Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.806
Cevap
892
Favori
1.823.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aknasmub

Merhabalar herkese. Yeni aldığım mini 0801 i aracıma monte ettim.
    Gps fonksiyonu mevcut. Lcd ekranda km/s olarak hızı anlık gösteriyor.
    Birkaç fotoğraf ve ilk kayıt videosu ekliyorum.
    Herkese iyi günler...

Araç içi kamera TavsiyesiAraç içi kamera Tavsiyesi

Onur Gündoğanyoutube
    Mini 0801 Araç İçi Kamera İlk Kayıt
    https://www.youtube.com/watch?v=RSNavKmPGQs

Güzel olmuş. Ayrıca üzerindeki Av out çıkışını kullanarak görüntüyü aracınızdaki lcd ekrana aktarabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim olgu hocam saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Teşekkür ederim olgu hocam saolun

Rica ederim minicik, küçücük ama içi dolu turşucuk

• quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

mini0801 GPS aparatının içini açtım:)

GPS çipseti "gt-1613-mtr" kullanılmış.

Genel özelliklerine google amca ile arayarak ulaşabilirsiniz.

Durup dururken açmadım tabi. Acaba bağlantı sorunu donanımsal olabilir mi diye meraktan açtım. Fotoda çipset üzerinde yuvarlak beyaz bir alan var. Orada akmış minik bir saat pili vardı. Değiştirmek üzere söktüm. E-prance mail attım. (Pil üzerinde hiçbir bilgi bulunmuyor.) Kaç V olduğu bilgisini gönderdiklerinde saatçilerden bakacaz artık.

Pilin tahmini görevi sanırım bios pili gibi birşey? Araştırdım ancak tam olarak ne işe yaradığını bulamadım.

Resimde o pil varmı ? Cepten seçemedim pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Başka bir siteyi kullan ( yandex disk olur ) ama upload etmeden önce winrar yada winzip ile videoyu sıkıştır. Öteki türlü oynatma seçeneği açık oluyor ve kaliteyi çok bozuyor ( indirmeden izleyenler )

Upload etmeden sıkıştırmadığımdan dediğiniz sıkıntılar oldu. İş yerindeki bilgisayarımdan da dropbox sitesi açılmıyor. Siteyi kara listeye almışlar. Akşam eve gidince sıkıştırmayı deniycem %5 İngilizcemle yapabilirsem ne mutlu

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerDiyeBiri

quote:

Başka bir siteyi kullan ( yandex disk olur ) ama upload etmeden önce winrar yada winzip ile videoyu sıkıştır. Öteki türlü oynatma seçeneği açık oluyor ve kaliteyi çok bozuyor ( indirmeden izleyenler )

Upload etmeden sıkıştırmadığımdan dediğiniz sıkıntılar oldu. İş yerindeki bilgisayarımdan da dropbox sitesi açılmıyor. Siteyi kara listeye almışlar. Akşam eve gidince sıkıştırmayı deniycem %5 İngilizcemle yapabilirsem ne mutlu

Yandex türkçe denesene :) hem lamborgini veriomuş :)

• quote:

quote:

quote:

Yandex türkçe denesene :) hem lamborgini veriomuş :)

Hocam laptop çöktü çökecek bugünlerde. Kardeşimin laptopa yükleyip denerim en kısa zamanda. Hele bir gelsin Trabzon'dan Lamborginim olsa Sami abi gibi araçta kör nokta bırakmam, her yerine kamera yerleştiririm. zaten bize düşmez.

Tır kendi yolunda gidiyor, minibüs ise tali yoldan tır ın gittiği yola hem de tam sağa kıracağına tır a doğru çıkıyor. Dolayısı ile burada minibüs tır ın geçmesini beklemeliydi, suçlu minibüs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

mini0801 GPS aparatının içini açtım:)

GPS çipseti "gt-1613-mtr" kullanılmış.

Genel özelliklerine google amca ile arayarak ulaşabilirsiniz.

Durup dururken açmadım tabi. Acaba bağlantı sorunu donanımsal olabilir mi diye meraktan açtım. Fotoda çipset üzerinde yuvarlak beyaz bir alan var. Orada akmış minik bir saat pili vardı. Değiştirmek üzere söktüm. E-prance mail attım. (Pil üzerinde hiçbir bilgi bulunmuyor.) Kaç V olduğu bilgisini gönderdiklerinde saatçilerden bakacaz artık.

Pilin tahmini görevi sanırım bios pili gibi birşey? Araştırdım ancak tam olarak ne işe yaradığını bulamadım.

GPS modüllerindeki piller, genelde 3 V. civarıdır. Verdiğiniz linkte de 3.3V diyor zaten. Bu pil, son kaydedilmiş pozisyon, tarih, zaman ve uydu verisinin saklanması için gereklidir.

Yeniden şarj edilebilir, lithium pil kullanmalısınız. Almışken kaliteli bir marka olmasını öneririm.

• Olgu resimde pil yok, çıkardıktan sonra çektim.

Cem bey cevap için teşekkürler, pilin şarj edilebilir olduğuna emin misiniz?
    Bence minibüs suçlu. Yola bağlanan o, yol boşalana kadar beklemesi lazım. Sizin de dibinize kadar girmiş zaten. Tam bir trafik magandası. Normalde trafik kazalarına başıma gelmiş gibi üzülürüm ama bunda ne yalan söyleyim hiç üzülmedim.
  • Merhabalar

Bir kamera almaya karar verdim ama konu fazla uzun ve pek fikir sahibi değilim.

1. Önerebileceğiniz en hesaplı model nedir?(gümrükle uğraşmak istemiyorum ya ucuz olmalı ya da trden olmalı)

2. Bunların şarjı ne kadar gidiyor veya bir yere bağlıyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Merhabalar

Bir kamera almaya karar verdim ama konu fazla uzun ve pek fikir sahibi değilim.

1. Önerebileceğiniz en hesaplı model nedir?(gümrükle uğraşmak istemiyorum ya ucuz olmalı ya da trden olmalı)

2. Bunların şarjı ne kadar gidiyor veya bir yere bağlıyor muyuz?

Özel msj attım

• Upload için wetransfer.com deneyin
    bi pm de ben alabilirmiyim aynı konuda
  • Slm beyler benim kamera da geldi sonunda. Gearbest'ten Kargoya verildikten 35 gün sonra bugün elime ulaştı.

GS5000L novatek 96620 - 26 dolar.

deneme çekimlerini en kısa zamanda yayınlarım.

Araç içi kamera Tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Upload için wetransfer.com deneyin

Akşam eve geçince birde bu siteyi denerim. Malum iş yerinden bu tür upload, download sitelerini açamıyorum. Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Upload için wetransfer.com deneyin

Akşam eve geçince birde bu siteyi denerim. Malum iş yerinden bu tür upload, download sitelerini açamıyorum. Teşekkür ederim.

Rica ederim.
    Ofiste mail ile gönderilemeyen büyük boyutlu dosyaları hep wetransfer le gönderiyoruz.
    Gayet kullanışlı ve hızlı. Yalnız 1 hafta sonra dosyayı siliyor.

• Transasia Havayolları'nın uçağı kalkıştan hemen sonra nehre düştü!

Taipei'den kalkan Transasia Havayolları'na ait ATR72-600 tipi turboprop yolcu uçağı, Keelung Nehrine düştü. Uçakta 58 yolcu ve mürettebat bulunuyordu.

Transasia Havayolları'nın uçağı kalkıştan hemen sonra nehre düştü!
    Tayvan'da kalkıştan hemen sonra bir köprüye çarpan ATR72-600 tipi yolcu uçağı, yakınlardaki bir nehre düştü. Çarpma anı, bir aracın kamerası tarafından an ve an görüntülendi.

TVBS新聞獨家畫面!!復興客機驚險墜河瞬間!!facebook
    TVBS新聞獨家畫面!!復興客機驚險墜河瞬間!!
    https://www.facebook.com/video.php?v=10152530276885933

• Tayvan'daki ucak kazasini goruntuleyen arac kamerasi:

Cozunurlugu haber ajansi dusurmus olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 4 Şubat 2015; 12:02:28 >
  • 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.