Şimdi Ara

Arabalarinda sopa taşiyan arkadaşlar.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
13.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biber gazi da sakat.. adama sikabilecek kadar yanasana kadar cekilip vurulma ihtimali var..

gecen hafta oldurulen arkadasimizi hatirlayin, silahli adam vuracaksa vurur.

tabi bu iste tecrubesizlik ve cahil cesareti de rol oynuyor. yasadigim hadise..istanbula ilk geldigim sene. o zaman sifir arabam vardi. izbamdut diye tabir edilen bir arkadas yan koltugumda geziyoruz. ki bu da bir cesaret kaynagi. kaybolduk topkapi merter taraflarinda bir caddede trafik sikisti bekliyoruz. birden yandaki iki araba once laf dalasi sora komik bir kavgaya tutustular. yakalarindan tutusmus 2 gobekli amca dans eder gibi itisiyorlar. biz gulerek izlerken bir anda yere devrildiler, devrilirkende dikiz aynami koparttilar. sonra elimin altinda duran elastik jopu(yeni araba alinca geliyor boyle sacma hediyeler) aldim arkadasla indik herifler kavgayi birakti bir de uste cikmaya calisti, napalim durmasaydin orda senle mi ugrasacagiz muhabbeti ben bir tane salladim o arada -muhtemelen kolu catlamistir-, otekine zaten arkadas daldi o anda izleyenler mudahele etme geregi duydu ayirdilar uzaklastirdilar adamlari.. sonuc ne benim giden dikiz aynam bir kac hafta arkadaslara anlatilacak 'eglenceli' bir olay.

simdi akillandim. zaten bir daha sinirlendigime korna bile calmadim. sagolsun abim duyunca baya bir kulagimi cekti arabada herhangi bir sey tasimiyorum. istanbul benim 'koyum' gibi degil. kimin ne cikacagi hic belli degil. araba zaten kaskolu. inen adamin tavrini begenmezsem ezmek pahasina gazlarim. haydar konusuna gelince ilginctir ama annem bile bagajinda -dayimin yeni araba hediyesi- haydar tasiyor

• karşıdan inenin eline ne aldığı ya da elini neresine götürdüğü önemli silah varsa zaten korkutmak için ya alacaktır ya da elini beline atacaktır, sopa falan varsa da görülür ama, siz biber gazını 3 m kalınca çıkarıp sıkmaya başlarsanız (rüzgarı arkanıza alacaksınız yoksa kötü olur) adam o 3 metrelik mesafede pert olur sonra kaskoyu çağırabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 25 Nisan 2009; 13:37:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakaniko

etki menzili kaç metre? adam sopayı indirmeden sıkmak lazım.

5 metre diyorlar da, 2 metredeçok etkili onu biliyorum, sadece gözüne gelmesine gerek yok ciltte temas ettiği yeri de yakıyor ama göze gelirse, durum fena
  • elektroşok kullanan var mı?
  • sopayı bırak ta kimde silah olup olmadığı bile belli değil.. ruhsatlı olsun ruhsatsız olsun önüne gelen silah alıyor. silah almakla kalmıyor olur olmaz yerde sinirine yenik düşüp ateşliyiveriyor.. yok yere insanlar ölüyor.. insanların ocakları sönüyor çocuklar babasız kalıyor ..

trafikte kimseye bulaşmam bu sebeple.. ne katil olmak isterim ne de .oktan yere vurulmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

elektroşok kullanan var mı?

elektroşoku kullanacak kadar yaklaşmak tehlikeli olur sopayı yersin kafana
  • 1.92 boyunda 105 kilo ağırlığında oldukça yapılı biriyim ama yinede ne olur ne olmaz sopa taşıyorum,geçen kırmızı ışıkta geçip bana dokunan araçtan 7 kişi indi de
  • biberden öte köy yok.. sopa başı belaya sokar aletle yaralama... biberi sıkıp gaçacan
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

biberden öte köy yok.. sopa başı belaya sokar aletle yaralama... biberi sıkıp gaçacan

• quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

biberden öte köy yok.. sopa başı belaya sokar aletle yaralama... biberi sıkıp gaçacan

+1...
  • En güzeli 50-60 cm uzunlugunda 3 cm capında olan etli sulama hortumları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dranov

1.92 boyunda 105 kilo ağırlığında oldukça yapılı biriyim ama yinede ne olur ne olmaz sopa taşıyorum,geçen kırmızı ışıkta geçip bana dokunan araçtan 7 kişi indi de

Ummadık taş baş yarar.

Bugün buluşmada arabadan ineceğiz. Araba (Seat Ibiza) ile yolun ortasında durduk. Arkamızda bir motor durdu. (paket servis) Tam şöyle dayılanmaya hazır bir şekilde bakışları yüzüne yerleştirecekken arabadan bir insan seli indi resmen, tam 8 kişi. Ibiza'ya 8 kişi bindik. Eleman da sadece bekledi, kornaya bile basmadı.

• Taşımıyorum ama levye, sopa vb . . . gibi alet olması lazım. Özellikle İstanbul trafiği için şart . . .
  • Silah, sopa, yumruk, biber gazı, levye, direksiyon kilidi ...

Hukuk nerede acaba? Keşke daha eğitimli ve medeni bir toplumda yaşasak, herkes kurallara riayet etse, polis görevini layıkıyla yapsada bu tür şeyleri konuşuyor olmasak...
  • biber gazının taşınması gayette yasaldır, ayrıca en medeni çözümdür, zaten karşıdaki medeni olunca niye çarptın bana diyerek gaz sıkacak değiliz, karşıdaki öküzse de gerçekten 5 sn'de öküzü kuzuya çevirme etkisi vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: erbilge

Silah, sopa, yumruk, biber gazı, levye, direksiyon kilidi ...

Hukuk nerede acaba? Keşke daha eğitimli ve medeni bir toplumda yaşasak, herkes kurallara riayet etse, polis görevini layıkıyla yapsada bu tür şeyleri konuşuyor olmasak...

İnsanlar kendinin polisidir. İnsan insan değilse polis ne yapsın? Her vatandaşın, aracın başına bir polis dikemezsiniz! Burası polis devleti, baskıcı cunta rejimi gibi birşey olmalı ki sizin dediğiniz olsun. Vatandaşında polise saygısı kalmadığı bir gerçek. Bunda polisin artık şiddet uygulamamasının da bence büyük rolü var. Adam karakola girmekten korkmuyor. Korkmalı mı? Evet ama hukuksal olarak. Siz avrupalı, amerikalı çok mu düzgün insanlar sanıyorsunuz? Çok mu medeniler? Alakası yok, adamlar kanunlardan it gibi tırsıyor!!! Suç işleyenin yanına kalmıyor ki orada! Burada polis yakalar, hakim, savcı salar!(Polis değilim bu arada)

Tabii ki hukuk olacak ama biz akdeniz insanıyız, sıcak kanlıyız, çabuk ateşlenir, tez söneriz. Ben ruhsatlı, taşıma yetkim olan 2 silaha sahibim. Ama görev harici asla taşımam. Ve taşıyanlara da taşımamalarını tavsiye ederim. Belinde silah olan adam daha bir erkek olur, yapmaması gereken şeyleri yapabilir!!! Ve size birşey söyleyeyim, hareketli hedefleri vurmak çok zordur, eğer mesafe çok yakın değilse! Siz siz olun hareketli olun ve mesafeyi koruyun. Bende biber gazı taşıyorum ama öncelikli olarak yol veriyorum, bekliyorum. Sen adama biber gazı sıkarsın, canı yanar ama şuuru ve kas-sinir sistemi açıktır. Size doğru saldırabilir, elinde bıçak sopa ne varsa size savurabilir. Bibere de güvenmeyin :)

Belinde silah taşıyan arkadaşlara da tavsiyem adam öldürmeyi düşünen göze alan silah taşısın. Yoksa korkutmak içinse hiç taşımasın, sen çekersin silahı korkutmak için; adamda da vardır, çeker silahı sizi vurur. Ceza da almaz, nefsi müdafaadan beraat eder. Olan size de olmaz, siz ölmüş ve kurtulmuşsunuzdur. Geride kalanlara yazık.

Bir insanı öldürmekte çok zordur. Silahı herkes doğrultur, ama tetiği ezemez!!! Pişman olacağınız şeylerden sakınınız.

• Eğer akşamdan iki porsiyon kuru fasulye yediysem o gün daha bir cesur hissederim kendimi ammaa silah sopa vb. çıkarılarsa kaçarım kardeşim artık yardırmaktan başka çare yoktur. Bu memlekette öyle insanlar var ki sadece öldüğünde değerlenirler yaşarken etmediği parayı ediverirler ölünce
  • Nerden buluruz bu biber gazını ?
  • internette satılıyor, dolu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanmet

internette satılıyor, dolu.

İnternet haricinde şöyle ne bilim eczane gibi yerlerde veya av bayiilerinde bulunurmu acaba veya büyük marketlerde ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.