Şimdi Ara

arabamın camları kirec yüzünden nokta nokta oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam benım sorunum arabamın camları kirecli su yüzünden nokta nokta oldu camlardaki kireci gecirmek için araba ile ilgili ürünleri kullandım camlardaki kirec gecmedi araba camları ile ilgili firmalar cam başına 80ytl istediler ve kirecin camdan gecme olasılıgıda %50 dediler yaptırmadım sizler arasında böyle bir sorunla karşılaşan varmı veya nasıl çözülecegini bilen arkadaşlardan yardım istiyorum

• falla abime 7-8 ay once golf fsi aldık 0. Aracın camına kirec mi ne dokulmus cıkartamayıp degistirdiler camı...Cıkması zor :)
  • cila.
    quote:

Orjinalden alıntı: powerlife

herkese selam benım sorunum arabamın camları kirecli su yüzünden nokta nokta oldu camlardaki kireci gecirmek için araba ile ilgili ürünleri kullandım camlardaki kirec gecmedi araba camları ile ilgili firmalar cam başına 80ytl istediler ve kirecin camdan gecme olasılıgıda %50 dediler yaptırmadım sizler arasında böyle bir sorunla karşılaşan varmı veya nasıl çözülecegini bilen arkadaşlardan yardım istiyorum
  • sirkeli su bire bir etkili. Bir kaba sirke koy su ile karıştır sonra onu pamukla cama sür sonra da bez ile kurula bir kaç kez işlemi tekrarla hiç birşey kalmayacak emein ol

İçeriden buharı önlemesi içinde sirkeli su önerirler ve sirkeli su camları çok güzel siler üzüm sirkesi olacak

Ah bide kokmasa

Not: biz denedik oldu, yazlıkta yatmadan önce arabayı yıkardık yani su tutardık çünkü yanda sosyal tesisvardı ve geçnler aşağı sigara falan atıyordu bizde korkudan arabayı sılatıp yatıyorduk arabanın camı resmen beyazlamıştı üküçük büyük birsürü kireç noktaları. Ve benzinlikte bi yıkatıcıya sorduk sirkeli suyu o önerdi bize ve çıktıda Belki hemen tertemiz olmasa da ara sıra silssen kesin çıkar bi dene derim.

Ve aracını normal sut ututp bırakma mutlaka otoşampuanı kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 19 Nisan 2006; 1:38:35 >

• Valla eger kesin kireçden dolayı olmuşsa lekeler, bence çaydanlıkların kirecini temizlemek için satılan sıvılardan kullan.
    Ben çaydanlıkları bunlarla temizliyorum genelde ve kireçten eser kalmıyor.
    Pamuklu bir beze sıvıyı dökerek camları sil bir dene bence.
  • Bana da olmustu arkın dediği gibi sirkeyle biraz ovaladım geçti ama hala cok az izi var
  • verdiğiniz bütün öneriler için teşekkürler sirkeli suyu deneyecegim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gaz yağı veya mazot dene belki çıkartır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.