Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.297
Cevap
332
Favori
495.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bir konuda bilgi alacaktım. Prime ile ödeme yaptıktan sonra şubede ekstradan kod istiyorlar mı ?
  • heavyyear kullanıcısına yanıt
    Eskiden istemiyorlardı tek kod yeterliydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crona

https://www.enterprise.com.tr/kampanya-detay/turk-telekom-mass-avantajlari-enterprise-da

kampanyalar kısmında var bu sayfa. gerekli bilgileri doldurduğunuz da ödeme ekranında telefon numarası ve şifreyi teyit ediyor. o şekilde ödeme yapabiliyorsunuz.

ben maslaktan yarın alacağım 5 günlük aldım. günlük fiyatı 209 lira ekonomik dizel (en düşük araç grubu). siz hangi ofisten kontrol ediyorsunuz? en düşük fiyat ne çıkıyor yazabilir misiniz? lokasyona göre fiyat mı çıkarıyorlar merak ettim.

Alıntıları Göster
    maslak enterprise dan kiraladım teslim ettim. ofisteki arkadaşlar olduğunca yardımcı oluyorlar. orada mini araç sigortası ve far cam lastik için sigorta yaptırdım günlüğü 35 liradan 5 günlük 175 lira. yalnız araba çok da istediğim gibi değildi C-Elysee. Araç içi çok temiz değildi. Baskı balata bakımı yapmak gerekiyordu sanki çekişte hafif gecikme vardı ilk kalkışta. Ayrıca 84bin küsürdü 325km de ben yaptım 85bin oldu. 1 veya 2 sene önce golf kiraladığımda araç 9bindeydi 10binde teslim ettim adamlar şaşırmıştı "Ne ara bu 10bin e gelmiş diye". Nereden nereye :)) Çok dolaşamadım, çok trafikte bekledim, bazen çalışır vaziyette bıraktım sadece klima açık şekilde ve genelde klimayı kullandım. 134 lira mazot aldım. Türk Telekom %40 indirimiyle rezervasyon yaptım araç tesliminde şifre falan istemediler.

edit: en önemlisini söylemeyi unutmuşum HGS ücreti 35 lira tutuyor fakat enterprise benden 35+kdv yani 41 lira kesti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crona -- 29 Ağustos 2019; 14:19:55 >

• crona C kullanıcısına yanıt
    Normalde hgs de kdv dahil fiyattır ama firmalar fatura kesiyoruz bahanesi ile tekrar kdv ekleyip fazla para alıyor budgetta sürekli aynısını yapıyordu central da böyle birşey yok arabayı iade ederken ekranda ne yazıyorsa pos cihazından o ücreti alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 29 Ağustos 2019; 16:13:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Normalde hgs de kdv dahil fiyattır ama firmalar fatura kesiyoruz bahanesi ile tekrar kdv ekleyip fazla para alıyor budgetta sürekli aynısını yapıyordu central da böyle birşey yok arabayı iade ederken ekranda ne yazıyorsa pos cihazından o ücreti alıyor
    Daha önce hiç farketmemiştim bende, iade formu geldi öyle gördüm arayıp bilgi aldım aynen dediğiniz gibiydi. Küçük meseleler dahi olsa insanın yüzünü ekşitir böyle şeyler. Buradan bizde bilgi vermiş olalım okuyanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 günlük ankara seyahatim olacak. Uzundur araç kiralamıyorum. Kilometre sınırı var mı şuan? 1 gün kiralamda 800-900km yol yapıcam sorun olur mu acaba hangi firmadan almalıyım

• REVENT0N kullanıcısına yanıt
    Avis budget sınır yok
    Enter sixt sınırlı

• REVENT0N kullanıcısına yanıt
    Avis 4000 km

budget sınırsız

garenta sınırsız

enterprise 500 km

central 3000 km

Avec 400

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Genelde sessizce konuyu takip eden taraftaydım. Ancak herkes bilinçlensin benim gibi taklaya gelmesin diye yazmak istedim.

Bu zamana kadar çok farklı araç kiralama şirketlerini kullandım garenta, greenmotion, budget, avis, rentgo vs. Hiç bir zaman problem yaşamadım. Ancak konudan etkilenip “Goldcar” batağına düştüm. Gerekli kampanyalar kullanıldığında günlük 55₺‘den araç kiralamak cazip gelmişti. Ama rezervasyon oluşturup karttan tutar düşülünce sitedeki ya da benim bağlantımdaki aksaklık nedeniyle bilemiyorum farketmez, “tekrar deneyin” gibi bir hata aldım ve rezervasyon oluşturulamadı. Daha sonra kartımdan çekilen tutarı gördüm. Hiçbir şekilde muhatap bulamıyorsunuz telefonlar fake, mail yok, şubeler zaten her şeyden bihaber. Yani param böylece yanmış oldu. En azından başkaları yanmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahr

Merhabalar,

Genelde sessizce konuyu takip eden taraftaydım. Ancak herkes bilinçlensin benim gibi taklaya gelmesin diye yazmak istedim.

Bu zamana kadar çok farklı araç kiralama şirketlerini kullandım garenta, greenmotion, budget, avis, rentgo vs. Hiç bir zaman problem yaşamadım. Ancak konudan etkilenip “Goldcar” batağına düştüm. Gerekli kampanyalar kullanıldığında günlük 55₺‘den araç kiralamak cazip gelmişti. Ama rezervasyon oluşturup karttan tutar düşülünce sitedeki ya da benim bağlantımdaki aksaklık nedeniyle bilemiyorum farketmez, “tekrar deneyin” gibi bir hata aldım ve rezervasyon oluşturulamadı. Daha sonra kartımdan çekilen tutarı gördüm. Hiçbir şekilde muhatap bulamıyorsunuz telefonlar fake, mail yok, şubeler zaten her şeyden bihaber. Yani param böylece yanmış oldu. En azından başkaları yanmasın.
    dedik güzel kardeşim..

çok dedik.

aldanmayın günlük 1 tl araba 20 tl araba 60 tl araba hikayedir dedik.

müşteri temsilcisi çagrı merkezi olmayan firmadan araç mı kiralanır..

tutar ne kadardı ? şansını tüketici hakem heyetiyle bi dene derim. belli olmaz.

kesinlikle uzak durun. 100 lira daha ucuza alacaz diye böyle firmalara kart bilgisi vermeyin.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Hakem heyetine sunabilecek hiçbir belgem yok nerden tutsan elinde kalıyor. Sadece ekstremdeki çekilen tutar var onun da faydası olur mu bilmiyorum. 1 hafta geçti. Bankadan da itiraz etmiştim ama henüz dönüş almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

dedik güzel kardeşim..

çok dedik.

aldanmayın günlük 1 tl araba 20 tl araba 60 tl araba hikayedir dedik.

müşteri temsilcisi çagrı merkezi olmayan firmadan araç mı kiralanır..

tutar ne kadardı ? şansını tüketici hakem heyetiyle bi dene derim. belli olmaz.

kesinlikle uzak durun. 100 lira daha ucuza alacaz diye böyle firmalara kart bilgisi vermeyin.

Alıntıları Göster
    Diyorsun da hocam, aracını kiralayıp sonrasında sorunsuz iade edenler de azımsanmayacak düzeyde...

• photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    Rezervasyon yaptırıp araç teslim almaya gittiğinde zaten kasko yaptırmanı istiyor aksi takdirde araç vermemekle tehdit ediyorlar, dizel farkı istiyorlar vs. Bunlarla fiyatların diğer markalardan çok farkı kalmıyor. Değmez bence. Ben zaten yiyeceğimi yedim de tercih sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

Diyorsun da hocam, aracını kiralayıp sonrasında sorunsuz iade edenler de azımsanmayacak düzeyde...

Alıntıları Göster
    sikayetvarı bi gezin derim.

• garenta uzun dönem kiralama kapanmış.
    kısa dönem kiralama devam ediyormuş bilginize. sektör içinde olan bir arkadaşım isim hakkını sattılar dedi ama garenta bunu dogrulamadı.

• quote:

garenta uzun dönem kiralama kapanmış.
    kısa dönem kiralama devam ediyormuş bilginize. sektör içinde olan bir arkadaşım isim hakkını sattılar dedi ama garenta bunu dogrulamadı.
    Garenta nın İstanbul hariç tüm ofisleri satıldı arkadaşlar.
    Artık hepsi garenta adı altında kiralama yapan yerel firmalar.
    Artık araç depoları full verilmiyor, verilen araçların km'si 60-70 bin km lerde olabiliyor.
    Kurumsallıktan çok uzaklaştılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Garenta nın İstanbul hariç tüm ofisleri satıldı arkadaşlar.
    Artık hepsi garenta adı altında kiralama yapan yerel firmalar.
    Artık araç depoları full verilmiyor, verilen araçların km'si 60-70 bin km lerde olabiliyor.
    Kurumsallıktan çok uzaklaştılar.

Alıntıları Göster
    GARENTA bunu kabul etmiyor. onlar da haklılardır kendilerine göre.
    ama ben de sizin gibi düşünüyorum. ankarada merkez tüm ofisleri kapandı sadece esenboğa hizmet veriyor. çok çalışan değişti. filodaki bir çok araç çıkartıldı. yeni araç alınmadı vs.

ve en büyük sorun fiyatları aşırı pahalı :)

• quote:

GARENTA bunu kabul etmiyor. onlar da haklılardır kendilerine göre.
    ama ben de sizin gibi düşünüyorum. ankarada merkez tüm ofisleri kapandı sadece esenboğa hizmet veriyor. çok çalışan değişti. filodaki bir çok araç çıkartıldı. yeni araç alınmadı vs.

ve en büyük sorun fiyatları aşırı pahalı :)

Alıntıları Göster
    Geçen hafta Esenboğa ofisinden kiralama yaptım, ondan önceki haftada adnan Menderes ten oradaki çalışanlar müdürler ben sormadan direk kendileri söylediler bayiler el değiştirdi diye.
    Zaten arabalardan belli garenta da hiç 60 binde araç görmemiştim, sebebini sorunca el değiştirdi dediler direk.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Geçen hafta Esenboğa ofisinden kiralama yaptım, ondan önceki haftada adnan Menderes ten oradaki çalışanlar müdürler ben sormadan direk kendileri söylediler bayiler el değiştirdi diye.
    Zaten arabalardan belli garenta da hiç 60 binde araç görmemiştim, sebebini sorunca el değiştirdi dediler direk.

Alıntıları Göster
    esenbogadan hangi aracı aldınız hocam

• quote:

esenbogadan hangi aracı aldınız hocam

Alıntıları Göster
    Egea

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.