Şimdi Ara

Arabama Egsoz Borusu Çarptı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün başıma gelen olaydan ötürü hala çok sinirliyim.

    Bayramoğlu tarafında işim vardı, dönüşte İstasyon tarafından Darıca'ya inerken ışıklarda durdum. O esnada yanıma modifiyeli bir araç geldi, muhtemelen doğan gibi bir şeydi ama tam anlayamadım acayipti.

    Aracın içerisinde 25'li yaşlarda gençten 3-4 kişi vardı ve kırmızıda beklerken ani gaz veriyor-frenliyor ve aracı zıplatıyordu. Blow off sesini de duyuyordum yani araçlarında turbo vardı. Kapışma istiyordu fakat sürücünün hareketlerinden güvenemedim ve umursamadım. Kendi aracım V40 T4 200HP benzinli bir araç yani çekindiğimden değil, aracı kendime rakip görmedim diyelim.

    Neyse, ışık yanınca gençler bağırta bağırta basıp gittiler fakat nedenini anlayamadığım şekilde önde bir toz bulutu oldu ve ben arkalarından ilerlerken büyük gürültüyle metal bir şeye çarptım ve altımda sürüklenmeye başladı. Hemen durdum baktım ki egsoz susturucusu ön tamponun altına girmiş ve aşağıdaki fotodaki işaretlediğim bölgenin boyasını komple koparmış.

     Arabama Egsoz Borusu Çarptı :S


    Egsozu kenara bıraktım ve o anki kızgınlıkla aracın peşinden gitmek için aracıma atladım ki bu modifiyeli araç karşı şeritten geri geliyordu. Sanki ben suçluymuşum gibi gençler camdan çıkmış bana el kol hareketi yapıyorlardı. Ben de hasbi çıksın diyerek yoluma devam ettim. Artık ne yaptılar bilmiyorum. Eğer yanlarına gitseydim kesin bir vukuat çıkacaktı.

    Sinirimi de atamadım, dünden beri sinir harbindeyim. Sizinle paylaşıp terapi yapayım dedim, kendimce.

    Şunun gibi bir araçtı sanki ama şahin gibi de değildi, enteresan bir şeydi:
     Arabama Egsoz Borusu Çarptı :S







  • Vukuat ne çıkabilirdiki üstad, 3-4 kişilermiş yediğiniz dayak ile kalırdınız, bu tipler doludurda ölüp gidebilirdiniz bile, boşverin.
  • Ülkemizde "Hayvan" kadar kafası çalışmayan, cehaletin zirvesinde, hastalıklı ruha ve beyne sahip bir sürü zavallı erkek ve bu zavallı erkeklerle uyum içerisinde bir hayat süremeye ayarlanmış kadınlar var.

    Maalesef ülkemizde nüfusun büyük bir coğunluğu hastalıklı ruha sahip, kompleksli, cahil ve apaçilerden oluşuyor. Bu tip şeylerle karşılaşmak bu ülkede doğal bir süreç halini aldı.

    Geçmiş olsun.

    Maalesef ortalama üzerinde bir işte çalışıp, kaliteli bir yerde oturup, iyi bir eş seçip, iyi bir arabaya binmek de bu hayvanlardan korunmaya yetmiyor. Bu varoşlar heryerde
  • Polisi niye aramıyorsunuz hocam? Hem üzerinize gelmişler sonradan hem de aracınıza zarar verdikleri için zararı karşılamakla yükümlüler.
  • bu tip durumlarda ben sizin gibi olamiom icimden gelerek soyleyim sizin gibi olmak isterdim

    dogrusunu yapmisiniz bulasmamakla bosverin gecmis olsun allaha havale et yeter..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta o 3-4 kişiye kesinlikle laf anlatamayacaktın. o cahillerle tek çözümün kavga olurdu. sen yapmak istemesen bile onlar üstüne yürüyecektir. Durmadığınız iyi olmuş boşverin.
    fotoğraftan tam belli olmuyor ama aracınızda pek birşey yok gibi. nazarlık olsun deyip geçebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgacem

    Ülkemizde "Hayvan" kadar kafası çalışmayan, cehaletin zirvesinde, hastalıklı ruha ve beyne sahip bir sürü zavallı erkek ve bu zavallı erkeklerle uyum içerisinde bir hayat süremeye ayarlanmış kadınlar var.

    Maalesef ülkemizde nüfusun büyük bir coğunluğu hastalıklı ruha sahip, kompleksli, cahil ve apaçilerden oluşuyor. Bu tip şeylerle karşılaşmak bu ülkede doğal bir süreç halini aldı.

    Geçmiş olsun.

    Maalesef ortalama üzerinde bir işte çalışıp, kaliteli bir yerde oturup, iyi bir eş seçip, iyi bir arabaya binmek de bu hayvanlardan korunmaya yetmiyor. Bu varoşlar heryerde

    tolga bey mesajinizi alintiladim die size laf atmak istedigimi veya alindigimi gelirimin dusuk oldugunu ve bu insanlardan biri oldugumu dusunmeyin


    ama yanlis bi genelleme yaptiginizi soylemek istedim

    parasi olan luks arabalarla da ne isler yapanlari tv den izlioruz cevremizden goruyoruz parasi olmayan apaci diye tabir ettiginiz insanlarida goruyok rezilliklerini burda mesele adam olmamak olamamak para mevki cuzdann ne kadar dolu oldugu ile ilgili bi durum deyil bi insan hangi konumda olursa olsun hamurunda adam insan olmak yoksa yapacagini her zaman yapar mevkisi ne olursa olsun ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VideSupra

    usta o 3-4 kişiye kesinlikle laf anlatamayacaktın. o cahillerle tek çözümün kavga olurdu. sen yapmak istemesen bile onlar üstüne yürüyecektir. Durmadığınız iyi olmuş boşverin.
    fotoğraftan tam belli olmuyor ama aracınızda pek birşey yok gibi. nazarlık olsun deyip geçebilirsiniz.

    Çarpmadan sonraki hali değil bu fotoğraf. Şu an o kısma rötuş yaptım ama pek güzel olmadı. Evet, nazarlık tampona sabitlendi bir nevi.

    Yazdıklarınızdan sonra iyi ki bulaşmadım dedi kendi kendime. Boşverdim, uğraşmaya değmez.




  • bu tiplerden illallah ediyorum ben de. Geçtiğimiz haftalarda bu tiplerden birisi e-5'ten eskihisar feribota ayrılan yola, yolda araçlar mevcutken yanlaya yanlaya arabaların arasına girdi, milletin can güvenliğini tehlikeye attı ve can havliyle gebze yönüne kaçtı!!!

    Aşağıdaki resimde ayrılan yolu ve yere yapışık şahin'in girdiği yeri görebilirsiniz, resimdeki kamyonetin arkasında 2-3 araba daha olduğunu düşünün, yol o haldeyken yanlayarak araçların arasına girdi;
     Arabama Egsoz Borusu Çarptı :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 17 Aralık 2013; 15:41:08 >




  • İyi yapmışsın durmamakla usta o adamlar apaçi işleri bile yok kaybedecekleri birşeyde yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam güzel uslubunuz için teşekkür ederim. Zaten ben maddi geliri düşük insanların sadece böyle olduğunu söylemiyorum. Ülkemizde özellikle son 15 - 20 yılda kırsal kesimin de eline para geçmesiyle beraber, zengin olup bir o kadar da cahilliğin kralı, maganda, barzo, apaçi adam türemiş oldu.

    Yani siz ne kadar kendinize küçük, kaliteli bir hayat kurmaya çalışırsanız çalışın, zengin fakir farketmez bu ülkede oldukça ciddi sayılarda cahil, kompleksli, egosu tavan ve apaçi insan mevcut. Bunlardan soyutlayamıyoruz kendimizi. İlla bir şekilde karşımıza çıkıp, bize bir zararları dokunuyor.
  • İnşallah kendi başlarını yerler.
  • geçmiş olsun

    ekleme : istasyonda bolca var onlardan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 17 Aralık 2013; 17:50:00 >
  • Geçmiş Olsun V40 çok güzel bir araba Maşallah ,, nazarklık olsun takma kafana .kafana takarsan sağlığından olursun ..
  • Millet İlim - Bilim Üzerinde Çalışsın Kültürel Seviyelerini Yükseltsin Bizimkiler Doğanları Şahinleri Alıp Apaçilik Yapsınlar , Bide Bu Tipler Yanında 2-3 Kişi Olunca Aslan Kesilirler.

    Not : Sözüm Meclisten Dışarı , Ama Bu Böyle Hergün Trafikte Olanlar Beni Anlayacaktır.
  • Öncelikle çok geçmiş olsun 3-5 tane hayvanlar hayvan olmamanız iyi olmuş, diğer bir konuda saçma sapan arabalara yapılan modifiyeler bence araç modifikasyonu paralı adam işi paran yoka bu işe girmeyeceksin şahini modlardan ne olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun . 3 kuruş için uğraşmaya değmez, münakaşaya girmemekle iyi yapmışınız.
  • Guzel bi bilgi konusu olmus
    Ulke 20-30 yas arasi icin yasanilmaz hal aldi iyice
    Iyi dusunen insanlari gormek guzel
    Gemis olsun takilmayin fazla sizinle yasicak degil
    Nihayetinde bir makine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sizin yerinizde olsam boyatırdım sonuçta oraya kimse bakmaz boya varmı diye. Rötuşla güzel olmaz.
  • Gebze tarafına gidersem bu tarz modifiyeli araçlarla ve apaçi denilen kesimle sıkça karşılaşıyorum. Daracık sokaklarda geceleri egsoz bağırtısı dinletiyorlar mahalleye. Bazen de gecenin bir yarısı toplanıp sokak ortasında sıfır çizen aracın etrafında bağıra bağıra gülüyorlar. Bu nasıl eğlence anlamadım gitti ya neyse. Kimsenin eğlencesine karışmak haddim değil de, başkalarını rahatsız etmeden yapsalar keşke.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 17 Aralık 2013; 21:07:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.