Şimdi Ara

Arabamı değiştirmekten vazgeçtim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
7
Favori
15.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
232 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ustam eğer citroen'e bağlı değilsen alternatif çok fazla. Tamamıyla ne istediğine bağlı. Mesela az yaksın, bagajı olsun dersen Dacia Lodgy. Az yakmasa da olur, ama bagaj olsun, keyif versin dersen eski kasa Ford Focus olabilir. Bu kombinasyonlar çoğalabilir, tamamıyla ne istediğinize bağlı. Ayrıca Linea Citroen C3'ü çok aratır baştan söyleyeyim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 1 yıldır sıfır araç fiyatlarına bakıyorum markaların sitelerine girip. Dövizin artmasından kaynaklı en az bir model 10-15 bin tl arası zamlandı. Donanımına ve segmentine göre daha da artanlar var. Bilmiyorum 1-2 sene sonra fiyatlar ne olacak. Belki aynı kalacak belki bu fiyatları bile arayacağız. Adam almış 5 sene önce aracı sıfır 35'e şimdi ..km li 2. eli olmuş 50-55 arası sanıyor ki acayip kar ediyor, bilmiyor ki döviz o döneme göre 2 katına çıkmış, senin karın hiç bir şey oluyor. 60 binden aşağı sıfır araç yok. Olanlarda malum.

• quote:

Orijinalden alıntı: L0senam3

Ustam eğer citroen'e bağlı değilsen alternatif çok fazla. Tamamıyla ne istediğine bağlı. Mesela az yaksın, bagajı olsun dersen Dacia Lodgy. Az yakmasa da olur, ama bagaj olsun, keyif versin dersen eski kasa Ford Focus olabilir. Bu kombinasyonlar çoğalabilir, tamamıyla ne istediğinize bağlı. Ayrıca Linea Citroen C3'ü çok aratır baştan söyleyeyim :)

linea 2 defa kullandim ve idare eder iste. amacim bagaj ve ekonomi dedigim gibi. 40-45 bine bulacagim focusun hasadi cikmis ve bilmem kac bin km'de olur yoksa favorim focus ama bulmak imkansiz. ben 50-70 bin km araliginda olsun en fazla istiyorum ki biraz uzun sureli kullanabileyim. boyle olunca da alternatifler bir kac aractan oteye gitmiyor maalesef. yoksa kendi aracima takar bir portbagaj devam ederim ama km 155 bin oldu ve bundan sonra yapacagim her masraf artik geri donmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapstar338

Bakın size bir tavsiyem var.

Araba dediğin a noktasından b noktasına gitmeye yarar. Yok efendim ısıtmalı koltukmuş ben hava ile ısıtmayı açınca her yer ısınıyor. Yakıt fiyatlarını eleştirenler var fiyatlar kuruş kuruş artıyor ama nankörlük edip yakıt fiyatlarından dolayı ağlıyorsunuz. Bi hesap edin bakalım 20 liralık alınca ne kadar fark ediyor 3-5 damla...

Bakın Avrupa'da ortalama benzin fiyatı 1.5 Yuro. Çarp bakalım 4,7 ile 7 lira yapıyor 7. Bizde ne kadar 5.70 tele

Cahillik ne güzel be kafa rahat... Fazla düşünmeyin kafayı yemeyin.

Benim de sana bir tavsiyem var.

Örnek verdiğin Avrupa maaşını TL olarak mı alıyor da sen Euro'yu TL'ye çeviriyorsun?

Adamların aldığı 1400 Euro
    Benzin 1.5 Euro.

Senin aldığın 1600 TÜRK LİRASI
    Benzin 5.6 TÜRK LİRASI

Anlayabilecek misin? Sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanc64 -- 9 Mart 2018; 19:41:5 >

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    al işte biri daha. ironi yaptık kardeşim sonuna kadar oku cahillik yazdım bunlar cahillerin dediği şeyler. ama nerde sende onu anlayacak kapasite. anlayacağını sanmıyorum.

• quote:

al işte biri daha. ironi yaptık kardeşim sonuna kadar oku cahillik yazdım bunlar cahillerin dediği şeyler. ama nerde sende onu anlayacak kapasite. anlayacağını sanmıyorum.

Ben öyle mesajların sonuna ( İroni Dikkat İroni Dikkat İroni ) yazıyorum. Yoksa sonuna ünlem işareti de koysan millet gerçek sanıyor.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    ben sonuna cahillik ne güzel yazdım ama fayda etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

2013 1,6 95Hp. Ford Focus SW sahibiyim ve aracımı satarsam ki satmam, alabileceğim en makul araç için en az 30-35 bin daha koymam gerekiyor üstüne.

Aracım (fabrika verileri tıraşı dışında) şehir içi 5.5 Lt. yakıyor ve hayatımda hiç Mercedesli, BMW' li çocuğu olamadığım için bana yeterli konforu sağlıyor. Memnunum ve en önemlisi de kızım ve eşim de aracımızdan memnun.

Satarım ama ne zaman? Bu haftaki devirli Loto benim bilete vurursa ...

Arabamı değiştirmekten vazgeçtim

Antalya Muratpaşa tarafından geçtiysen neden olmasın hocam

O zaman bu kardeşine de bi sakal at e serisi yeter

İnanır mısın bilmem ama 17/18 senedir her hafta Sayısal oynarım, bazen haftada 3-4 bilet oynadığım da olur ama henüz 4 üstünü görmüşlüğüm yok : ))). Sanıyorum daha zamanı gelmedi.

Valla bu haftaki biletime henüz bakmadım ama Topçular tarafı Muratpaşaya bağlıysa heyecan yaşamam için bir sebebim olabilir . Ben bilete bakma işini olabildiğince erteleyim ki heyecan olsun : ).

Sakal kısmına gelirsek; ikramiye bana çıktıysa mutlaka yazarım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 10 Mart 2018; 10:43:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemchem

Ben de yaklaşık 10 senelik mühendisim. Gelirim de hatırı sayılır seviyede, ayrıca eşim de özel bir bankada çalışıyor ve onun geliri de gayet iyi. Fiat 500L Popstar 1.3 Mj dualogic aracım 2014 model. Zamanında ilk çıktığında 65000 Tl'ye almıştım. Şimdi 60000 tl ediyor. Bunu satıp sıfırını almaya kalksam 118000 tl yani arada bir araba parası daha var. Ben arabanın her yeri dökülene kadar kullanacağım. Şimdi borcum harcım da yok. Ne yapıyorum biliyormusunuz? Kızımın hayatını daha kaliteli hale getirmek için, eşimi ve kendimi daha huzurlu ve mutlu hale getirmek için para harcıyorum. Gidipte 4 tekerlek bir direksiyona o paraları bağlamıyorum. Ben de araba tutkunuyum ama bu ülkede ancak youtube üzerinden araba inceleme videoları izlenir. Milletin spor araçlara bindiği "Birim" paralara buzdolabı gibi arabalara biniyoruz bu ülkede.

+1

• quote:

Bu mesela artık ironi kaldırmayacak boyuta geldi. Kafanı nereye çevirsen yazdığın tarzda adama çarpıyorsun.

Kusura bakma artık hangisi ironi, hangisi gerçek anlayamıyorum. Kapasite ile alakası yok bu durumun.

• Ruslara döndük iyice paramız çok değersiz

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    yok önemli değil.

• Cok cabuk tuketiyoruz. Piyasadaki en kalitesiz araclar 500 bin km yi rahatlikla devirebilecek pozisyonda.

• 2014 yılı aralık ayında B8 Passat aldim. 94000 TL ye otvsiz 65 bine aldım Şimdi 62000 km de 8 bin hasar kaydı var dolu vurdu

Satacak olsam en baba 120 ye satarım (bence 105 ten fazla etmez) yenisi 180 bin TL farkı yok aynı araba albenisi bile yok neden ilk lirken aldın derseniz yeni kasa servis ağı vs

Bir üst paketi 200 ü devirmiş lastiği patlamış nkamyon gibi gidiyor fiyatlar ;)Fiyatlar stabil kalsa 2. El düşse daha çok iyi olur ama fiyatlar inanılmaz yükseldi

Eylül 2012 aldığım Jetta yi 2014 Ağustos'ta sattım üzerine 9 bin ekleyip sifirini alabiliyordum ama şuan fiyatlar dehşet saçtı

• Hürriyet başlık atmış.... Böyle devam eder umarım.

Arabamı değiştirmekten vazgeçtim

Haberin devamı
    Tıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: Formdas

Bir millet uyanıyor! (mu acaba?)

Aklıma karikatür geldi ; olabilir mi öyle bişey, hadi inşallah olsun lütfen.. (:

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.