Kaliteli bir ürün arıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç süpürgesi ne önerirsiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Çakmaklık çıkışlı ürünler iş görebiliyor ama asla ev süpürgesiyle yarışamıyor.
Babamlarda eskiden kalma yuvarlak kazanlı süpürge var bilindik marka değil. Belki 25 yıllık belki daha fazla. Sırf temizlik/yıkama için gittiğim oluyor acayip iş görüyor. Islak da çekebiliyor alet. Örneğin koltukları baya sulu sulu sildim diyelim. Onu da çekiyor.
Kapanma ve yasakların erkene çekilmesi nedeniyle gidemediğim için Black Decker'in çakmaklıktan çalışan modelini kullanıyorum.
Bunun pilsiz olanı.
Maalesef memnun değilim. Az biraz iş görüyor ama o biraz kıllatarak temizlik yapıyorsanız iş görmüyor.
-
bunu kullanıyorum iş görüyor.
amazon
Einhell TE-VC 18 Li - Solo, Akülü Süpürgehttps://www.amazon.com.tr/dp/B01K1OAD3S/ref=asc_df_B01K1OAD3S1619908380000/?creative=380333&creativeASIN=B01K1OAD3S&linkCode=asn&tag=cimritr-21
Dyson ile mukayese edilemez elbette
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
aşağıdaki üründen aldım çok memnunum hocam, çekiş gücü yeterli ıslak, kuru, taş (ufak), toprak ne varsa çekiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X