Şimdi Ara

Arabam.com'da ücretsiz ilan ver ve ücretsiz otorapor'dam detaylı ekspertiz yaptır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.100
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş'lar malumunuz bazı sitelerde yılda sadece 1 kere otomobil ilanı verebiliyorsunuz, arabam.com'u denedim ve ücretsiz detaylı check-up yapıyorlar ben ilan verdim ve gittim otorapor'dan ekspertizde yaptırdım ilgi alakada çok iyiydi çok güzel bir uygulama olmuş hem alan hem satan için. Konu ile ilgilenen arkadaşlara tavsiye ediyorum.

• Nasıl oldu hocam expertiz işi biraz daha açar mısınız konuyu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan ustasıyla gelsin.

• Yaptiranlar memnun degildi, gecen ki konuda ustun koru bakiyorlar serzenisleri vardi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ikitelli'deki yerlerine götürdüm aracımı, 150 tl lik expertiz sonuçta alan kişininde satan kişininde cebinden çıkmıyor satan aracını biliyor alan alacağı aracı biliyor, expertiz sonucunu açtığınız ilana ekliyorlar otorapor tarafından.
  • Arabam.com da ilanima 1 ayda 108 kisi bakti, ayni zamanda ayni arabama sahibinden de 4000 den fazla kişi bakti. Maalesef sureyi uzatmak icin istenen ucreti odedim, gerci aracim hala satilmadi ama gosterim 2. Ayda 9 bine cikti. Eger bunu yazilimla yapmiyolarsa aradaki fark yani birinin ucretli diğerlerinin ucretsiz olmasinin sebebi budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLife -- 10 Eylül 2016; 6:06:46 >
  • Sana katılıyorum, yılda ücretsiz ilan hakkı sadece 1 kere ve sonrası için ilan hakkı 70 tl olmasa daha iyi olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ücretsiz ekspertiz olayı ihtiyacı olana iyi fırsat Ama Sahibinden de bedava ilan vermek varken 70 TL kim ilan için ödesin Bedava ekspertiz vs ile bu site iş yürümez

• İlanıda ücretsiz mi veriyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.