Şimdi Ara

ARAÇ İLK MARŞTA ÇALIŞMIYOR [ÇÖZÜLDÜ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
147
Cevap
3
Favori
117.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşımız şimdiye arabayı satmıştır bence:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip. İlginc konu

• Arkadaşlar herkese teşekkür ederim bende Hyundai Accent admira 2005 model benzinli aracım var araç da geç çalışma problemi vardi Allah'ın izniyle yaptırdım.Ama 400 TL para harcadım olmadı benzin pompası değişti bujiler kaplosu yağı filitleri değişti kimse sorun bulamadı.antalyada başka ustaya gittim sorun anlattım 10 dakikada arabam yapıldı sorun ne diye soran olursa benzin geri dönüş valfi bozulmuş 80 TL hallettik kimse arabasını oynatması ustayim diye gezen bir süre insan ama işe yaramayan yardımcı olduysam ne mutlu bana

ARAÇ İLK MARŞTA ÇALIŞMIYOR [ÇÖZÜLDÜ]

• Geçen hafta aynı sorunu yaşamaktan bıkıp ustaya götürdüm, LPG depoyu kapattı ve 3 gün böyle gez, sonra gel dedi. Benzinde kullandım sorun azalır gibi oldu ama sonra yine yapmaya başladı. 4.gün ustaya durumu anlattım, benzin pompası dedi, basıncı düşüyordur ara ara dedi. Söktü, ölçtü, pompa gidik değişecek dedi. Sorunum çözüldü. İlk akla gelmesi gerekn benzin pompası, eğer LPG de ise sorun o zaman regülatör yada enjektörler..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şıpıdık terlik, hani cevapppp... Sorun çözülünce unuttun herhal forumu !!!
  • Evet çözüldü denilmiş ama bende çözümü göremedim malesef ?

Aracım 2012 Golf 6 Brc Lpg li

Sabah ,akşam ,soğuk ,sıcak ,yaz ,kış farketmiyor.
    Aracı stop ettikten sonra 5-6 saat sonra geri çalıştırmam gerektiyse ilk marşta çalışmıyor veya çook uzun basmam ve gaza basmam gerekiyor.
    2. Marştta aynı şekilde gaza basmam gerekiyor.Gaza basmadan çalışmıyor.

Ama aracı Stop ettim diyelim 5dk sonra veya yarım saat sonra 1 saat 2 saat veya 3 saat sonra çalıştırdım tek marşta gaza bile basmadan çalışıyor :)

Çözüm nedir merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost43

Evet çözüldü denilmiş ama bende çözümü göremedim malesef ?

Aracım 2012 Golf 6 Brc Lpg li

Sabah ,akşam ,soğuk ,sıcak ,yaz ,kış farketmiyor.
    Aracı stop ettikten sonra 5-6 saat sonra geri çalıştırmam gerektiyse ilk marşta çalışmıyor veya çook uzun basmam ve gaza basmam gerekiyor.
    2. Marştta aynı şekilde gaza basmam gerekiyor.Gaza basmadan çalışmıyor.

Ama aracı Stop ettim diyelim 5dk sonra veya yarım saat sonra 1 saat 2 saat veya 3 saat sonra çalıştırdım tek marşta gaza bile basmadan çalışıyor :)

Çözüm nedir merak ediyorum..
    S.a hocam benimde 2006 punto aracım aynı durumda araba motor soğukken çalışmıyor gaz kelebeğine benzin döküp çalıştırıyorum hiç bi usta yetkli servis dahil bulamadı nedenini. Aradan yarım saat bi saat geçtipinde çalışıyor ama 5,6 saat geçerse çalışmıyor. Pompa depo buji ateşleme bobini filan değişti sonuç yok. Siz çözebildiniz mi nedenini

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.