Şimdi Ara

arabanın çakmak yuvasını söken varmı,videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
19.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar araba albea ama bizim forumda bunu yapan yok cevap gelmedi,belki bütün arabalarda aynı olur diyerek buraya yazayım dedim,çakmak kısmını söken çıkartan varmı
    benimki bu durumda,ben turuncu yerden komple çekmeyi düşünüyorum kırılmasın,yenisini alıp takıcam,acaba bu şekilde sökülürmü yoksa komple göğüsmü sökülücek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 16 Ocak 2012; 1:01:46 >

• öyle sökülür, bir çakmaklık için komple göğüs sökülmez bence.
  • Boşuna çekme gelmez, arkasında çıkıntı var. Oto elektrikçiye gidip orada yaptır. Tabi birde orjinal çakmak soketi alıp öyle git. Servisten temin etmen en doğru olanı, dandik olanlara bulaşma hemen bozulur. Ayrıca yanabilir bile.
  • elektrikçilerin çoğu işi iyi bilmiyor birde para veriyoruz 2 gün sonra yine tamire gitmek gerekiyor
    servis desen 2 dakka şeye 20 tl işçilik alıyor
    elektrikçiye işi biliyormusun demeye bile gerek yok,para için buyur gel deyip deneme yanılma yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 16 Ocak 2012; 3:12:59 >
  • Dilersen kendin deneyip yanılabilirsin, karar senin

Albedaki çakmaklık, o turuncu ışık bölümüyle beraber çıkıyor ve şekli buna benziyor:

arabanın çakmak yuvasını söken varmı,videolu

Çekmeye uğraşma boşuna, gelmez.
  • Çakmağın içine baktığında boşluklar göreceksin. Onların arkasında tırnaklar var. O tırnakları çakmağın ortasına doğru içeri doğru bük , çek çakmağı çıkar. Unutma çakmağın dışına doğru itersen çıkaramazsın. Yada daha basit yöntem küllüğün kapağını aç etrafında gömülü 4 vidayı sök küllüğü çıkar ve ne yapacağını kestirirsin zaten:)
  • Şu araba konusunda gösterge tablosunu bile söktüm eve götürdüm. Ama konsolu ve konsola birleşik, çakmak, kalörifer düğmeleri vs gibi küçük şeyleri sökmeye bir türlü cesaret edemedim. Çok çabuk kırılıyor çünkü. Konsolu komple sökebilsem ses yalıtımı yapıcam zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüm çakmaklar aynı değil. Arkadan müdahale edebiliyorsanız sökülebilir. Yoksa maceraya girmeden göğsü sökün. Bir de söküp takma esnasında çakmak sigortasını çıkarınız.
  • elektrikçi halleder ama iyi bi ustaya gitmen tavsiye olunur

2 hafta önce megane nin sol far ampulu geçmişti gittim bi elektrıkçiye 15-20 dakika sürdü takamadı abi tamponu sökmek lazım dedi
    dedim sen çıldırmış olmalısın 2dükkan ilerde başka bi elektrıkçiye gittim 1-2 dakika sürdü takması
    ustadan ustaya çok fark var
  • Selamın aleyküm aracimin çakmakligi bozuk tamir ettikten sonra resimdeki cihazdan takmak istiyorum ama çakmakliktan teyp e ayri bir kablo cekmem gerekiyomu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.