< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Ekim 2023; 23:0:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet ama o dönem KVKK yoktu, şimdi böyle bir şey yapsalar kan alırlar herhalde Gerçi hoş, sağa sola girerken mecburen seçtirdikleri bilgi paylaşımı işleri de var. Gelen mesajları iptal etmekten, spama atmaktan gına geldi. |
Davalık bir durum yok.. Arkadaşların dediği gibi "sigorta şirketi az ödedi" gibi bir durum varsa belki. Avukatlar sizin yerinize takip edelim diye arıyor. Dava açalım diye aramıyorlar. En azından o zaman öyleydi. Sigorta şirketi bi form ve başvuru ile hallediyor. Avukata çok para vermek istiyorsanız verin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 16 Ekim 2023; 9:2:37 > |
aldığınız değer kaybı "gerçek" değer kaybıdır sigortadan eksperin raporunu isteyin bakın bu işlerde formül var ona göre hesaplanıyor aracınızın yaşı, değişen parça, boyanan parça vs bunların hepsinin bir çarpan katsayısı var o şekilde hesaplanıyor yani fatura tutarı kadar değer kaybı alacağım diye beklemeyin benim hasar 70.000 tuttu 37,000 civarı bir para aldım eğer vaktim var uğraşırım derseniz sigortadan eksper raporunu isteyin google dan da formülü bulup indirin o şekilde kendiniz hesaplayın ve karşılaştırın |
bilgisizce yorum yapmayın komik oluyorsunuz formülü var diyorum okuduğunuzu anlama yeteneğiniz var ise anlarsınız eksperin rakamına itiraz da edilebiliyor sbm den bununla kafaya dikiş atmayı bir gören insana laf anlatılmaz ya neyse |
|
Bir kaç ay önce başıma geldiği için uzunca araştırıp tecrübe edindiğim bir konuda insanları bilgilendirmeye çalıyorum. Herkese tek tek dilekçe örneği yolluyorum. Avukatların sigortadan telefonunuzu alması suç. Alacağınız değer kaybının durduk yere %20sini bunlara vermeyin diye insanları uyarıyorum. Aynı şeyler başıma geldiği için söylüyorum. Ama işte yukarıdaki gibi bir tip geliyor ve insanın tüm hevesini kaçırıyor. Bu tipler yüzünden insanın paylaşım yapası, foruma giresi gelmiyor. |
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ekim 2023; 12:44:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ama yazdığı hakaretamiz mesajın ekran görüntüsünü alıp bi avukatla görüşün isterseniz, bir şeyler çıkarsa gerçekten bir avukatın ne işe yaradığını da görme fırsatı elde eder belki Bir de mesajını beğenen bir tane var, onu da merak ettim |
değer kaybını belirleyen eksper ile de görüştüm o da beni teyit etti. formül açık hesaplama aynı avukat bundan farklı ne yapabilir? başvurunun hiç bir evresinde ücret ödemiyorsun gayet basit bir şekilde ilerliyor süreç isteyen dilediği avukata gidebilir görüşebilir benim amacım bu işin sanıldığı kadar zor olmadığını göstermek herkes hakkını arasın değer kaybını rahatlıkla alsın |
|