Şimdi Ara

araç sistem acil yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ses sistemi alıyorum araca şunlar kafama yattı hoşumada gitti kullananlar bilenlerden yorum bekliyorum
    1)1400 watt pionerr woofer
    2)1400 watt jameson anfi(aynı fiyatta kaliteli anfi varsa önerileri bekliyorum)
    3)pionerr çift oval hoparlör(400 watt)
    4)kaliteli kablo seti
    5)pionerr kabin
    +kurulum hepsi birlikte 670 tl fiyat verdiler peşin fiyatına 12 taksitle alacam arkadaşlar nasıldır sistem güzel ses çıkarırmı fiyatı nasıldır artı eksi yönleri bekliyorum. Ayrıca bende sony teyp var sony cdx gt470us sistemi kaldırırmı arkadaşlar.yorumları bekliyorum.

• pıoneer woofer yerine jbl gt4 veya gt5.
    jameson sanırım usa 505.
    fiyat yüksek
  • evet jameson usa 505 pionerr woofer ile jbl arasındaki fark nedir hocam
  • pıoneer çift bobin.amfi köprüde ısınır çıkışları yanabilir.+jbl i daha iyi besler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 18 Ekim 2011; 13:59:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

arkadaşlar ses sistemi alıyorum araca şunlar kafama yattı hoşumada gitti kullananlar bilenlerden yorum bekliyorum
    1)1400 watt pionerr woofer
    2)1400 watt jameson anfi(aynı fiyatta kaliteli anfi varsa önerileri bekliyorum)
    3)pionerr çift oval hoparlör(400 watt)
    4)kaliteli kablo seti
    5)pionerr kabin
    +kurulum hepsi birlikte 670 tl fiyat verdiler peşin fiyatına 12 taksitle alacam arkadaşlar nasıldır sistem güzel ses çıkarırmı fiyatı nasıldır artı eksi yönleri bekliyorum. Ayrıca bende sony teyp var sony cdx gt470us sistemi kaldırırmı arkadaşlar.yorumları bekliyorum.

woofer 2+2 olan modelini almanız gerek. 4 ohmda köprülü bağlanıcak, zaten tesisatçı yazmışsa oraya bu hususa dikakt etmiştir. Kenwood KFC-W 3012 de düşünebilirsin, pioneer a göre daha kalitelidir.

amfi olarak da edison ed8004.4, sound magus c90 veya vs 90 öneririm, durumunuz müsait olursa pioneer gm6400f öneririm (media marktda ucuz). biraz maliyeti arttırıcak ama değecek.

teyp 2+1 sistemi tam olarak destekliyemiyecektir ancak yenisini alana kadar işini görür. ileride en az 2 rca çıkışlı bir pioneer teyple değişirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.