Şimdi Ara

Arabama Bluetooth alıp müzik açabilir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Yazımı tekrar oku. Bluetooth cihazi 30-40 liralik alırsan cizirtili, sorunlu oluyor zaten diyorum.

İkinci husus Bluetooth cihazinda kendi aux erkek başlı olanini bagliyorsun zaten.

Yorumumda aux kablosu ile ilgili hic bir şey yok anlamadım yazma sebebinizi hocam

ben teypten gelen aux kablosunu bluetooth cihazına takıyorum. konu başındaki cihazın aynısı zamanınıda çinden 5 liraya almıştım. 2 yıl olacak herhangi bir cızırtı yok. genelde flac kayıt dinliyorum bazen spotify vs.

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Yazımı tekrar oku. Bluetooth cihazi 30-40 liralik alırsan cizirtili, sorunlu oluyor zaten diyorum.

İkinci husus Bluetooth cihazinda kendi aux erkek başlı olanini bagliyorsun zaten.

Yorumumda aux kablosu ile ilgili hic bir şey yok anlamadım yazma sebebinizi hocam

20 liralık bluetooth cihazı aldım daha bir kez cızırtı olmadı ses kalitesi de harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oto teypçi 85 dolar dedi şaka gibi. Aux orjinalini çekmeye 2002 toyotaya

85 dolar dedi oto teypçi, şaka gibi.

Orijinalden alıntı: Drsteteskop

85 dolar dedi oto teypçi, şaka gibi.

hocam 1 tane aux kablo al kalitesine göre 10-80 lira arası değişiyor. sonra oto elektrik aksesuarcı tarzı bir yere git teybin arkasındaki kablolara bağlasın. ona da 20-30 lira ver bu kadar ne 80 doları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Ben bluetoot ürünleri kullandım ama pek memnun kalmadım.

Yerinizde olsam biraz daha koyar sistemi değiştirrim.

https://tr.banggood.com/IMars-7-Inch-2-Din-for-Android-8_0-Car-Stereo-Radio-MP5-Player-2_5D-Screen-GPS-WIFI-bluetooth-FM-with-Rear-Camera-p-1411488.html?akmClientCountry=TR&rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

1.5 yıldır aracımda kullanıyorum 10 numara 5 yıldız. Gps, android, youtube, haritalar, bluetoot ve geri görüş kameası gibi bir dünya özelliği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

ben teypten gelen aux kablosunu bluetooth cihazına takıyorum. konu başındaki cihazın aynısı zamanınıda çinden 5 liraya almıştım. 2 yıl olacak herhangi bir cızırtı yok. genelde flac kayıt dinliyorum bazen spotify vs.

Alıntıları Göster

Hocam yada şansa bana öyle denk geldi, batarya ömrünü doldurdu 1 sa bile sürmez oldu. Ve bir süre sonra cızırtı yapmaya başladı bende attım. Aux kablosu ile şuan mutluyum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Drsteteskop

Oto teypçi 85 dolar dedi şaka gibi. Aux orjinalini çekmeye 2002 toyotaya

Orijinal derseniz hocam normal fiyat :))

Adam delecek uğraşacak felan filan en iyisi gidin bir elektronikciye adam pirt pirt taksin kabloyu kenarsan sarkitsin, oraya da Bluetooth cihazini takin saklayin bir yere tamamdir :(

• III I II III I I kullanıcısına yanıt

Hocam araç neydi toyota mı ?

Orjinal olması çok mu önemlide hocam ? yukarıdaki arkadaşın attığı ekran nasıl sizce olur mu öyle birşey aux yerine 

aşağıdaki arkadaş güzel bir ekran atmış, benim arabaya uyar mı ki ? nasıl olur sizce , bide ekranın + sı olur mu ? yoksa sadece müzik mi dinlerim yine  

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Drsteteskop kullanıcısına yanıt

Araç symbol dü. Fakat her araca uygun.

Nasıl hocam yavaş mı ? android mi ? biraz bahseder misiniz. donmalar kasılmalar oluyor mu. müzik dinlemekten başka ve geri görüşten başka ne gibi artıları var? ses kalitesi nasıl

Hafızası boş olduğu sürece sıkıntı yok.

Ses kalitesi ortalama araçtan iyi fakat landrover gibi araçların cihazlarından 1 tık geri.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.