Benim arabam golf 6 ogs yi yapıştırırken 502 kullandım ve arabanın iç döşüne ve radyonun dış plastiğine sıçradı bir iki damla çıkar mı acaba ya da nasıl çıkar bir ilgilenirseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Kimyasal maddenin 3 boyutlu yapısına bağlı olarak onları çözen kimyasallar da var. Yapıştırıcının üzerindeki destek hattını ara, kimyacılarına sorsunlar bakalım hangi maddeyle çözülür.
tebrik ederim çok mantıklı ve bilinçli bir yönlendirme olmuş katılıyorum.
eğer ki yapıştırıcı cyanoacrlyte ise (japon 502 pattex super japon vs) cyanoacrlyte debonder onu sökecektir yok eğer başka bir madde ise içeriğindeki kimyasallara göre bir çözücü aramak en mantıklısı tiner aseton vs gibi deneme yanılma çözümleri başka bir yüzeyde denense bile yapıştırıcının esas kaldırılacağı yüzeye ne gibi zararlar vereceği ya da vermeyeceği kestirilemez önceden.
benimde şöför kapısındaki dikiz kırılmıştı yapıştıralım derken komple döktüm hala öyle duruyor. bu işin tek çözümü kaportacı
502 nin en iyi çözücüsü 502 debonderdir ben sorunumu bununla çözdüm plastik dışında her yerde güvenle kullnabilirsiniz kargo dahil 20 gr 5.5 tl ye kapınıza kadar gelir
bizim symbol'de de 3-4 damla var. o an silmiştim ama 1-2 tanesi belli oluyor biraz. çok uğraşmadım ama uğraşsam da çıkacağını sanmıyorum.
Plastik olan diğer aksamlardan uzak tutun birde bu yapıştırıcı su ile karışınca daha kuvvetli oluyor.Kapalı garaj varsa garaja yoksa tente vs ile sudan koruyun.Not dediğim plastik aksamlar için geçerli su ile çıkarmaya çalışırsanız daha çok aşınır.Denemek isterseniz evde plastik bardak alın içine uhhu dökün sonra su ekleyin bardağın nasıl delindiğini görebilirsiniz.
arkadaşlar; benimde kaliteli bi nec monitorüm var, lcd üstüne 502 yapıştırıcı bulaştırdım çıkmıyoo, hiç yoktan 5-6 ölü pikselim olmuş oldu:) çözüm var mı? arkadaşlar
kil
quote:
Orijinalden alıntı: ugurla
arkadaşlar; benimde kaliteli bi nec monitorüm var, lcd üstüne 502 yapıştırıcı bulaştırdım çıkmıyoo, hiç yoktan 5-6 ölü pikselim olmuş oldu:) çözüm var mı? arkadaşlar
Saf aseton, çıkartır, biraz üstüne sürüp, 10 saniye bekleyin, bezle silin, sanki suymuş gibi çıkartırsınız ancak lcd ekrana zarar verir mi, saf aseton onu bilemem. Plastik yapıda uzun süre durursa, zarar veriyor bunu söylüyeyim yani sert plastiklerde pek sıkıntı olmazda, LCD yapısı malum narin ancak kafaya koyduysanız kesin sonuç alırsınız saf asetonun çıkaramıyacağı bir leke yok, Japon yapıştırıcısı ben notebookun touchpadine dökülmüştü, orada öyle kurudu arada 2-3 ay geçmişti dedim bunu çıkartayım saf aseton sürdüm, beklemedim bile, bezle bir sildim, ilk günkü gibi oldu.
ÇÖZÜMhttp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme