Şimdi Ara

ARAÇ FİYATIM NE OLMALI SİZCE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nissan Micra

Passion

2007 model

77000 km de

Otomatik vites

Benzinli

bir arabam var.

Arabamın iki tane hasar kaydı var, biri 2000 küsür(karda park halinde kapıya vurmuşlar, benden önceki sahibinde) ; diğeri 5000 küsür TL lik(ana yolda giderken sokaktan aniden çıkan arabaya sol ön taraftan vurduk. Suçlu o çıktı) . Ancak tüm parçaları orjinalleri ile değiştirildi.

Sağ kapısı hafiften ezik(250 TL masraflı) ve arka çamurlukta bir vuruk var(200 TL masraflı) İstanbul da her arabada olabilecek küçük çizikler var.

İçerisinde hiç sigara içilmemiş.

İkinci el araç satan sitelerden baktım, kazasız 75000 km de 2007 model mikralar 30000 TL civarında.

Arabamı satıp nissan juke almayı planlıyorum. Yaz ve kış lastiklerim var.

Yukarıda koyu renkte yazdığım şeyler aracımın değerini ne kadar düşürür?

Konu hakkında fikir sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• Kazasızları 30,000 ise sizde 35,000 lira isteyin...
  • 22,500 anlaşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasası en saçma olan araçlardan biridir micra.2006 modeline 35 isteyen değişikler var piyasada.(aracın 0 fiyatı 36990 iken).onlara bakıpta fiyatı abartmayın derim.sizin aracınızın manuel 2008 modelini arkadaşım(ilk sahibi) 22ye satıyor şuanda(2 parça boyalı).bence ona göre değerlendirin fiyatı.
  • 19 a düşünürsen alabilirim kullanıcıyım.
  • Arkadaşlar konunun altına tekliflerinizi yazmanızı değil fikir vermenizi rica ettim. Ben de kararımı şu şekilde verdim. 28 e koyarım sitelere, pazarlıkla 27 ye bırakırım.Hasar kayıtları olması benim fikrim en fazla 4000 lira kaybettirir, 4 de lastik var onlar da 500 lira yapsa 27000 lira yapar. İsteyen hasar kaydı olmayan araba alsın, kim bilir hangi araba tamircisinde neleri değişmiştir o arabaların. 8 yıl boyunca kaza yapmadan kullanılan bir araba çok mümkün değil bence. En azından benimkinde hepsi açık açık yazıyor, serviste yapıldığı belli. Yine de teşekkürler zaman ayırdığınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.