Şimdi Ara

araç tavsiyesi 20-25bin arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, bir tandığım ehliyetini almak üzere (eylülde yada ağustosta galiba), 20-25 bin tl arası bütçesi var, 2. el araç bakıyor, dizel veya lpg istemiyor, benzinli olsun istiyor, herşeyden önce motoru güçlü olsun, ve düz vitese iyice alışmak için düz vites istiyor.Bu fiyata ne önerirsiniz?Şöyle spor birşey, hatchback iyi gider :) Renk fark etmez, mümkünse kazasız olsun.Dediğim gibi lpg veya dizel istemiyor.
    Teşekkürler.

• Opel Astra 1.6 , Ford Focus 1,6 110 hp modelleri olması lazım.Bunları düşünebilir...
    Dizel 110 luk eski kasa c4 bunları havada karada ezer ama dizel olmasın demişsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Opel Astra 1.6 , Ford Focus 1,6 110 hp modelleri olması lazım.Bunları düşünebilir...
    Dizel 110 luk eski kasa c4 bunları havada karada ezer ama dizel olmasın demişsiniz...

dizel daha performanssız olur diye düşünmüştük o yüzden, eğer daha iyiyse dizel de olabilir aslında.

biraz daha artırabilir bütçeyi yani 3bin tl kendi cebinden koyar arkadaşım bu nasıl mesela ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-180-hp-tertemiz-bravo-52366262/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 16 Temmuz 2011; 18:52:56 >

• benim tavsiyem 1.4 DOHC hyundai getz olacak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2008-model-full-full-sanrouflu-getz-49426952/detay/

performansının yetmeyeceğini hiç zannetmiyorum gayet güçlü bir motor

getzi beğenmezse alternatif olarak accent era veya hyundai i20 de olabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-i20-i20-1-4-cvvt-style-dijital-klima-sunroof-esp-35014167/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hastasina-pazarliksiz-bakmadan-gecme-full-orjinal-i20-select-53808563/detay/

not: dizel performanssız olur diye düşündük demişsiniz de , 1.5 CRDi dizel accent era veya getzlere bi baksın arkadaşınız , 110hp uçuruyor araçları resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 16 Temmuz 2011; 18:57:19 >

• getzi pek seveceğini sanmıyorum, i20 veya accent era olabilir, bu arada benim koyduğum linkteki araç nasıl?3bin tl artırmaya değer gibi görünüyor.yani en azından 120 beygir bir araç bulunmaz mı bu fiyata?Çok donanımlı olmasa da olur, onları zamanla taktırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 16 Temmuz 2011; 19:02:11 >
  • accent insanı arabaya binmekten sogutuyor :). arka koltuk resmen insanı çalkalıyor. o yüzden ben size accent önermiyorum.
    opel astra olabilir. corsa olabilir. seçenek çok. bravo biraz fazla yakıyor ama araç çok konforlu. (benzinde çok yakıyor dizelde normal değerler..)
    bu fiyatada orta konforda, malzemesi ne kötü ne iyi olarak bir araç alıcaksa bu megane veya clio'da olabilir. üstelik bu fiyatlara temizi bulmak mümkün
  • çok yakması önemli değil fazla kullanılmayacak zaten, hafta sonları falan gezmek için :) o dediğim bravo nasıl 180hp, km de çok yüksek değil gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verdiğiniz araç çiplenmiş ve o değerlere ulaşılmış.Kimbilir sahibi arabanın anasını nasıl ağlatmıştır.İki gün sonra motor elinde kalabilir arkadaşınızın.
    Şimdi arkadaşın verdiği 110 luk era performans olarak çok güçlü bir araç ama tipini herkes beğenmiyor.Arkadaşınız performansla birlikte çok spor ve havalı bir araba istiyorsa ona uymaz.

Benim tavsiyem genç işi , donanımı ve performansı güçlü bir araç olacak.Alfa 156 distinctive benzinli 120 beygir olması lazım. 8 hava yastıklı ,isterse lpg uyumlu ve çok cool bir araç.Kesinlikle memnun eder...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-bayrak-156-1-6-sunroof-mukembel-temizlikte-61-000-km-54307967/detay/

• quote:

Verdiğiniz araç çiplenmiş ve o değerlere ulaşılmış.Kimbilir sahibi arabanın anasını nasıl ağlatmıştır.İki gün sonra motor elinde kalabilir arkadaşınızın.
    Şimdi arkadaşın verdiği 110 luk era performans olarak çok güçlü bir araç ama tipini herkes beğenmiyor.Arkadaşınız performansla birlikte çok spor ve havalı bir araba istiyorsa ona uymaz.

Benim tavsiyem genç işi , donanımı ve performansı güçlü bir araç olacak.Alfa 156 distinctive benzinli 120 beygir olması lazım. 8 hava yastıklı ,isterse lpg uyumlu ve çok cool bir araç.Kesinlikle memnun eder...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-bayrak-156-1-6-sunroof-mukembel-temizlikte-61-000-km-54307967/detay/

Sevdim bu aracı, hem spor genç işi, hem de ucuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Opel Astra 1.6 , Ford Focus 1,6 110 hp modelleri olması lazım.Bunları düşünebilir...

dizel daha performanssız olur diye düşünmüştük o yüzden, eğer daha iyiyse dizel de olabilir aslında.

biraz daha artırabilir bütçeyi yani 3bin tl kendi cebinden koyar arkadaşım bu nasıl mesela ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-180-hp-tertemiz-bravo-52366262/detay/

kardeş dizelin performansız olduğu dönemler geride kaldı. artık küçük motor benzinliler ile dizelleri kıyasladığımızda dizeller daha performanslı artı yakıt avantajı var.
    şöyle örnek vereyim.

bundan 4-5 ay öncesinde bende 2006 1.6 hdi (dizel) 110 bg. bir 407 vardı (105 binde).
    geçtiğim son 20 gündür de 2011 model 11 binde 1.6 benzinli 135 bg. AVENSİS kullanıyordum. performansta ikisini kıyaslamam 407 ye ayıp olur şeklinde düşünüyorum.
    AVENSİS rampada kesinlikle çok üzüyor. hele ara hızlanmalar araç sollayamıyorsun. ama dizel 407 öylemiydi. hayır, istediğin an önünde tırmı var fark etmez kısa zamanda sollardı.

performans istiyorsa yeni dizeller HDİ , TDCİ, CDİ, TDİ motorlu bir araç alabilir. yakıtıda üzmez !..

eğer istanbul, ankara , izmir gibi büyük şehirlerde değilseniz, ALFA, gibi markalarda yedek parça ve servis konusunda küçük şehirlerde oldukça sıkıntı çekebilirsiniz bekleme süreniz uzun olur.

NOT : eskiden dizellerde bakım masrafınden bahsederlerdi. şimdi yeni HDİ ler her 15 binde bakıma girerken benzinli avensis her 10 binde giriyor. ne iştir anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 17 Temmuz 2011; 15:43:12 >

• Anladim arkadasım Ankara'da oturuyor parça sıkıntısı olmaz alsak mı allfayi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatcback değil ama 2004 modele kadar s40 ların 2.0t yada t4 modelleri olabilir hem güvenli hem kuvvetli motor
  • quote:

Anladim arkadasım Ankara'da oturuyor parça sıkıntısı olmaz alsak mı allfayi?

Alfa Romeo nun yedek parça işine Fiat bakıyodu sanırım... Yanlışım varsa düzeltin yanlış yönlendirmek istemiyorum ama öyle hatırlıyorum.
  • quote:

Anladim arkadasım Ankara'da oturuyor parça sıkıntısı olmaz alsak mı allfayi?

alfa konusunda bir yorum yapamacağım, hiç kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

NOT : eskiden dizellerde bakım masrafınden bahsederlerdi. şimdi yeni HDİ ler her 15 binde bakıma girerken benzinli avensis her 10 binde giriyor. ne iştir anlamadım.

bir arkadaşımda partner tepee var 1.6 hdi 15 binde bir bakıma girerken avensisler (benzinliler) 10 binde bir giriyor. hdi motorun bakımı serviste 250 tl tutarken benzinli motorun bakımı 310 tutuyor . 3-5 sene önce tersi değilmiydi. benzinlilerin bakımı daha uygun değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.