Şimdi Ara

Araç Kıyaslama.+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: bygkhan

Hocam çok teşekkür ederim. Bu Tür ilan detayları yardımcı olursanız çook minnettar kalırım. Araç almadan önce mutlaka sizinle irtibata geçmeyi isterim. Eğer sizde uygun görürseniz.

Tabi yardımcı olurum,bir Pm kadar yakınım

Kararını mantıklı buldum,Astra H ve G.Punto konusunda.Ben olsam ben de bu iki araç arasında kalırdım elimdeki bütçeyle.İkisinden de pişman olmayacağına emin olabilirsin.Astra alırsan dizel motordan feragat etmiş olursun,bir de vergi yükü biraz fazla olur.Astra GP'dan daha kaliteli ve geniş bir araç bariz biçimde.GP alırsan da bunlardan feragat etmiş olursun.Bu arada Astra'da IDS+ diye mükkemmel bir sistem vardır ki beni en çok cezbeden işin eğlenceli yanıdır.Araştırırsan gerekli bilgiye ulaşırsın,Elegance'ların çoğunda oluyor.Umarım senin için en iyisi olur.

Bu arada Bursa'daki Astra satılmış,birkaç ilanda da değişiklikler olmuş.

Teşekkürler hocam. Az çok siz bilgi verebilirmisiniz IDS+ hakkında çok mu beleşci olmuş olurum

• quote:

quote:

quote:

Hocam çok teşekkür ederim. Bu Tür ilan detayları yardımcı olursanız çook minnettar kalırım. Araç almadan önce mutlaka sizinle irtibata geçmeyi isterim. Eğer sizde uygun görürseniz.

Kararını mantıklı buldum,Astra H ve G.Punto konusunda.Ben olsam ben de bu iki araç arasında kalırdım elimdeki bütçeyle.İkisinden de pişman olmayacağına emin olabilirsin.Astra alırsan dizel motordan feragat etmiş olursun,bir de vergi yükü biraz fazla olur.Astra GP'dan daha kaliteli ve geniş bir araç bariz biçimde.GP alırsan da bunlardan feragat etmiş olursun.Bu arada Astra'da IDS+ diye mükkemmel bir sistem vardır ki beni en çok cezbeden işin eğlenceli yanıdır.Araştırırsan gerekli bilgiye ulaşırsın,Elegance'ların çoğunda oluyor.Umarım senin için en iyisi olur.

Teşekkürler hocam. Az çok siz bilgi verebilirmisiniz IDS+ hakkında çok mu beleşci olmuş olurum

http://forum.donanimhaber.com/m_27141913/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

2005 honda civic v-tec es

+ 1905
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_27141913/tm.htm

Hocam Şimdi verdiğin ilanlarda varmı bu ids+ paketi ? Kaç yılından sonra başlıyor acaba ? uaşaktaki araçta var başka türlü nasıl anlayabilirim u dönüşü felan yazmışlar ama Birde telaffuzu nasıl acaba AYDİES PLUS diye okuyorum ama satıcıya sorunca rezil olmayalım

• Konuda yazıyor hangilerinde olup olmadığı,özellikle sport tuşunu çekmedikten sonra ben de anlayamıyorum olup olmadığını.Çoğu şey yazılıp çizilmiş konuda.Sen normal telaffuz et anlamazsa idese diye telaffuz edersin

Bu arada,konuda amortisör fiyatlarından beahsedilmiş.O konuyu derinlemesine araştırmanı tavsiye ederim,benim bu konuda net bilgim yok.Opel forumlarına sorsan onlar daha iyi bilir.Birde Uşak'taki Astra'da Hatasız,değişen yok diyor ama ön tampon oynamış çamurluğun tamponla birleştiği yerden belli oluyor.Renk farklılığı da var baktıracaksan dikkat et ona.Tamponlar artık plastik olduğu için ton farklılığı oluyor zaten ama oynama olmuş belli oluyor.Belki değiştirmiştir,belki biryere vurup düşürmüştür.Dikkat et yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 20 Ağustos 2011; 13:05:03 >
  • quote:

Konuda yazıyor hangilerinde olup olmadığı,özellikle sport tuşunu çekmedikten sonra ben de anlayamıyorum olup olmadığını.Çoğu şey yazılıp çizilmiş konuda.Sen normal telaffuz et anlamazsa idese diye telaffuz edersin

Bu arada,konuda amortisör fiyatlarından beahsedilmiş.O konuyu derinlemesine araştırmanı tavsiye ederim,benim bu konuda net bilgim yok.Opel forumlarına sorsan onlar daha iyi bilir.Birde Uşak'taki Astra'da Hatasız,değişen yok diyor ama ön tampon oynamış çamurluğun tamponla birleştiği yerden belli oluyor.Renk farklılığı da var baktıracaksan dikkat et ona.Tamponlar artık plastik olduğu için ton farklılığı oluyor zaten ama oynama olmuş belli oluyor.Belki değiştirmiştir,belki biryere vurup düşürmüştür.Dikkat et yani..

Dedim ya hocam bir pm kadar uzağımdasınız. Bazı sahtekar satıcılar çıkabiliyor tabiki ama dikkatli olmak gerek. Forumları araştırrım hocam. Puntolarda aslında fena değilmiş hem yakıt konusunda cezbediyor insanı. Amartisörler bahsedilen fiyattaysa tuzlu gibi biraz

• quote:

quote:

Konuda yazıyor hangilerinde olup olmadığı,özellikle sport tuşunu çekmedikten sonra ben de anlayamıyorum olup olmadığını.Çoğu şey yazılıp çizilmiş konuda.Sen normal telaffuz et anlamazsa idese diye telaffuz edersin

Dedim ya hocam bir pm kadar uzağımdasınız. Bazı sahtekar satıcılar çıkabiliyor tabiki ama dikkatli olmak gerek. Forumları araştırrım hocam. Puntolarda aslında fena değilmiş hem yakıt konusunda cezbediyor insanı. Amartisörler bahsedilen fiyattaysa tuzlu gibi biraz

Vallahi kardeş ekonomik durumunuz iyiyse,biraz risk alıp Astra almaya değer.Astra sorunlu bir araç değil fakat Allah korusun birşey olduğu zaman Punto'dan daha maliyetli olacaktır.O ayarlamayı sen yapacaksın,mali durumu göz önünde bulundurarak tercihini yapacaksın.

• quote:

quote:

quote:

Vallahi kardeş ekonomik durumunuz iyiyse,biraz risk alıp Astra almaya değer.Astra sorunlu bir araç değil fakat Allah korusun birşey olduğu zaman Punto'dan daha maliyetli olacaktır.O ayarlamayı sen yapacaksın,mali durumu göz önünde bulundurarak tercihini yapacaksın.

Mali durum çokta iyi olduğu söylenemez dediğiniz gibi bir arızadan en ucuza hangisi çıkarsa onu tercih etmek ben ve ailem için daha akıllıca olacaktır. Ama bakalm şartlarımız neleri gösterir. Şu saatten sonra hem model hemde teknik arızayı ucuza kapatmak konusunda punto daha zekice gibi duruyor ama.

• Punto dediğim gibi,daha maliyetsizdir.Vergisi de düşük,sürüşü de performans bakımından Astra'ya nazaran biraz daha zevklidir.Altı vites olanları da ayrı bir avantaj sağlıyor özellikle otoban kullanımında.Astra'da da altı vites var ama 1.3 CDTI ile geliyor.Eldekileri değerlendirip ona öre karar vereceksin.
  • 15 binlira nakitiniz zaten varmış 2005 model 1.4hdi xsara alın derim, sorunsuz parçasıda pahalı değil konforlu az yakar... (sizin beklentiniz tam olarak ne bilemem)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citroxsara

15 binlira nakitiniz zaten varmış 2005 model 1.4hdi xsara alın derim, sorunsuz parçasıda pahalı değil konforlu az yakar... (sizin beklentiniz tam olarak ne bilemem)

Hocam beklentiler az çok yukarıda belirttim bir kez daha belirteyim.

Az yakıt çok performans,Genç işi az çok gösterişli, Yeri gelip aile aracı olacak, Fiyatı ideal olacak. Yedek parça sıkıntısı olmayacak. Konfor olmalı. Güvenerek binebileceğim bir araç olacak. Vs vs.
  • quote:

quote:

15 binlira nakitiniz zaten varmış 2005 model 1.4hdi xsara alın derim, sorunsuz parçasıda pahalı değil konforlu az yakar... (sizin beklentiniz tam olarak ne bilemem)

Az yakıt çok performans,Genç işi az çok gösterişli, Yeri gelip aile aracı olacak, Fiyatı ideal olacak. Yedek parça sıkıntısı olmayacak. Konfor olmalı. Güvenerek binebileceğim bir araç olacak. Vs vs.

bakın aradığınız bütün özellikler xsara 1.6 16v lerde mevcut, mesele abs,esp 6 havayastığı... kasasını eski kasalarla kıyaslamayın kasa güçlendirildi, aracın en iyi özelliklerinden biri konforu, motoru beygir gücü ideal yakıtı kesinlikle az, yedek parça mevzusu şehir efsanesi diğer markalara parça bulabiliyorsan bunada rahatça bulursun en kötü ihtimalle peugeot ile motor parçaları aynı vs... tavsiye ederim en azından 1 tanesini test edin karar verin fiyatına göre çok iyi bir araç. (şuanda dizelini kullanıyorum çok memnunum eskiside bunun eski kasası benzinlisiydi...)

• Puntonun benzinli olup 1.4 16v ve 1.4 16v t-jet (turbolu) Olanı var bunları da düşünebilirsin. Gerçekten ikiside performans olarak insanı üzmez ve 6 ileri olamsı lazım. Yanlız lpg dersen t-jet e olur mu orasını bilemem. Ama ötekine iyi oluyomuş.
  • quote:

quote:

quote:

bakın aradığınız bütün özellikler xsara 1.6 16v lerde mevcut, mesele abs,esp 6 havayastığı... kasasını eski kasalarla kıyaslamayın kasa güçlendirildi, aracın en iyi özelliklerinden biri konforu, motoru beygir gücü ideal yakıtı kesinlikle az, yedek parça mevzusu şehir efsanesi diğer markalara parça bulabiliyorsan bunada rahatça bulursun en kötü ihtimalle peugeot ile motor parçaları aynı vs... tavsiye ederim en azından 1 tanesini test edin karar verin fiyatına göre çok iyi bir araç. (şuanda dizelini kullanıyorum çok memnunum eskiside bunun eski kasası benzinlisiydi...)

Dediğiniz gibi aklımda oda yer etti hocam teşekkürler

• arkadasım tavsiye istersen eski bi taksici olarak sana 1.3 multijet motorlu bi ara almanı tavsiye ederim motor bakımları düzenli yapılsın 900bin km giden araba var aradığın fiyatlara göre grande punto 1.3 mtj 90 hp 6 ileri bi araba al hem yakıttan hem masraftan memnun kal bu arabaların triger kayış değil zincir kayış 60 bin km de değişir zincir 150 bin de bir her 5 binde hava filtreni değiştir turbonda ömürlük olsun sana yeter hava filtresi 5 tl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.