Şimdi Ara

ARAÇ BUZDOLABI ALACAKLAR İÇİN FIRSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlıal sitesinde Ezetil marka (Alman firması) araç soğutucularının bazılarında uygun fiyat yaz gelmeden kaçırmayın derim. Ben faydalandım sizde faydalanın.

ezetıl e21 12 V --110,90 TL
    http://www.hizlial.com/ezetil-e21-12v-buzdolabi/10598366

ezetıl e25 12 V --118,90 TL
    http://www.hizlial.com/ezetil-e25-12v-buzdolabi/10598370?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10621414

• rdsecuriter kullanıcısına yanıt
    Bunlar Arabanin bagajinda mi saklaniyor, 12v prize nasil monte ediliyor? Cakmak girisi on tarafta degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: grace of dogville

Bunlar Arabanin bagajinda mi saklaniyor, 12v prize nasil monte ediliyor? Cakmak girisi on tarafta degil mi?

firmalar araçların bagajına priz koyuyor artık. sadece önde değil arka koltuk ve bagajdada oluyor.
  • Ezetil i bilmiyorum fakat bende Alman marka Waeco vardı. Ürün tasarımı ile harika görünüyordu. Kaliteli olduğunu her halinden anlarsınız. Ancak insanın aklına bu buzdolabı ile buz gibi içecekler içmek geliyor. Malesef bu mümkün değil. Beklentinizi yukarılarda tutmayın.
    Üzerine sadece fan koyup çalıştırmayla verimli soğutma olmuyor. Malzemesi kaliteli yalıtımı iyi olduğundan içine akü buzluklarından yada donmuş su şişesi koyarak yiyeceklerinizi 8-10 saat koruyabilirsiniz.

Kompresörlü olanların fiyatıda malum.
    http://www.n11.com/arama?q=oto+buzdolab%C4%B1+kompres%C3%B6r&srt=PRICE_LOW
    golf alacaklar için öneriler
    11 yıl önce açıldı
    AYAKKABI İÇİN SICAK FIRSAT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alacaklar mutlaka okusun boşa para harcamayın.

bunlar soğutmak için değil soğuk tutmak içindir. içindeki soğutması için 12 saat çalıştırmanız lazım, oda buzdolabı gibi değil hafif bir soğukluk verir, fakat soğuk koyulan birşey soğuk kalır. ayrıca içine su damlatır uzun süreli kullanımda.

lojmanda kaldığım esnada buzdolabı gelene kadar yaklaşık 1 ay evi bunla idare etmiştik. peyniri şusu busu bozulmadan kalabiliyordu içinde ve 24 saat çalışması şartıyla.

haftasonları falan piknikte şurda burda kullanırım demeyin sakın. normal elektriksiz olanı alın içine 4 kalıp buzluk atın daha iyi çünkü 1 saatliğine fişe takmanızın bir anlamı yok. ama hergün şehirler arası dolaşıyorsanız birebir olur araç için.

en son inşaatımız yapılırken inşaatta kullandık bunu yazın sürekli prizdeydi kahvaltılık malzemeyi koyuyorduk içine bozulmadan duruyordu.

son olarak 2008 de 45 liraya bimden almıştım. aynısı zaten hepsi aynı bunların. hem 12v çakmak hemde 220v prizden çalışıyor bendeki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 8 Nisan 2015; 9:46:30 >

• xenofx X kullanıcısına yanıt
    Çok iyi açıklamışsınız. Teşekkürler.
  • bunlar sogutmuyor anca sicakligi koruyor.

en iyisibuz akusu atin dolaba lazim olan zamanda hazir olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ürünler peltierli ancak kompresör yok zaten bu fiyatlara imkansız.bu ürünler sıcak bir şeyi hemen soğutmaz, zaten amaç soğukluğu muhafa etmek ki bunu sağlıyorlar zaten.Ezetil Alman markası IPV firmasının markası böyle bir şeye ihtiyacı olanlar için asıl işi bu olmayan firmaların ürünleri yerine markalı ürünleri tercih etmeliler. benim araç mst hem orta konsolda 12V var hemde bagajda 12 V var. şehirlerarası yolculuklar ve piknikler için ideal olduğunu düşünüyorum. bim de de olsa A101 de de olsa 80-90 liradan aşağıya bulunması imkansız.hatta metro da ve real de bile var onlarda 100 TL den aşağı değil ki marka konusuna girmiyorum bile.
    herkese saygılar.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.