Şimdi Ara

arabama anfi taktırdım fakat hoparlörlerden sürekli ses geliyor(du)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
48.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabama anfi taktırdım fakat hoparlörlerden sürekli ses geliyor.(cd çalar kapalı olsa bile) arabayı çalıştırınca gaza basınca devamlı tiz bir ses var. motor devir sesi sürekli içeride gibi.

arabanın orjinal clarion cd çaları üzerinde, anfi olarak jamesson var. ne yapmam lazım? maliyeti ne kadar.
    şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnt1907 -- 15 Ocak 2007; 22:19:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mertturkozu

arabama anfi taktırdım fakat hoparlörlerden sürekli ses geliyor.(cd çalar kapalı olsa bile) arabayı çalıştırınca gaza basınca devamlı tiz bir ses var. motor devir sesi sürekli içeride gibi.

arabanın orjinal clarion cd çaları üzerinde, anfi olarak jamesson var. ne yapmam lazım? maliyeti ne kadar.
    şimdiden teşekkürler..

elektrik kablolarında bir problem vardır kısa devre eğilimi gösteriyor olabilir servise ya da ses sitemini yaptırdığın yere götür bence

Team Technical !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

arabama anfi taktırdım fakat hoparlörlerden sürekli ses geliyor.(cd çalar kapalı olsa bile) arabayı çalıştırınca gaza basınca devamlı tiz bir ses var. motor devir sesi sürekli içeride gibi.

şimdiden teşekkürler..

elektrik kablolarında bir problem vardır kısa devre eğilimi gösteriyor olabilir servise ya da ses sitemini yaptırdığın yere götür bence
    Teyp kapalıyken de ses verdiğine göre remote bağlantısını doğru yerden yapmamışlar ve amfin sürekli açık vaziyette kalıyor demektir, montajcın biraz kasapmış...

Teyp çalarken de gürültüden şikayetçiysen bunun için takılan bazı aparatlar var, ama gürültüyü nasıl giderdiğini bilmiyorum, bazen de montajcının hatalarından kaynaklanır, ben kendi sistemimi adam gibi monte ettim hiçbi aparata gerek kalmadan gürültüsüz çalışıyor, üstelik 30 yaşındaki aracımın ilkel ateşleme sistemine rağmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 25 Ekim 2006; 21:33:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Teyp kapalıyken de ses verdiğine göre remote bağlantısını doğru yerden yapmamışlar ve amfin sürekli açık vaziyette kalıyor demektir, montajcın biraz kasapmış...

Teyp çalarken de gürültüden şikayetçiysen bunun için takılan bazı aparatlar var, ama gürültüyü nasıl giderdiğini bilmiyorum, bazen de montajcının hatalarından kaynaklanır, ben kendi sistemimi adam gibi monte ettim hiçbi aparata gerek kalmadan gürültüsüz çalışıyor, üstelik 30 yaşındaki aracımın ilkel ateşleme sistemine rağmen...

Alıntıları Göster
    Aynı olay ben sis farı taktırdıgımda olmuştu.Gaza basınca buzdolabı gibi bir ses geliyordu :) Sis farının rölesi bozukmuş , seninde buyuk ihtimalle baglantılarda sorun vardır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Aynı olay ben sis farı taktırdıgımda olmuştu.Gaza basınca buzdolabı gibi bir ses geliyordu :) Sis farının rölesi bozukmuş , seninde buyuk ihtimalle baglantılarda sorun vardır :)

Alıntıları Göster
    en sık rastlanan sorun adam - yi alırken hata yapmış git o adamı

• gaza basınca gaz sesi geliyor diye ben farklı bir tesisatçıya gittim adamın dediği şuydu ses ve enerji kablosu yanyana olmaz daha sonra motor sesi alır demişti. amfinin çıkışı sorunlu dedi ondan ses alıyormuş sonra çıkışına lehim falan attı hiç bir şey değişmedi ama amfiyi değiştirdim sorun kalmadı ayrıca daha sonra ses ve enerji kablolarınında yerlerini değiştirttim zarar verdiği için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aty78

gaza basınca gaz sesi geliyor diye ben farklı bir tesisatçıya gittim adamın dediği şuydu ses ve enerji kablosu yanyana olmaz daha sonra motor sesi alır demişti. amfinin çıkışı sorunlu dedi ondan ses alıyormuş sonra çıkışına lehim falan attı hiç bir şey değişmedi ama amfiyi değiştirdim sorun kalmadı ayrıca daha sonra ses ve enerji kablolarınında yerlerini değiştirttim zarar verdiği için.
    teyp kapalıyken ses gelmez eğer geliyorsa amfi kapanmıyordur,teybi kapadığında amfinin power led ine bak yanıyormu,yanıyorsa büyük ihtimal amfi şasesindendir.

Orijinalden alıntı: Blues Guitarist

teyp kapalıyken ses gelmez eğer geliyorsa amfi kapanmıyordur,teybi kapadığında amfinin power led ine bak yanıyormu,yanıyorsa büyük ihtimal amfi şasesindendir.

Alıntıları Göster
    bendede o ses war benim hoşuma gidio ses gaza bastikça artio hafiften ...tatli oluo wallla

Orijinalden alıntı: safak_41

bendede o ses war benim hoşuma gidio ses gaza bastikça artio hafiften ...tatli oluo wallla

Alıntıları Göster
    2 tane resim ekledim.

bi arkadaşım bağlantıların yanlış olduğunu söyledi, bi pioneer servisi de 75 ytl para istedi sorunu halletmek için (anfide sorun olduğunu söyledi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnt1907

2 tane resim ekledim.

bi arkadaşım bağlantıların yanlış olduğunu söyledi, bi pioneer servisi de 75 ytl para istedi sorunu halletmek için (anfide sorun olduğunu söyledi)

Alıntıları Göster
    gördüğüm kadarıyla 2 kanala 2 hoparlör ve 1 subwoofer bağlanmış,böyle bir bağlantıda tam verim alamazsın zaten,senin yapman gereken 1 adet Y kablo alıp rca ları çiftlemek ve front girişine de rca yı takmak,bu şekilde hoparlörleri front çıkışlarına bağlayacaksın ve daha güçlü çalacak.büyük ihtimal parazit sesi de bundandır.
    çok basit bir bağlantı hatası,amfide sorun filan yoktur pioneer servisi kendi amfilerinden satmak için böyle söyler inanma bunlara
    bu arada 75 ytl bana yolayabilirsin istersen

• quote:

gördüğüm kadarıyla 2 kanala 2 hoparlör ve 1 subwoofer bağlanmış,böyle bir bağlantıda tam verim alamazsın zaten,senin yapman gereken 1 adet Y kablo alıp rca ları çiftlemek ve front girişine de rca yı takmak,bu şekilde hoparlörleri front çıkışlarına bağlayacaksın ve daha güçlü çalacak.büyük ihtimal parazit sesi de bundandır.
    çok basit bir bağlantı hatası,amfide sorun filan yoktur pioneer servisi kendi amfilerinden satmak için böyle söyler inanma bunlara
    bu arada 75 ytl bana yolayabilirsin istersen

Alıntıları Göster
    spl_34 teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için, 75 ytl yi bilmem ama eğer ankaradaysan sana güzel bi alkollü veya alkolsüz içecek ısmarlayabilirim

anfiye kontak açıkken elektrik gidiyor peki bunun seste bi etkisi olmuş olabilir mi?

• quote:

spl_34 teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için, 75 ytl yi bilmem ama eğer ankaradaysan sana güzel bi alkollü veya alkolsüz içecek ısmarlayabilirim

anfiye kontak açıkken elektrik gidiyor peki bunun seste bi etkisi olmuş olabilir mi?

Alıntıları Göster
    quote:

teklifin için teşekkürler ama ankarada değilim.
    senin problemin belli baştan söylesene kontağa bağlandıysa tabiki parazit yapar,nedeni amfi -şasesi veya rca şasesi.

• quote:

quote:

teklifin için teşekkürler ama ankarada değilim.
    senin problemin belli baştan söylesene kontağa bağlandıysa tabiki parazit yapar,nedeni amfi -şasesi veya rca şasesi.

Alıntıları Göster
    spl_34 hocam habire soru soruyorum kabak tadı verdi biliyorum ama idare et

bunu doğrudan aküye bağlamak mümkün değilmi peki?

kontak kapalıyken (hatta anahtar takılı değilken bile) sadece ön hoparlörlerden ses geliyor.

• quote:

kontak kapalıyken (hatta anahtar takılı değilken bile) sadece ön hoparlörlerden ses geliyor.

Alıntıları Göster
    quote:

neyi doğrudan aküye bağlıyorsun,amfi zaten aküye bağlı değilmi?

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hocam kendini üzme
    bizim arkadaş corolla'ya set bağladı
    ondan da dediğin gibi bir ses geliyodu
    gaza basınca filan ses artıyodu(hafif tiz bir ses)
    neyse 2 ay önce antalaya'ya aksesuarcıya gittik
    laf setten açıldı
    dedik böyle böyle ses geliyo
    adam bize küçük bir parça gösterdi
    15 dolardı
    aldık o zaman
    sonra arkadaş tesisatçıda taktırmış
    şimdi o ses yok
    sen de aksesuarcılar ya da müzik tesisatçılarını bi dolaş bakalım
    boşa servise filan gitme o dediğim parça olmadan ne yaparlarsa yapsınlar ses kesilmez

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    demek istediğim kontak kapalıyken anfi de kapalı. zannedersem bütün sorun teybin anfi girişinin olmamasından

• quote:

demek istediğim kontak kapalıyken anfi de kapalı. zannedersem bütün sorun teybin anfi girişinin olmamasından

Alıntıları Göster
    teypte pre-out olmaması da tabi önemli bir sorun,değişik çözümler üretmeden önce bulabilirsen başka bir amfi bağlamayı dene en azından sorunun amfiden olup olmadığını anlarsın.

teypte pre-out olmaması da tabi önemli bir sorun,değişik çözümler üretmeden önce bulabilirsen başka bir amfi bağlamayı dene en azından sorunun amfiden olup olmadığını anlarsın.

Alıntıları Göster
    peki bu anfiyi verip üzerine 150 ytl daha verip for-x marka 2400 watt lık bi anfi nasıl olur. pioneer cı öle bi teklif verdi de.

peki bu anfiyi verip üzerine 150 ytl daha verip for-x marka 2400 watt lık bi anfi nasıl olur. pioneer cı öle bi teklif verdi de.

Alıntıları Göster
    quote:

sen pioneer cıya fazla takılmafor-x unut elindeki amfiden çok farklı değildir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.