Bildirim
Arabanın kaportasında nokta nokta beyazlık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
boyayı kaldırmış bişeyle kazınmış gibi druyo orası yeniden boyatman gerekli yada siyah folyo ile kaplattırabilirsin. _____________________________ -
Tavsiye edebileceğin yer var mı İstanbul'da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bence hiç uğraşma orjinalse orjinal kalsın bi tane siyah plaka kalemi al hafifçe rutuş yap.. yazık bi dünya masraf edeceksin.. özellikle ön kaput ve tampon gelen taş böcekten çok olur.. önlemi ise şeffaf koruma yaptırmak... _____________________________ -
Araç 3 aylık daha uzun yola gittim geldim öyle olmuş
-
birde zımpara yapılmış yazık olmuş, rötüş tan başka çare yok. yada komple boya _____________________________ -
Yok hocam zımpara yapılmadı biraz kötü çıkmış yeni resim çekip koyacam
-
Koyu renkli arabaların kaderi, geçmiş olsun.
Astar o. Ya bırakacaksınız nazarlık olacak, ya da oje, asetat kalemi vb.şeyle dolduracaksınız. Ha illa boyatacağım diyorsanız Autoking gibi yerler halleder
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Bence devam edin küçücük şeyler boşu boşuna boya yapmayın
&#39;Megane 1.5 BlueDCİ / &#39;İmzalar mercedes gerçekler serçedess :) -
Yok hocam boya yapmak istemiyorum 3 aylık araba başka nasıl çözüm bulabilirim sizce.
Siyah Araçların kaderi bu. Arabayı ilk aldığınızda keşke saydam folyo kaplattırsaydınız kaputa. Benim araçtada bisürü vardı bunlardan sanayide 10 liraya boya yaptırdım birde kalem aldım elime, boyaya bandıra bandıra ufak ufak rutuşladım. Gayette güzel oldu, ışık altında belli oluyorlar sadece..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 2 Kasım 2014; 17:38:58 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Herkes kaput a siyah folyo yaptirsaydiniz demiş ama sorun kaputta değil
Zippo yöntemi goodle da arat. Kısaca rötüş boyası ve zippo yakıtı ile güzelce rötüş atıyorsun sonra pasta yapıyorsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı