< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhabalar. Bir kaza geldi başımıza arkadan çarptılar %100 karşı suçlu 107bintl. Sigortaya belgeleri mait atıp ertesi gün Sbmden deger kaybı için eksper atadık. Eksper "siz ödeyecekseniz raporu yazarız." dedi. Bu işlemin ücretsiz olacağını söyledik ama ama dosyadan çıkacağını söyledi ve deger kaybi 0 tl diye mesaj geldi. Sbmden İtiraz et kismindan ikinci defa atadık bu da, "ücretini öderseniz yazarız." diye mail atmış. Bu arada tabi karşı tarafın sigortadan ses yok. sbmdeki eksperleri para istiyor ne yapacağımı bilemedim tavsiyesi olan varsa alırım. |
Merdivenlerden çıkarken orada olmayan bir adamla karşılaştım.Bugünde orada değildi.Keşke dedim,keşke gitse...
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İyi günler değerkaybı için eksper atamaya çalıştığımda Hasar bilgileri ile kayıt bulunamadı. Lütfen, sigorta şirketiniz veya acentenizle iletişime geçiniz. uyarısı almaktayım. Karşı tarafın sigortası HDI ve mailime değer kaybı dosyanız açılmıştır ve dosya numarası ile geri dönüş yaptı. Ancak ben eksper ataması yapamıyorum. Hasar kaydı benim kaskom (Aksigorta) üzerinden açılmıştı. Bu durumda ben Aksigorta yı mı aramam gerekiyor? Normalde SBM den Kaza Tespit Tutanağı Sorgulama ve İtiraz Etme kısımında hasarı görebilmekteyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sultanofmediterranean -- 15 Eylül 2025; 14:43:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 19 Eylül 2025; 12:24:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1680 kasko değeri olan aracıma 22bin hasar kaydı işlendi tampon tarafından karşı taraf tam suçlu bulundu ben alabilir miyim acaba dediğiniz rakamları? Kendi kaskoma mı yoksa karşı sigortaya mı başvuracağım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin eksper ataması yapmanıza gerek. Sigortaya bir mail ile başvuru yapın. Başvuru yaparken; - Dilekçe - KTT - Araç kazalı, hasarlı parçalar ve onarım onarım fotoları - Eksper raporu - Ehliyet, ruhsat ve sigorta poliçeleri Ek olarak gönderin. Başvuruyu karşı tarafın yani kusurlu tarafın sigorta şirketine yapacaksınız. Dilekçe örneğini https://cozumavukatlik.org/trafik-kazasi-sigorta-sirketine-basvuru/ verdiğim linkten alabilirsin. |
Tahkime başvuru biraz teknik bir iş iki farklı yol ile yapabilirsin bir tanesi fiziki başvuru, diğeri ise online başvuru; dilekçe ve ilgili evrakları posta yolu ile gönderebilirsiniz ya da Altunizade'de bulunan yerine giderek başvuru yapabilirsiniz. |
Aracıma kavşakta ani şerit değiştiren bir araç vurdu ancak vuran kişi çamura yatıp suçu bana atmaya çalıştığı için tutanak için polis çağırdık .polisede bin türlü yalan söylemeye çalıştı ancak polis arkadaşlar gördüklerini yazdı ve polisin tuttuğu tutanakla kusursuz olarak geçtim karşı taraf %100 kusurlu tamir süreci başladı.benim öğrenmek istediğim karşı tarafla sıkıntı yaşadığım için o kişinin ruhsat ehliyet fotokopisi bende yok ancak bilgileri polis tutanağında var .ben tramer bilgisi yansıdıktan sonra karşı tarafın ehliyet ruhsat fotokopisi olmadan bireysel başvuru yapabilirmiyim. |
|
Selamlar, aracımda değer kaybı var. Karşı tarafın sigorta şirketine yazdım ancak bir dönüş yapmadılar. Eksper atamak için geri dönüş yapmalarını bekleyim mi? Yoksa hiç beklemeden direkt eksper atamalı mıyım? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 25 Eylül 2025; 22:21:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |