Bildirim
Arabayı Yıkatmak Yerine Boyatanlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
sen ters adamsın. yıkattmıyim diye satarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalan dolan. Vurmuş arabayi boyatmiş iştee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 27 Kasım 2017; 15:36:2 >
10 yaşındaki otomobilde temizlik boyası olabilir, incelenince de dışarıdan boyalı mı olduğu, kazalı mı olduğu anlaşılır zaten.
Ama 1-2 yaşındaki arabada temizlik boyası hiç inandırıcı olmuyor. Yiyenlere selam olsun... -
Temizlik boyası dediğin lokal olur. Eğer parçanın tamamı boyanıyorsa temizlik demem ben ona. Ha 1-2 parça boyalı, 3-5 bin hasar kayıtlı arabaya da kazalı gözüyle bakmam şahsen
Fotografi varsa sorun yok.boya cozucu dokulmustur v.s. olmaz dememek lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"Belden aşşası temizlik boyalı" -
Koyu renkli araçlar gerçektende temizlik boyası istiyor aracım 2012 siyah insignia yıkafıktan sonra yanına gelince baya bi çizilmelirin ve taş izlerinin olduğunu görünce moralim bozuluyor pasta cilada %80 kaybolsada sık sık pasta cila yapmak boyayi inceltiyor yazın bende rütus yapicam hem ben hemde alan adamda temiz arabaya binsin yemisim boyasini hasar kaydini.
Bu düşünceyle yaşamak da zor.. Sonuçta araba benim, kireç bile çekerim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

10 yaşındaki otomobilde temizlik boyası olabilir, incelenince de dışarıdan boyalı mı olduğu, kazalı mı olduğu anlaşılır zaten.
Ama 1-2 yaşındaki arabada temizlik boyası hiç inandırıcı olmuyor. Yiyenlere selam olsun... |
sen ters adamsın. yıkattmıyim diye satarsın
![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X