Şimdi Ara

Arac tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10.000-12.000 arası 2. el araba almayi dusunuyorum. peugeot 306 ve mazda lantis arasinda gidp gelmekteyim, bu aralikta onerebileceginiz baska bi arac varmi arkadaslar? simdiden herkese tesekkurler

• fiyatı söylemişsinde..aradığın özellikleri de belirtirsen yardımcı olabilirim...mesela klimalı bir aracın klimasız modeliyle arasında 1.500-2000 lira gibi fiyat farkı olabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 8 Ekim 2009; 17:54:32 >
  • o fiyata cok fazla ozellik aramak dogru olmaz diye dusunuyorum, ama klima olmasi cok ii olur. bu fiyat araliginda soledigim arabalardan baska onerecegin neler olabilir DH_Türk Rock? yada en fazla 1.000-2.000 TL daha yukari cikabilirim ama fazlasi olmaz
  • Opel ve Mazda aracım var. Mazda daha sorunsuz tavsiye ederim.Lantis ve mazdalar ile geniş bir bilgiyiwww.mazdaclubtr.com'dan bakabilirsin.

Tavsiyem Japon arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Opel ve Mazda aracım var. Mazda daha sorunsuz tavsiye ederim.Lantis ve mazdalar ile geniş bir bilgiyiwww.mazdaclubtr.com'dan bakabilirsin.

Tavsiyem Japon arabası

Tesekkurler guzel site incelemek lazim. baska onerisi olan varmi arkadaslar, malum parayi sokakta bulmuyoruz, almisken iyisi olsun diye ugrasiyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ilk nitro arac tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.