Şimdi Ara

Araç Kamerası IP kamera Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,
    Bu aralar araç kameraları en sonunda toplu taşıma araçlarında mecbur hale geldi. 7-8 sene önce ben bizim belediye (Karaman) aracında ışıkları yanıp sönen modem görmüştüm şimdi her araca standart hale gelmesi güzel oldu ve bu sayede geçen yıl 100 TL ye aldığım araç kamerası şidi 40 TL ye düştü A101 de falan. Tabii 6 ay kullanmadan taşıma kolları kırıldı arabada boş yatıyor. Kardeşim de aldı geçenlerde artık her yerde bu cihazlardan çoğaldı. Ben de böyle fiyatları düşmüşken kardeşime dükkanına koyabileceği portatif bir güvenlik kamerası olarak tavsiye ediyorum ama benim öğrenmek istediğim bu araç kameralarını İP kamera haline getirmek mümkün mü ? Akşam evinden de bağlanıp istediği gibi kontrol edebileceği bir şekle sokmak mümkün mü ? AV girişi var ordan bağlanınca olacak gibi geliyor ama sizlerin bir fikrini alayım olmazsa zaten normal kameralar da iyice ucuzlamış. Bir kaç milyarlık güvenlik sistemleri 1 milyarın altına düşmüş 3-5 yüze alınabilir olmuşlar. Hiç uğraşmayıp profesyonel sistemlere mi bakalım. İyi geceler.







  • Hiç uğraşmayın dediğiniz gibi fiyatlar düştü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle mümkün.

    kamerayı usb den bağladığında çekim yapacak şekilde ayarlamalısın. bir çok kamerada webcam modu var. ayrıca webcam i dvr olarak kullanabileceğin PC yazılımları var. Anlayacağın PC olmadan bir şey yapılmaz, sürekli çalışacak bir PC kullanana kadar ip kamera almak daha mantıklı.

    sadece mümkün olabileceğini anlatmak istedim. Mantıklı olan satın almak
  • Hocam şu da olur.Dükkanda illa bilgisayar vardır.Elinizde anlık kaydı bilgisayar ekranına yansıtan bir kamera alırsınız.
    Sonra da teknik servislerin karşı tarafın bilgisayarını kontrol etmek için kullandığı programları kurarsınız.Dükkandan çıkarken programı açarsınız gece de evden kontrol edebilirsiniz.Ama saçma ve yorucu olur.Onun yerine düzgün kamera sistemi daha mantıklı olur.Yurt dışından ucuza da mal edebilirsiniz kurulum yapabilirim derseniz.
  • Hocam network bölümündeki arkadaşlar daha bilgili olur ama bence de yapılabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.