Şimdi Ara

Arabam çalındı. (34 FY 5183- CLİO GRAND TOUR) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
6
Favori
50.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1252 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çok üzüldüm tez zamanda bulursunuz inşallah helal mal geri döner canınızı sıkmayın edit bekliyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Sanırım Facebook'ta gruplar varmış. Bir tanıdığımın aracını bir otoparkta bulmuşlardı. Anladığım kadarıyla özellikle güvenlik görevlileri üye böyle gruplara. Şüpheli araçları bildiriyorlar. Denk gelebilir.

• Plaka çoktan sokulmustur. Motor çok duyuyordum da araç ilk duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Bunun kadar mantıksız bir yorum görmedim. Takıldığın nokta bu mu gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby_1967 -- 28 Eylül 2020; 14:34:37 >
  • varyemez55 V kullanıcısına yanıt
    Büyük geçmiş olsun. Allah belalarını versin ya memleket hırsızdan dolandırıcıdan geçilmez oldu. Adam gibi bir cezası yok ki hırsızlığında. Kaybınızı bulursunuz hayırlısıyla inşallah.

• nuisance kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam sağol.
  • Andromedaxe kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam.
  • 34 FY 5183

34FY5183

Öne çıkardım, geçmiş olsun.
  • Araba çalmak günümüzde harbi cesaret işi helal olsun... Geçmiş olsun abi
  • Gümüşpınar, Orta mh ve Yeni Mh bağlantı yoluna yakın olduğu için hırsızlar sever hocam. arabayla gelirler genelde, patlatıp çıkarlar. bağlantı yollarını kullanarak çok kısa sürede bölge değiştirebiliyorlar. muhtemelen tek araba gelip iki araba dönmüşlerdir. mahalleyi bilen hırsızlarsa muhtemelen bir yerde terk edilmiş, ufak tefek hasarlı bir şekilde bulunur aracınız. ama dediğim gibi farklı yerlerden araçla gelenlerden ise biraz daha uzun sürebilir.

Polisten pek bir şey beklemeyin, bu tarz olaylar çok fazla yaşanıyor ve takibi çok zor. çok geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: varyemez55

:( ne desem bilemedim arkadaşım, duyuyoruz etraftan yok falanca paşanın, yok falanca firmanın sahibinin arabası bir-iki saatte bulundu tarzında şeyler. Umarım polis bizim olayı çözer de bende sizlerle buradan paylaşırım.
    Ben de bu noktaya takılıyorum işte... ulan günümüzde her yer kamera her yer mobese... burnunu bile karıştıramıyosun hatta kamera görür diye arabada sigara içemez olduk..

Bu sizin araba hiç bir kameraya görünmeden buhar olmadı ya... esnaf ve devlet kameraları izlenip yarım günde aracın son girdiği sokak bulunur... bu kadar mı zor bu işler...

Kalantor biri olsan 3 saatte bulunurdu aracın... illa cinayet mi işlenmesi lazım vakanın hızla çözülmesi için anlamıyorum ki... sanırsın emniyetimizin kaynağı yok, sanırsın personeli yok, sanırsın yetkisi yok... saçmalık...

Neyse geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 28 Eylül 2020; 16:56:57 >

• MuammA_ kullanıcısına yanıt
    aynen kasko şart, hatta kaza karşılama limiti bazı ucuz kaskolarda 100bin tl falan piyasada 100binlik araba mı kaldı. ben tüm kaskolarımı sınırsız kaza karşılama yapıyorum korkum yok.
  • Geçmiş olsun. Umarım bulunur
  • Geçmiş olsun. Geçen yıl istanbulda arkadaşın arabası çalındı araç malatyada bulundu, parçalayıp satmaya çalışmışlar durumdan şüphelenen ustanın ihbarı üzerine yakalanmışlar. Malatyaya gidene kadar hiç bir hgs, pts vs geçmemiş muhtemelen aracı bir kamyona yükleyip götürmüşler, bence nakliye işiyle uğrasanlara da ufaktan rica etseniz iyi olur sonuçta nakliyeci adam ruhsata bakmıyor araba benim taşınacak deyince alıp götürür.
  • Polis istediği an eliyle koymuş gibi buluyor ama uğraşmıyorlar.

• Çok geçmiş olsun tez zamanda bulunur İnşallah
  • varyemez55 V kullanıcısına yanıt
    Dikkat ederim geçmiş olsun tekrardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun.Dediğiniz gibi her şerde bi hayır vardır.Allah daha beterinden korusun.Yine de tedbiri elden bırakmamak gerek hele ki bu zamanda.
  • Geçmiş olsun umarım bulursunuz

• Eski komşumuzun başına gelmişti yaklaşık 2 hafta sonra bulmuşlardı...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.