Şimdi Ara

Arabayı Anahtarla Çizenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen sene benim arabayıda malesef çizmişlerdi adam kaputun üzerine resim yapmış nerdeyse! Sanayiye götürdüm usta bana abi baya uğraşmışlar adam sanat eseri yapmış nerdeyse dedi.Ben sadece yoldan geçen işsiz güçsüz tiplerin çizdiğini düşünmüyorum.Aracına park yeri bulamayıp sinirlenen kendi evlerinin önündeki araçları çizen tipler olduğunu düşünüyorum.
  • Onu yapanın ta an....sını , av.....dını.Hocam kusura bakma benimde kuyruk acım var bu tür olaylardan. Sanada geçmiş olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Girayhanalbayrak -- 2 Şubat 2007; 20:27:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Bende en fazla silecek kaldırırım ama kıracak çizecek kadar da yobaz diiliz ama o işleri yapanlara şurdan bi çekiyorum

silecek kaldırmayı ilk kez duydum kaldırınca ne oluyor ? ya da bu bir deyim gibi bişe mi ?
  • bazı insanlar varki içini haset kibir içini kemirmiş yemiş bitirmiştir yolda birinin malına zarar vermek onun için eğlence olmuş..
    ALLAH bile kullarına kul hakkı ile karşıma gelmeyin demiştir peki bu kul hakkı değilde nedir bir insan nasıl bukadar fasıfsız kişiliksiz karaktersiz olur..
    düşün dişinden tırnağından ekmeğinden herşeyinden kısıp bir araç alıyorsun ve insan demeyim aferdersiniz bir hayvan gelip onu çizsin..

bu bir insanlık ayıbıdır..insanların malına zarar vermek en büyük şerefsizliktir..bir insanla kan davalı bile olsan malına asla zarar veremezsin..ben bu tip şeyleri duydummu bana geliyorlar hemen...

geçmiş olsun kardeş bu onların yanında kalmaz inanki bu dünyada olmasa bile öteki dünyada ayaklarına kapanıp senden hak isteyecek helal et diyecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 2 Şubat 2007; 20:19:07 >
  • Araba çizmek aslında yapılmaması gereken, hatta çok çok ayıp olan bir harekettir ama bazen mecbur kalınabilinir.
    misal;
    alışveriş merkezinin otoparkı hınca hınç doludur. beklersiniz ki, bir araba çıksın da yerine ben gireyim. tam bir tanesini gözünüze kestirirsiniz, sinyalinizi de verirsiniz ki malın teki lank diye girmesin ve arabanın çıkmasını beklersiniz. tam araba çıkmışken hemen gaza basarsınız ama bir bakarsınız ki hakkaten de bir mal lank diye o beklediğiniz yere girmiştir. bir de kadındır üstelik! arabadan inersiniz ve nazikçe "ben orayı bekliyordum hanfendi" dersiniz. o da pişkin pişkin " ben de bekliyordum napalım" der. halbuki karanlıklar içinden doğup gelmiştir birdenbire. içinizden küfredersiniz ama bir laf etmeden bırakmak istemediğinizden:
    - otoparkta araçlara gelen zarardan burası sorumlu değil, bunu biliyor musunuz?
    der basar gidersiniz. arkanızdan bakakalır.
    ya da o öyle zanneder.
    kadın alışveriş merkezine girdikten sonra gider arabasını bir güzel çizersiniz.
    ramazan ramazan çok büyük günah belki de ama "o beni kışkırttı" der geçersiniz.

Alıntıdır

• hiç bir şey başkasının arabasını çizmek için bahane değildir..

o kişinin para çalmak gibi bir şeydir yada kasko şirketidne para çalmak gibi..

pek bi sinir olurum bu tip insanlara
  • öncelikle büyük geçmiş olsun,benimde arabamı bundan 2 ay önce çizdiler yaklaşık 45 cm kadar vede derin(iki kapı birden) sol tarafta bariz belli duruyor.Artık bu iş vatan hainliğine giriyor milli servete zarar veriyo o.****ları ilk gördüğümde çok şaşırdım,üzüldüm,sinirlendim ama alıştım her binişimde gözüm çarpar küfür ederdim,şimdi yaptırmayı düşünüyorum,diyorumda iyki görmemişim çizerken yoksa 500-1000 ytl için değil o kötü niyeti için yemin ederim öldüresiye döverdim o hay**** oğlu hay****nı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.