Bildirim
Araç tavanına film çektirmek apacilik mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ağzı olan konuşur hocam gönlünden geçen neyse yaptır gitsin -
dizi çektirmek apaçilik -
-
-
Poloya ne yapsan yakismaz cunku araba cirkin civic veya auris olsa olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Zevk meselesi, bana göre japonlar arabaları çirkin ve odun gibiler gtr hariç tabi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ben hakimim masum bey
Hocam şuna aklım gitti,mat sarı kaplama araştırdım 1.500tl diyorlar
Hocam kaplamaya + olarak , çamurluklar kabartılıcak yada dodik takılıcak , r line tamponlar , egzoz uçları , far karartma , bide güzel bi jant =$$$
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu dışı yerine otomobil forumuna açsaydınız daha çok cevap ve yardım alabilirdiniz
Ben çok yakıştırırım hocam şahsen.
Arabadan arabaya değişir gerçi ama polo ya kesinlikle yakışır hocam,yapın derim apaçilikle alakası olduğunu düşünmüyorum.Her şeyi apaçiliğe bağlamaya gerek yok.
Burda bir araba görüyorum adam 208 e bildiğin minübüs jantı yakmış.Kapak daha doğrusu dışarı doğru bükümlü krom,tencere kapağı gibi.Ona neyse de tavanı siyah kaplamak bence hoş. -
quote:
Orijinalden alıntı: ben hakimim masum bey
Zevk meselesi, bana göre japonlar arabaları çirkin ve odun gibilergtr hariç tabi
Aynen oyle zevkler ve renkler tartisilmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasted.wastelander -- 7 Nisan 2016; 20:10:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X