Şimdi Ara

ARAÇ ŞASE NUMARASI ACİL CEVAP LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil cevaplarınıza ihtiyacım var. Aracım 1986 BMW E30 3.16. Aracı alalı 1.5 ay oldu. Acemiyim bu konularda. İlk aracım. Aracım yatak sardı. Masrafın altından kalkamadığım için satmaya karar verdim. Her şeyden şüphe eden bi insan olduğum için rastgele forumdan okuduğum 5664 sorgulama sisteminden haberdar oldum. Aracı sorgulatmaya başladım. Plakasıyla sorgulayınca araç BMW M3 CABRIO gözüktü. Ayrıyeten şase numarasından da aynı sonucu aldım. Daha sonra aracın üstünde yazan şase numarasını kontrol ettim. Ruhsatta yazan şase numarasıyla araçta yazan şase numarasının 2 hanesi farklı. Ruhsattaki 74 , araçtaki ise 17. Aracın muayenesi henüz 4 ay önce yapılmış. Bunu görünce araç change diye irkildim emniyete gittim. Sistemden baktılar araç plakasıyla tescil uyuşuyor gözüküyordu. Sistemde de araç 3.16 olarak gözüküyordu. Muayenelerine baktılar muayenelerdende hafif kusurlarla geçmiş. Ama hala daha aklımı kemiriyor. Birisine bu şekilde satmak istemiyorum. Hak geçmesin istiyorum. Veya daha sonra başıma bela almak istemiyorum. Görüşlerinizi acil yazar mısınız ? Çok önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntılı bir durum olsa emniyetten çıkamazdınız, en azından araca el konurdu. Plakanın eski sahibi m3 cabriodur.
  • Yok mu arkadaşlar bilgi sahibi acil lütfen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.