Şimdi Ara

Arabama yaya çarptı!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • betimlemeye hayran kaldım heleki mevlevi espirisine hala gülüyorum geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldsalt

Nee !! inip te pardon demediniz mi?

Dedim tabi;

"Pardon, deli mi dürttü sizi acaba?"
  • Bence deli dürtmekle yetinmemiştir.
  • hiç biri
    hepbiri

allah ta seni güldürsün
  • Geçmiş olsun Efe. Arabada birşey yoktur umarım. Adam da harbiden malmış. Köydeki öküzler bile arabayı görünce kenara geçiyorlar, bu öküz nasıl koca arabaya çarpmış anlamadım.

Ben de 8 yaşında filandım. Koşa koşa karşıya geçmeye çalışmıştım. Benim koşarak geldiğimi gören bir Şahin taksi durmak istemişti. Fakat doğal olarak tekerlekler kilitlendiğinden ancak ön çamurluk hizasını benle aynı tutabilmişti. Ben de duramayıp çamurluğuna dizim girecek şekilde çarpmıştım. Yazık, olan adamın sol çamurluğuna olmuştu.
  • A
  • arabana hayran kalmış bence
  • adam sana çarpılmış funky...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Normalde tersi olunca 3. sayfadan manşet girilirdi, ama bu haliyle bence arka sayfa mizah haberi olmayı hakediyor.
    Evet arkadaşlar başlık her şeyi özetliyor aslında, Gayrettepe Astoria AVM'nin önündeki ilk u dönüşünde ışıklarda beklemeye başladım. Tam o sırada yayalara yeşil yanınca yayalar ilerlerken aralarından bir MALkoçoğlu, bizans kralı görmüşçesine üstüme cenk etmeye başladı. İşin enteresan yanı tam olarak arkasına bakıyordu ve önüne dönmüyordu bile. Bir terslik olduğunu sezmiştim ve azıcık öne kaçayım da bana çarpmadan geçip gitsin diye düşündüm ve arabayı biraz öne alayım derken yetişemedim ve amca tam olarak arabanın köşesine çizgi roman efekti (zbam!) çıkararak bir at sineği misali yapıştı. Tam o sırada arabayı ilerletmeye çalıştığım için ilerleyen arabanın etkisiyle kendi etrafında dönmeye başladı ve bana kısa bir mevlevi gösterisi sunduktan sonra tam ters istikamette durdu. Ve bu andaval aynen geldiği istikamete, çıkış yaptığı tarafa doğru geri dönüp hiçbir şey olmamış gibi yürüdü.

Şimdi sizce bunun sebebi ne olabilir?

A) Ekonomik krizden delirmiş insan davranışı
    B) Ehliyeti bırak, yürümeyi bile başaramayan insanların sokağa salınışı
    C) Adamın bana çarparak, mahkemede "bana arabayla çarptı!" demesi sonucu şahsımdan tazminat koparmaya çalışması
    D) Hiçbiri
    E) Hepbiri

Sonuç: Allahım madem yaratıyorsun, bari takip et!

• A ve B şıklarını işaretliyorum yaw hakkaten yayalar çok bilinçsiz. Kimisi yola bakmadan fırlıyor, kimisi cep telefonu ile oynarken yola fırlıyor. Ulan diyorum hadi ben dikkatli bir sürücüyüm, aşırı hız yapan trafik magandası affetmez ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

quote:

Orjinalden alıntı: olabilirmi

eski nickine yazık etmişsin bune yahu

Çeşitli anlamları var pirinççi diyeni var patates rendesi anlamı var. Japon aracı ki özellikle honda kullanıp modlayan yarışan abidik gubidik işler yapan adamlara verilen isim.

Her yarışana değil Rota jant, Ebay manifold wede exhaust taktıranalara deniyor, her honda sahibi bir değil

3.000 dolarlık arabasına 750 doalrlık intake 2500 dolarlık jant lastik 1500 doalrlı kcf kaput takan adamda war yani 1100 dolarlık manifold fln

Herşey para değil ama bu tür lüks zevkler para ile ölcülüyor biraz, 1100 dolarlık manifold aslında gerçekten o paralık iş yapıyor yapmıyor değil

Mesala bizim ülkedede 1.6 arabay 19" jant takıp abartı fibe rbody kit yapan adamlar bilimum sahte yada replica urun kullananlar ricer oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 28 Mart 2009; 2:41:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

quote:

Orjinalden alıntı: olabilirmi

eski nickine yazık etmişsin bune yahu

Çeşitli anlamları var pirinççi diyeni var patates rendesi anlamı var. Japon aracı ki özellikle honda kullanıp modlayan yarışan abidik gubidik işler yapan adamlara verilen isim.

Her yarışana değil Rota jant, Ebay manifold wede exhaust taktıranalara deniyor, her honda sahibi bir değil

3.000 dolarlık arabasına 750 doalrlık intake 2500 dolarlık jant lastik 1500 doalrlı kcf kaput takan adamda war yani 1100 dolarlık manifold fln

Herşey para değil ama bu tür lüks zevkler para ile ölcülüyor biraz, 1100 dolarlık manifold aslında gerçekten o paralık iş yapıyor yapmıyor değil

Mesala bizim ülkedede 1.6 arabay 19" jant takıp abartı fibe rbody kit yapan adamlar bilimum sahte yada replica urun kullananlar ricer oluyor

Bizim ülkede bu işler nasip-kısmet olayıyla yürür

• e-hepbiri
    f-içmeden sarhoş olmuş mal
  • (F) Adam kapkac yapmış

Sen istemedende olsa hızını kesmişsin hatta spin attırmıssın , betımlemen 10binyüz
  • geçendede benim yan aynaya çarptı dayının biri .. o da kendi ekseninde döndü bi .. arkdaşları bana bagırdı .. yaa dayı kalk git açlık başınıza vurmuş öğle saati dedim gitti.. allahtan arabada çizik yok

• Savcılığa gidiyoruz:

Mala zarar verme

Madde 151 - (1) Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkan, tahrip eden, yok eden, bozan, kullanılamaz hâle getiren veya kirleten kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

• quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

adam sana çarpılmış funky...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 28 Mart 2009; 9:26:20 >
  • kesinlikle E..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.