Şimdi Ara

ARABİSTAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 17:9:9 >

• çok uygunmuş git kendın sıkı bir pazarlıkla daha ucuza alabilirsin...
  • Yurtdışından gelirken bir tane getirme hakkın varmış. Hacca giden bir abi getirmişti, neredeyse yarı fiyatına almış nokianın bir modelini. Orada hiç vergi almıyormuş devlet bişeyden, öyle dediydi.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 17:9:18 >
  • arabistan çinden daha beter bir ülke aradığın herşeyin kaçağını bulabilirsin, özelliklede elektronik aletlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaBBaR. -- 17 Mart 2008; 18:13:46 >
  • 2 telefon sokma hakkın var T.C. ye. geldiğinde ise herhangi bir operator un merkez bayisinden 5 ytl karşılığında telefonu kayıt + kullanıma açabiliyorsun
  • benim komşu n95 aldırttı bi yakınına arabistandan.
    750ytl ye gelmiş havaalındada kaydettirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 17 Mart 2008; 18:54:35 >
  • Arabistana 5 kere gittim.hepsindede sürüyle teknolojik cihaz aldım.eğer tuşların üstündeki arapça harflere ve garantisiz cihazlara katlanabilirsen orada tel fiyatları ortalama 100-150 YTL daha ucuzdur ancak Diğer tek. aletler Dizüstü vs. hemen hemen aynı fiyat.
  • şunu açıkça belirtmek isterim orta doğudaki telefonlar kalite açısından çok kötü.Ayrıca kaçak N95 ler N99 diye kol geziyomuş.:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.