrı bi dezavantaj.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

quote:

Orijinalden alıntı: Lenus

Lenusa tır otobüs hariç katılıyorum.Diğerleri hakkında bilgim yok otobüsmüş tırmış...Babamda 2000 model transporter var.Eniştemde vito 111 cdi var..Bendede 2008 tdi cordoba var...Geçen vitoyu muayeneye götürdüm.Emin olun ki benim cordoba gibi hızlanması yok ki torkum 190 ona rağmen.Vitoyu bilmiyorumm kaç torka sahip..Babamın t4 ile karşılaştırırsam t4 ün sağından solundan emin olun bu kadar ses gelmiyor..3 sene önce antep kolumana bakıma götürdüğümüzde servise gelen kaburga ve gıcırtı seslerini sordum.Adamlar ticari sınıf olabilir dediler..Yani anlayın ki mercedes sadece bu kadar iyi...T5 i filan hiç kullanma şansım olmadı.Basit bir araç belki içinden öyle vito gibi alımlı görünmez ama vito almayın derim..Birkere vitoyu kullanırken de kamyon kullanır gibi farkı yok t4 den filan ikiside ticari sonuçta araba gibi filan değil yani..Arkadan çekişli olması da ayrı bi dezavantaj.

Alıntıları Göster
    dostum galaxy iyidir ford galaxy, fıyati önemli değilse 7 koltuklu bu arabayı alman tavsiyem. 120.000, arkadasım hundai starex'den yana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.