Şimdi Ara

Araç İçi Telefon Tutacağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, araç içi telefon tutacağı arıyorum. İnternette bir sürü model var, manyetik, sıkıştırılmalı, cama yapıştırmalı vs. Telefonu elime alıp hızlıca geri takmak açısından manyetikler mantıklı geliyor. Bozuk yolda vs. telefonu düşürmeyecek, kullanıp memnun olduğunuz model önerilerini bekliyorum.

• https://www.a101.com.tr/oto-bahce-yapi/telefon-tutucu/ 2 yıldır şunu kullanıyorum iphone + spigen kılıf bu ağırlıkta daha düşmedi telefon çok para vermeye gerek yok bunu al geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

https://www.a101.com.tr/oto-bahce-yapi/telefon-tutucu/ 2 yıldır şunu kullanıyorum iphone + spigen kılıf bu ağırlıkta daha düşmedi telefon çok para vermeye gerek yok bunu al geç
    Bizim a101'lere bakayım bi Teşekkürler.

• Hocam sıkıştırmalılar plastik ağırlıklı olduğu için zamanla gevşeme, trim sesi yapma ihtimalleri var. Cama yapıştırmalı olanlarda da güneşin etkisiyle eğer telefon da ağır bi modelse camdan düşme ihtimali var. Ayrıca ön taraftaki görüş alanını daraltması bakımından güvenlik açısından da pek iyi olmaz diye düşünüyorum. En mantıklısı manyetik tutuculardır dediğiniz gibi. Bunda da eğer kafada bu tip ürünlere verecek bütçeniz de müsaitse spigenin ürünlerini tek geçerim.

Şu üstteki ürünü 1 seneye yakındır s9 plus gibi nispeten büyük denilebilecek telefonumla kullanıyorum. Epey memnunum. İçinden 2 adet manyetik plaka çıkıyor. Kılıf arasına yerleştirilince sağlam şekilde tutuyor. Çukur tümsek sarsıntı falan bana mısın demiyor. Hatta bundan daha sağlam olsun hem de sağa sola dönebilsin dersen şu alttaki modeli de alabilirsin.

Bunu yeni sipariş ettim diğerinden biraz farklı olsun sağa sola rahat dönsün diye. Yoksa ilkinden de hâlâ memnunum. Bu ikincinin manyetik kısmının içinde 6 adet küçük mıknatıs var çok fazla tutuyor diyenler arkasındaki vidalardan içini açıp 1-2 tanesini çıkarıp kullanıyorlar :) Dediğim gibi bütçen müsaitse bu ikisinden birini tavsiye ederim. Telefonun üst seviye bir modelse sürüş esnasında bi çukur tümsek sarsıntısında yerlerde sürünmesin zarar görmese bile düşme esnasında trafikte dikkatini dağıtır yani. Tercih senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de araç içi telefon tutacağı arıyorum. 2016-2018 corolla kullananlar bilir, mıknatıslı tutacak kullanmak maalesef

ızgaralardan dolayı mümkün değil. Cama yapışan vantuzlu bir telefon tutacağı tavsiyelerine açığım.
  • Piranha modelini bulamayınca Spigen Kuel QS11 aldım. Kılıfım epey kalın olmasına rağmen gerçekten güzel tutuyor. Tavsiye ederim
  • Ben bu aletleri çok araştırdım sonra almaktan vazgeçtim artıları eksileri çok karmaşık

-Menfeze takılanlar bir süre sonra o bölgeye zarar verebiliyor.
    -Cama yapışanlar bir süre sonra özelliğini kaybediyor. Görüşü baltalıyor.
    -Konsola yapışanlar yapıştığı yerde iz yapıyor. İz yaparsa düzeltmek çok güç.
    - Direksiyona tutturulanlar kadranı kapatıyor. Üstüne direksiyonu çevirince navigasyon rota değiştiriyor.
    - Dikiz aynasına takılanlar çok kaba gözüküyor. Ekran kişiyede çok uzak kalıyor.

Bide hepsinin telefonu tutan sistemleri farklı manyetik iyi diyorsun kaza vs darbe ile fırlayıp kafana çarpma riski var. Tutacaklı olanların bazısı telefonu çok sıkıyor kasasına iz bırakan bile olmuş.

Hud özellikli navigasyon yazılımlarına bile baktım ama şarjı içmesi ve programların google a göre vs güncel olmaması sebebiyle işe yaramazlar.

Ben sadece navigasyon için bakıyordum soğudum işten hiçbirşey almadım. Açıyorum bluetooth ile sesli yardımcısı ile olduğu kadar gitmeye çalışıyorum. Işıklarda vs rotaya göz gezdiriyorum o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARAÇ İÇİ SARJ CİHAZI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    İyi seçim. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilevi_01 -- 2 Ağustos 2020; 21:54:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.