Şimdi Ara

Araç İçi Temizleyici Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1250 TL verip sözde detailing yaptırdığım oto temizleyici sadece koltukları ve döşemeleri temizleyip iç dış yıkadığı için iş başa düştü.


    Aracın içindeki plastik aksamları, bardak koyma yeri, ön konsoldaki saklama gözleri, klima ayar tuşları, hava menfezleri , kapının içindeki saklama gözleri, kol dayamanın içindeki saklama gözü, bagajın içindeki plastikler vs. vs plastik aksamları, fırça kullanıp köpürterek temizlemek için aşırı pahalı olmayan ama iş görecek temizleyici önerisi verir misiniz ?


    Araç içi temizleyici bir sürü çıkıyor internette ama hepsi daha çok döşeme ve koltuk temizleyici gibi. Genel amaçlı temizleyici önerilmiş bir kaç yerde ama onun da iş görecek ortalama fiyatlı olanını bulamadım.




  • valet pro apc
    koch chemie green star

    500ml bulursanız alın suyla karıştırdığınız için uzun süre gider.
  • 1250 tl ye detay olmaz zaten hocam. Bu fiyata beklemeniz hata olmuş.
  • en ucuza seçenek arıyorsanız cif her yer alın. 1/3 yada 1/5 gibi duruma göre sulandırıp kullanın. Tabi kullanmadan önce ufak bir alanda test edin. Asperox vb ürünler gibi rahatsız edici kokusu yok o kadar zararı da yok zaten. 30 TL civarına bulursunuz köpük yapan başlıgı üzerinde.


    Saf halde koltuklarda kullandık sorun olmadı. Tabi lekeleri çıkarıyor ama vakum yapacak yıkama makinesi olmadıgından bir yere kadar.


    Aynı şekilde plastiklerde de işe yarayacaktır.


    Daha sonra plastik aksam koruyucu kullanın. 20 TL aldıgım silikonlu carpex torpido temizleyici bile 100 TL dayanmış  

  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

    500ml bulamadım hocam bunu alıyorum o zaman teşekkürler.



    trendyol.com
    Koch Chemie Koch Cemie Gs Green Star Iç Ve Dış Genel Temizleyici 1lt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/koch-chemie/koch-cemie-gs-green-star-ic-ve-dis-genel-temizleyici-1lt-p-84079087?boutiqueId=61&merchantId=646644
  • @hardcrss Daha önce hiç yaptırmadığım için piyasasını bilmiyorum tabi, ama arabayı yeni aldım kirli bayağı tavan döşemesi hariç heryerini iyice temizler misiniz dedim bu fiyatı verdiler. Youtube videoları gibi dip bucak temizlik beklentim yoktu zaten ama en azından plastik aksamları silerler diye düşünmüştüm, bazı yerler yapış yapış olmuştu çünkü .


    @alembizim teşekkürler hocam, o tarz genel temizleyiciler benim de aklıma geldi de, renk solması vs. olursa diye cesaret edip deneyemedim. Koch Chemie Koch Cemie Gs Green Star bundan aldım bakalım, 1 Lt biraz pahalı ama sulandırarak kullanılıyormuş uzun süre yeter umarım

  • kartalım kullanıcısına yanıt

    Cif her yer bagaj plastigi vb ufak bir alanda test edebilirsiniz.


    Bu ürünleri fırça ile plastik akma uygulayıp kuru bezle sildikten sonra hafif nemli bir bezle tekrar silmek ürünün kalıntı bırakmasının önüne geçer.


    cif her yer koltuk ve tavanın bir kısmında denedim sorunsuz. Mesela asperox deseniz önermem ama cif tavsiye ederim.


    cif her yer sulandıracaktınız zaten. Aldıgınız koch chemie green star sulandırmasına dikkat edin. Saf halde almışsınız kullanacagınız yere göre sulandırmanız lazım.


    Birde ben bu apc ürünleri mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Evet elinizde ki ürün uzun süre gider ama sürekli bu ürünle plastik aksamları temizlemek bana saglıklı gelmiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.