Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.237
Cevap
327
Favori
487.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Geçen hafta Enterprise'dan Golf kiraladım ve park halindeki bir araçla ufak bi temasım oldu ve mini hasar sigortam da yoktu.

    Fotoğraflar aşağıda, benim aracımda bir-iki çizik harici hiçbir hasar olmadı. Öteki aracın sahibiyle birlikte sadece ehliyet, ruhsat ve kazanın fotoğraflarını çektik, tutanak falan tutulmadı. Neyse sonrasında baktım cidden bi hasar yok, elime bezi aldım beyaz kısmı çıkardım, biraz ovalayınca çok hafif bir-iki çizik kaldı ama dikkatli bakınca gözüküyordu tabi.

    Aracı teslim etmeye götürdüğümde görevli çizikleri sordu, ben de anlattım dönüş tutanağına sağ arka tamponda çizik var şeklinde yazdı, ön tamponda da benim fark etmediğim, muhtemelen bir yerden çıkarken hafifçe sürttüğüm başka bir çizik daha çıktı onu da not aldı.

    İki gün sonra Enterprise'dan arandım, masrafların 960 küsür lira tuttuğunu ve 750 tl'sinin çekilen provizyondan karşılandığını, kalanını ödemem gerektiğini söylediler. Sizce bu kadar masraf normal mi? Bir de tarafıma hiçbir belge gönderilmedi, ekspertiz belgesini en azından e-postayla göndermeleri gerekmez miydi?

    O gün adamlara kalan masrafı şu an ödeyemeyeceğimi ve gelecek ay bi ara ödeyebileceğimi söyledim adam hiçbir şey söylemedi tamam dedi kapattı. Bu da bende biraz şüphe uyandırdı açıkçası, ortada ne fatura var, tebligat... Sanki ne koparırsak kar gibi geldi. Fikir verebilecek olan, tecrübeli arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?

    Çok teşekkürler.




  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Antalya da Ekim ayında 1 günlüğüne 95TL vererek Hit Rent a Car dan araç kiralamıştım. Araçla hava alanından alıp yakındaki ofislerinde kiralık aracı veriyorlar. Aracı teslim ettikten sonra tekrar hava alanına bırakıyorlar. Kiraladığım araç manuel renault symbol dü.
    Firmayı skyscanner üzerinden bulmuştum.
    Bu bilgi belki yardımcı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanh -- 19 Ocak 2018; 13:2:42 >
  • serkanh S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bugün enterprise dan 2 günlüğüne otomatik i20 veya muadil araç kiraladım 180 TL ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enterprise prime bütün araçlarda %50 indirmli yardımcı olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Ocak 2018; 18:27:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emanetin canı az olur derler. aslında kiralık bir arabaya ihtiyacım var şu ara ama kaza bela olduğunda başımıza iş alır mıyız diye endişe ediyorum. arabada kasko olsa dahi, kaskoyu ödememek için çamura yatarlarsa uğraşmak da istemem.
  • Yok hocam sizi ara ara sürekli arayacaklar ödemeniz için çünkü tahsil edilemeyen ücretlerin listesini tutuyorlar.
    Eğer ödememeye devam ederseniz adli süreç başlatırlar bir süre sonra.
  • Çok geçmiş olsun. Sizin en büyük hatanız tutanak tutmamanız olmuş. Şayet tutanak tutsaydınız; şirket, masrafları kaskodan alacaktı, tutanak tutulmadığından maalesef sizden tahsil edecekler..
    Eğer mini kasko vb. yapsaydınız tutanak tutmanıza dahi gerek kalmayacaktı..
  • böyle ufak tefek çiziklerde araçları onarıma göndermiyor firmalar genelde. zaten gönderseler de oralar için oluşabilecek tutar max 250-300 lira tutar. siz bence durumu kabul etmeyim bu çiziklerin onarımı için servisin faturasını talep edin. kafalarına göre fiyat belirlemişler gibi duruyor. Ve büyük ülke çapındaki firmalardan kiralama yapıyorsanız hasarlarda mutlaka ve mutlaka ya karşılıklı tutanak tutun ya da polis raporu alın, bu ikisinden biri olduğu sürece sizden bir kesinti yapılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beytepeli06

    3008 hangi firmalarda var acaba ?

    enterprise dan kiraladım geçen hafta hocam.

    tek handikapı günlük km sınırı olması
  • Hocam geç bir uyarı olacak ama keşke tutanak tutsaydınız. Karşılıklı kazalarda tutanak tutarsanız mini hasar vs. olsun olmasın, sizden hiç bir masraf talep etmezler. Tüm masrafları trafik sigortası ve kasko karşılar. Yine Enterprise da tecrübe ettim bu durumu.
  • repocket R kullanıcısına yanıt
    Karşılıklı kazalarda tutanak tutarsanız mini hasar vs. olsun olmasın, sizden hiç bir masraf talep etmezler.

    Gerçekten bu şekilde mi? En azından bundan sonrakiler için kulağıma küpe olsun öyleyse.
  • Kesin bilgi hocam, yaşadığım kazaları önceden bir mesajda paylaşmıştım. İlk iki kazada mini hasar olup olmamasına bakılmadı.

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130323373
  • merhaba, geçtiğimiz sene temmuz ayında avis'ten (seyahat hattı ile) izmir'de araç kiralamıştım. gitmeden 1 hafta önce kiralama yaptım fiyat günlük 125 tl idi.

    bu sene temmuz için yine kiralama yapmak istiyorum, en ekonomik araç günlük 160 tl ?!

    şimdiden yapmak yerine, tarih yaklaşınca mı kiralama yapsam acaba , fiyat düşer mi ne dersiniz??
  • Merhaba,

    Geçen hafta araç kiralayacağımı söylemiştim, sağ olun yardımcı oldunuz. Araç kiraladık, araçta kış lastiği var dendi fakat araçta kış lastiği yoktu, çok büyük sorun yaşadık. Kaza riski atlattık. Bu durumda neler yapmamız gerekiyor?

    Dokay rent a car firmasından kiraladık. Ankara'da, teşekkürler şimdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana havalimanindan 26 ocak 11.00 alış 01 Şubat saat 17 teslim araç almayi düşünüyorum. .var mı yardimci olabilecek kimse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neselihayalet kullanıcısına yanıt
    Araç teslimi sırasında kış lastiği olup olmadığını kontrol etmediniz mi ?
    Aracı kiralayıp evrakları imzaladıktan sonra tüm şartları kabul etmiş oluyorsunuz. Olası bir kaza anında sözleşmede yazan hükümler geçerli olur. Keşke araç teslimi esnasında kış lastiği olan bir araç istiyorum diye tekrar belirtseydiniz.
  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ben firmaya 2 kere sordum kış lastiği dediler, ne yazık ki lastiğin kış lastiği olup olmadığını anlayacak birikime sahip değilim ama bundan sonra daha dikkatli olacağım
  • Arkadaşlar merhaba
    Eskişehirde 4 gün araç kiralamam gerekiyor.Bu sıralar tv de reklamlarda gördüğüm yolcu360.com dan fiyatlara bakayim dedim ve diğer yerlere göre çok ucuz olduğunu fark ettim.Acaba aramızda daha önce bu siteden araç kiralayan var mıdır sizce site güvenilir midir?
  • Anlaşmalı rentacarlar ile size fiyat sunan aracı site..

    Uygun fiyat yakaladınız ise ve bu siiteye de güvenmiyorsanız, beğendiğiniz rentacarın kendi sitesine gidip oradan kiralayın.
    Nacizane bir tavsiye paylaşayım, aracı siteden ziyade rentacarlardan çekinceniz olsun.. Bazılarının ellerine Allah düşürmesin..
  • avis premium arac kiralama da şart var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.