Şimdi Ara

Araç Değer Kaybı | Ana Konu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
90
Favori
59.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bilgi için teşekkür ederim.

Bu ödemeyi karşı tarafın sigortası mı yapacak, yoksa kendi kaskom mu karşılayacak? Ayrıca bu tutarı almak için hangi adımları izlemem gerekiyor?

Şimdiden teşekkür ederim.

Peki bu konuda bir şey yapılmaz mı?25 bin teklif gelmişti kabul etmedim. Avukat 100 bin üzerinde alabilirsiniz tarzında bir söylemi olmuştu ama avukata vermedim kendim ilerliyorum. İnternette bazı değer kaybı hesap yapan sitelerde bilgileri girdiğimde 100 bin üzerinde değerler çıktı. Yapay zekaya hesaplattığımda 25 bin çıkmıştı. Acaba arabulucu da yapay zekaya hesaplatıp onu mu teklif etti :)

• 2 hafta önce koru sigortaya değer kaybı için başvurdum dosya durumuna baktım eksik dosya var diye arıyorum firmanın görevlendirilen ekspertiz firmasını bana dediği ekspertiz evrakı eksik diyor hasar dosyası kapanmamış diyor alemler valla kendileri benim hasara göre değer kaybı hesaplayacak aracı firma olmasına rağmen ekspertiz dosyası eksik diyor bana bakalım ne olacak yol gösteren de yok bu arada e devletten eksper ataması vs yapmamıştım ben.

Araç Değer Kaybı | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekkk -- 6 Ekim 2025; 16:4:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün sigorta şirketi hesabıma 25 bin lirayı yatırmış. Arabulucuya kabul etmediğimizi söylemiştik. Bunun bir itiraz süreci yok mu? varsa nasıl ilerlemek gerekiyor.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.