Şimdi Ara

Araç seçimini nasıl yapacağım? Yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anlık olarak temiz S line A1 sahibiyim.Senede iş için yol+ kişisel kullanım ile 30 bin km yi buluyor ortalama yolum.Kıbrıs'ta yaşıyorum ve malum toplu taşıma olmamasından kaynaklı araca muhtaç olduğumu belirterek soruma geçeyim;

Aracımı değiştirme isteğimin nedeni, sarf malzemeler hariç bugüne kadar para harcamamış olsam da potansiyel masraflar(A1 de olsa A6 da parça fiyatları aynı).

Diyorum ki Japon araba alayım hem piyasası burda çok iyi hem uğraşmam ama A1 i verip devir saati bile olmayan Micra alabildiğimi görünce kendimi salak gibi hissedip vazgeçiyorum.Diyorum ki normal küçük sınıf Avrupa araçlara yöneleyim, ne satışı var nede seçenek.Madem diyorum küçük sınıf otomobil yok, swift veya Mazda 2 yerine aynı paraya Insignia Mondeo gibi dizel bir d segment alayım keyfime bakayım diyorum ne parça var ne usta.Ee o halde C segment Japonlara bakayım diyorum Auris ile Mazda 3 ile G30 5 serisinin aynı para olduğunu görünce kafayı yiyorum.

Ya biri bana lütfen yol göstersin.Ben ne yapacağımı şaşırdım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı aracını kullanmaya devam et. Açıkçası audiden sonra japon araçları üzer . Eğer aracı yürütebilıyorsan , maddi olarak bir sıkıntın yoksa Audi ile devam et

• Hocam birde Türkiye'deki gibi de değil burdakiler.Japonya'dan ithal oldukları için Avrupa'da satılanlardan daha kalitesizler  

Vallahi bilmiyorum kafam çok karışık.Aslına bakarsak yürütecek param varda daha kendi işimi kuramamışken arabaya para harcamak aptalca geliyor

• Araba tahmin ettiğinin aksine masraf çıkartmayadabilir. Japon grubunun konforu yalıtımı vs belli. Hele de 30 bin km yol yapan insan o alıştığı konfordan sonra daha da zorlanabilir. Türkiyede olsan yine aklımıza çözüm gelirdi mutlaka ama Kıbrısda anlattıklarına göre Audiden devam etmek ve bakımlarını özenli yapmak en mantıklısı gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.