Şimdi Ara

Araç kullanırken panik yapıyorum yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aradan yıllar sonra araba sürmek sana yürümek kadar kolay gelecek. bunları kafaya takmaya gerek yok
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • teşekkürler hepinize. daha iyi olacak inşallah
  • dostum bende panik atak var aynı senin gibi araç kullanırken çok zorlanıyordum ehliyet aldığım zamanlarda, şimdi ise refleksler gereği hangi araç olursa olsun stop ettirmeden kaldırabiliyorum. biraz pratik sadece...

tavsiye gece gec saatlerde cık o zaman boş olur yollar ve yokus vs 1 ay sonra baya baya alişirisin gunun yogun saati iyice stress yaptırır ara sokak karsidan araba falan gelicek vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

aman hocam inşallah kaza olmaz.
    Peki şehirlerarası yolda sürmeli miyim?

sehirlar arası iyice sehirici bir ogren sonra kısa mesafe sehirlerarası cıkarsın zaten daha kolaydır virajlara süratle girmediğin sürece pek bi sıkıntı olmaz sehirlerarasında
  • şu sağ taraf olayı bende de var, babam mutlaka bir kez sağdan git diyor , orto şerit çizgisine yakın gidiyorum sanırım biraz
  • sağ tarafı kestirememe herkesde olabilir bunun en kolay yolu arabayı geçirebileceğin bi aralıktan gidiyosan kestirebildiğin tarafı yani sol tarafı mümkün olduğunca yakın tutmaktır sağ tarafın geçeceğinden ancak bu şekilde emin olup alışırsın şahsen ben böyle alışmıştım.

birazdan gece 4 te yola çıkıcam yaklaşık 150 km kadar yol gidicem. birsürü evrak eksiğim var şuan polis çevirmesine yakalanma korkusundan dolayı bi panikte bende var konuyu görünce yazayım dedim. umarım sorunsuz hallederim tüm evrakları en kısa sürede tamamlıcam inşallah.

Orijinalden alıntı: muradisdan

sağ tarafı kestirememe herkesde olabilir bunun en kolay yolu arabayı geçirebileceğin bi aralıktan gidiyosan kestirebildiğin tarafı yani sol tarafı mümkün olduğunca yakın tutmaktır sağ tarafın geçeceğinden ancak bu şekilde emin olup alışırsın şahsen ben böyle alışmıştım.

birazdan gece 4 te yola çıkıcam yaklaşık 150 km kadar yol gidicem. birsürü evrak eksiğim var şuan polis çevirmesine yakalanma korkusundan dolayı bi panikte bende var konuyu görünce yazayım dedim. umarım sorunsuz hallederim tüm evrakları en kısa sürede tamamlıcam inşallah.

Benden cok yasayacaksın hocam :)
    Ben de aynı şeyi dıyecektım.
    Gördüğün ve kontrolün altında olan sağ tarafa cok yanasacaksın olacak bitecek ;)

Özellikle sağa dönerken vırajı geniş al.bi de . Park alanından çıkarken felan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakin ol hocam ne heyecani :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Yaşayacağız, Vanya Dayı. Önümüzde ne uzun günler, ne uzun geceler var daha. Kaderin bize layık gördüğü tüm güçlüklere sabırla göğüs gereceğiz. Şimdi olduğu gibi yaşlılığımızda da durup dinlenmeden çalışacağız. Günü, saati gelince de ölüme boyun eğeceğiz. İşte ancak orada, mezarlarımızda, nice acı çektiğimizi, nice gözyaşı döktüğümüzü, nasıl zor bir yaşamımız olduğunu bir bir anlatacağız. Tanrı işte o zaman bize acıyacak."
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.