Şimdi Ara

Araç tavanındaki lekeler çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aracın tavanında 2-3 noktada garip lekeler oluştu. Normal yıkama filan çıkmıyor.

Fikri ve bilgisi olan var mı acaba?

• Reçine olma ihtimali var ağaç altına bıraktıysanız eğer. Ufak bi bez parçasına gazyağı yada mazot damlatın çok bastırmadan bi silmeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcan0606 -- 9 Aralık 2022; 9:50:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @senged Valla ağaç altına da koyuyorum ama martı ve güvercinde çokça var. Ağacın altına koyunca kuşların tuvaleti gibi oluyır bildiğin

Orijinalden alıntı: sarkat

@senged Valla ağaç altına da koyuyorum ama martı ve güvercinde çokça var. Ağacın altına koyunca kuşların tuvaleti gibi oluyır bildiğin

Kuş pisliğinin lekesi bu... Nasıl bir toto varsa kuşlarda çıkardıkları pislik bildiğiniz asit resmen... Benim araçta vardı pasta ile ovdum çıktı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    21 June &amp;amp;amp;#8734;

See you in another life...
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt

Bende deneyeyim hocam

Fakat çoğu pasta ile hallediliyor. Pisliği çok bekletmemek lazım çünkü güneş altında özellikle yazın yayılabiliyor.

• Bu konuyu bayide ki satış danışmanına sormuştum yeni araçlarda ki boya kalitesinin eskileri gibi kaliteli olmadığını kendiside kabul etmişti . Özellikle son model Opel , peugeotlar da falan boya sökülmesi yaygın bir sorun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.