Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (1558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32.836
Cevap
892
Favori
1.827.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15561557155815591560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu baya enteresanmış. Ben şuna bakıyordum 1-2 gündür.

https://www.hepsiburada.com/70mai-up02-park-gzetim-modu-kablosu-up02-a800-a500s--d07-d08--d05-hardware-kit-p-HBCV00000RD2D5?magaza=10Noo&url_src=and-product-detail

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

bu zaten sunulan çözüm hocam. araç garanti vs muhabbetine sigorta kutusuna müdahale etmeyim dedim o yüzden çakmaklık ile kullanıyordum ancak 2 sene geçti ve artık kazmalar yüzünden park ederken bile açık kalması iyi olur. bunu direkt uğraşmadan takıp linkte verdiğiniz park modülü kablosu gibi eksik fonksiyonu olmadan kullanılabiliyor. TRde bulamadım satan yer.

şurda garminin bi ürününü tanıtmış arkadaş ama usb2 ile bağlantısı var.

link:

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)NatureTechyoutube
    Garmin Yol Kamerası OBD2 Sabit Akım Kaynağı Constant Power Cable kanalda incelemesi olan garmin dash cam 46 ve garmin mini yol kameraları ile uyumlu obd2 soketten 12volt güç alan kabloyu inceledik.
    https://www.youtube.com/watch?v=gV4VmSMm0PI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 6 Mart 2024; 19:58:44 >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Farklı alternatifler de varmış bakayım ben de biraz daha. Yani pek bilgim yok ama çeşitlilik olması güzel. Teşekkür ederim hocam :)

eyv. bugün normal park modülü satan bi yere sordum ama yok dedi. getirmeye niyetleri de yok herhalde. park modülü kablosunda yok fuse tap, yok kontrol kalemi, yok bez bant vs satmaya çalışıyorlar yanında. böyle olunca 1000 tlleri buluyor. bu bahsettiğim obd kablosu ile max 500e çözülür gibi. tabi karlılık azalacak işlerine gelmez. yoksa bakındım olumsuz bi yanı mı var diye öyle bir şey de göremedim.

satan yer bulan olursa haber ederse bizde öğreniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 6 Mart 2024; 20:11:19 >
    Bunu direkt alıp deneyelim işte olmaz mı :D

482 liraya geliyor.

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

olur gibi açıklamlarda a500ü göstermiş. curved left mi right mı ve micro usb mi onlara bi daha bakıp kesinleştirmek lazım kamera üzerinde. curved left ve micro usbli seçenek a500s için olması lazım.

Micro curved left yazılmış aslında. Ben eve geçince buna bakayım. Geç geliyor biraz ama olsun

aynen. bende bakmıştım teslim süresi nisan 22 idi sanırım gösterdiği. bakalım bu iyi gibi belki bende alırım bu hafta

Yine bir şeyler bulursam haber ederim

şöyle bi şey demişler.

park modu sadece 70mai hardwire kiti ile aktif edilebilir demiş. farklı kablolar ile kullanılmasını engellemek için donanımsal bi sınırlama getirmiş olabilirler.

şurda micro usb değil ama mini usbli satılanı var. TRde satılanların hepsi mini usbli bu kabloların. birisi alıp bizim kamera için çevirici ile bağlamış sanırım ama park modunu aktif edemediğini söylemiş. 2. sayfa yorumlarda. ali expressteki ürün çalışmayabilir yani.

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)www.n11.com
    Joyecar Obd2 Araç Kamera Park Modu Enerji Kablo Akü Akım Korumalı N11.469 Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/joyecar-obd2-arac-kamera-park-modu-enerji-kablo-aku-akim-korumali-n11469-7603860

aliexpress ürün açıklamasında da tanımayacak kabloyu ama power supply time kullanarak başarıyor bunu bizim kablo demiş. ne demekse. deneyecek bi cengaver olsa da bilsek. bakalım 70 mai ye mail attım, obd kablo ile park modu kullanılabilir mi diye ne diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 6 Mart 2024; 22:53:33 >

Emeğiniz için sağolun hocam insallah cevap verirler

Araştırmanız için tebrik ederim. Bende yeni araç aldım haberinizi bekliyorum.

• Ben de obd2 ole bağlanmaz mı bunlar diye araştıracaktım, faydalı paylaşım için teşekkürler. C4'te arka görüş çok iyi olmadığı ve kör nokta bulunmadığı için arka kamerayı araç multimedya ekranına yansıtmak mümkün olur mu onu merak ediyorum, ama bunun için gerçekten hard core kodlama da gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70Mai A500S Pro Plus için bir kötü şey söyleyeyim.

Kameranin gece çekimi iyi olmasına rağmen plakalar okunmuyor. Yani yanından 20km daha hızla giden bir araç varken videoyu durdurunca onun plaka okunuyor ama akşam başıma şöyle bir şey geldi. Arkadaki araca yol vermek için sağ şeride geçerken emniyet şeridinden hızla gelen aracı fark ettim, hafif ortaya yakın durdum iyi ki, yoksa sürtecekti. Sürtse de plakayı alamayacağımı anladım çünkü kamerada hiçbir şey okunmuyor o hızda araç geçince.

Şöyle de videosunu ekleyeyim başımdan geçen olayın.

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Muhammet TANyoutube
    70Mai A500S Pro Plus Dash Cam Night
    https://www.youtube.com/watch?v=BqTahzsDNmI

• sorduğum soruya cevap geldi. araba aküsüne bağlayın diyolar park modunu aktif etmek için. belki aliexpressteki kablo vaad ettiği şeyi yapıyordur ama denemek lazım ya da deneyen biri lazım. n11deki olmadı diyen arkadaş belki yapamadı. bi youtube videosunda a810 modeli için yakında obd kablosu çıkaracaklar yazmış biri.

482 liraya kıyıp denemek isteyen meraklı birileri çıkar belki.

• 70mai rc06 arka kamera da geldi, takıp test ettim. Araç durur vaziyette ve yandaki araçlar ortalama 60-70km hızla giderken plaka gündüz okunabiliyor. Gece çekimini de kamerayı takınca test ederim artık.

benim araçta bluetooth obd2 cihazı bağladığımda araçta kontak açık olmasın obd2 cihazının ışıkları yanmaya başlıyor büyük ihtimalle sürekli bir elektrik çıkışı var obd üzerinde. Büyük ihtimalle bunun pinleri o çıkışlara denk geliyordur.

• Arkadaşlar merhaba, benim araç kameram ile başım dertte. 70mai A500S Pro Plus kameram var ve aracım Mercedes a200. Bilindiği üzere 70mai kameranın bağlantısı usb ile oluyor, benim araçta type-c girişi mevcut ve bu nedenle ugreen marka usb to type-c dönüştürücü ile aracıma bağlıyorum ve kamera sorunsuz çalışıyor. Sorun şurada her zaman olmasa da arada carplay bağlantım kopuyor, kablolu yada kablosuz fark etmeksizin kopuyor ve aracı kapatıp açana kadar da düzelmiyordu. Sorunun aracımda yazılımsal kaynaklı diye düşünmüştüm. Servise giderek yazılımı yeniden yüklettim ama sorun halen devam ediyor. Sonradan fark ettim, carplay koptuğunda kameranın kabloyu çıkarınca sorun düzeliyor ve carplay bağlanıyor. Yani kamerayı bağlayınca her nasıl oluyorsa ios telefonum ile carplay birbirini görmüyor. Kamera ayarlarından wifi de kapatarak denedim ama yine aynı. Kamera yazılımı da güncel. Bu şekilde sorun yaşayan ve çözen var mı ? Çözüm bulamazsam ya araçta powerbank tutacağım araç kamerası için (pek sıcak bakmıyoum) ya da farklı bir araç kamerası alacağım. Var mıdır önerisi olan ? Teşekkürler.

• Millet yıllardır kamera kullanıyor ben daha alamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15561557155815591560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.