Şimdi Ara

ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler bizim 2005 model bi kangoomuz var ankarada otruyoruz hafta sonlar binebileceğimiz bagajı biraz büyük olan 25 bin civarı bi araç bakıyoruz sizce ne almalıyım aracı çoğunluğu babam sürecek ve ben şehir dışındayım oturaklı bir araba arıyoruz ilandaki araba nası

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2004-bora-primeline-1-6-16-valf-105-bg-59002658/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-memurdan-temiz-toyota-avensis-1-6-59278080/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirei -- 26 Eylül 2011; 14:09:00 >

• Bora bomboş görünüyo, direksiyona bakınca anladım zaten. :)
    Toyota akıllıca olur bence. ;)
    Yalnız o kadar tipsizki Avensis'i çizen tasarımcı hangi yerden ilham almış merak doğrusu...
  • ikisi arasında kesinlikle avensis!arada sınıf ve donanım farkı var!
  • avensis 520 litre ile sınıfının en büyük bagaj hacmine sahiptir. bendede 1.6 elegant+lpg var sorularınız varsa sorabilirsiniz. ayrıca avensisisn rakibi bora değil passattır.
  • ben örnek olarak koydum ilgilendiiğim araçlardı bunlar avensis performans olarak nasıl biraz büyük bi araba kangoodan o araca geçen biri zorlanırmı yakıt nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirei

ben örnek olarak koydum ilgilendiiğim araçlardı bunlar avensis performans olarak nasıl biraz büyük bi araba kangoodan o araca geçen biri zorlanırmı yakıt nedir

Eski kasanin kac hp'lik bir motora sahip oldugunu bilmiyorum ama kasanin buyuklugunun problem olup olmayacagi konusunda sunu soyleyebilirim. Ben Yaris'ten Avensis'e gectim. Boyut hic problem olmadi. 1 haftada alistim. Siz Kango'dan Avensis'e geciyorsunuz. Hic dusunmenize bile gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    6 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avensis alacağına ford focus tavsiye ederim....
  • Ford Focus tdci, Renault Megane 2 dci ve VW Jetta 1.6+tüp önereceğim. Bu 3 araç isteklerinizi bütçeniz dahilinde karşılayabilir gibi duruyor.
  • laguna 2 alsam pişman olurmuyum ?
  • alacağın lagunaya bağlı olarak değişir bana kalırsa avensis güzel bir seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptile06

alacağın lagunaya bağlı olarak değişir bana kalırsa avensis güzel bir seçim olur

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirei -- 28 Eylül 2011; 11:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptile06

alacağın lagunaya bağlı olarak değişir bana kalırsa avensis güzel bir seçim olur

kronik bi problemi varmı biraz ucuz gibi donaıma göre bütçem 25 bin civar ama ben 22 binde kapatma istiyom başka ne önerirsiniz laguna üstündemi durmalıyım
  • Bu iki tercih içinden tabiki avensis..
  • avensis güzel araba ama bütçe olarak beni zorlayacanı düşünüp 22 civarı bişey düşünüyorum o paraya ne öenerirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.