Şimdi Ara

Arabanın içindeki lekeler vs. nasıl temizlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 ay önce Clio 4 kasa Otomatik Turbo EDC bir araç aldım. Çok da memnunum. Fakat detaylı temizlik yaptıramadım. Zaten param da yok. Neyse şimdi memlekete gideceğim araç temiz olsun içi dışı diye yarın detaylı bir temizlik yapacağım. Ancak sorunum şu ki aracın içini camsilli bez ile, yüzey temizleyicili bez ile, ıslak bez ile vs silmeme rağmen araçtaki bazı izler ve lekeler (su lekeleri gibi) çıkmıyor. Yani nasıl desem su lekesi gibi yuvarlak lekeler var. Örneğin aracın gösterge panelini siliyorum ıslak iken temizlenmiş gibi duruyor 2-3 dakika sonra tekrar panel lekeli duruyor. Aynı şey aracın yandaki tutamakları (piano black) kol dayama yerleri için de geçerli... Siliyorum 5 dk sonra yine izli lekeli duruyor.


    Aracın içini silmek için özellikle bu su lekesi gibi şeyleri çıkartmak için özel bir losyon ya da ne bileyim başka herhangi bir şey var mı arkadaşlar? Siz nasıl temizliyorsunuz? Sinir oldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 9 Temmuz 2021; 21:11:6 >







  • hocam ağır kimyasal falan kullanma,hafif sirkeli bir bez ile sil,olmazsa izopropil alkol temizler,büyük ihtimal kireçlu su lekesidir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

    hocam ağır kimyasal falan kullanma,hafif sirkeli bir bez ile sil,olmazsa izopropil alkol temizler,büyük ihtimal kireçlu su lekesidir

    Anladım hocam daha önce hiç aracım olmadığı için bilemedim. Aynı şey içerdeki piano black yerler içinde geçerli. Sirkeli su ile deneyeyim olmadı. İzopropil alkol nerede satılıyor hocam ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psikotrex

    Anladım hocam daha önce hiç aracım olmadığı için bilemedim. Aynı şey içerdeki piano black yerler içinde geçerli. Sirkeli su ile deneyeyim olmadı. İzopropil alkol nerede satılıyor hocam ?



    Alıntıları Göster




  • Teşekkür ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aspirin ile temizleyenler duymuştum

  • Ayfon kullaniyorum ama kontor alacak param yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.