Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Arabaları, futbolu ve tavlayı sevmiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sevgili arkadaşlar bizim Türk milletinin en çok muhabbetini yaptığı şeyler araba, futbol ve tavladır ama zerre ilgi duymuyorum ve bu muhabbetlerden felaket sıkılıyorum. Bu yüzden hatırı sayılır bir çevre de kaybettim. Arabam var ama hiç özenmem, araba markalarından falan hiç anlamam. Tavla bilirim ama felaket sıkılırım. Futbol ise içimi daraltır, hiçbir futbolcu ismini bilmem. Sizce bende bir problem mi var? Sırf bunlar yüzünden sosyal çevreye uyum sorunu yaşıyorum.

• Ben de sevmiyorum, çevrem de sevmiyor pek, sorun yok
  • tavlayı bende sevmiyorum ama geri kalanları olmazsa olmaz
  • arabaları severim ilerde arabam olursa gözüm gibi bakarım ama modifiye manyağı da değilim. tavla oynamayı zaten bilmiyorum ve hayatım boyun 90 dk oturup maç izlemedim hatta kadronun yarısını bile zar zor sayarım.
  • Araba kullanmayi gec yasta ogrendim. Araba markalarina hic merakim olmadi
    Tavla oynamayi erken yasta ogrendim. Oynamayi hic sevmiyorum
    Futbol hastasiyim. Oynamam ama takip ederim. Eskiden daha hastaydim azaldi

Bence normalsin. Cok takma bunlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaları çok severim, tavla zaten bilmem. futbolu bırakalı yıllar oldu
  • Çok merak ediyorum, sosyal çevrendekilerin hayatı arabalardan, futboldan ve tavladan mı oluşuyor sadece? Eminim ki başka şeyler vardır. Açıkçası bilmiyorum lise öğrencisi misin, ama üniversite de böyle muhabbetler çok azdır ya da başka bir şekilde başka konular konuşulur eğer ki ortak nokta bulunmazsa. Bu da başkaların ilgilendiği konu/hobi çeşitliliğiyle alakalıdır ki, üniversitedeki bir adamın arabadan, tavladan ve futboldan başka hobileri de vardır.

Demek istediğim, ayak uyduramıyorsan o ortamda durmayacaksın, yok olan bir şey sana rahatsızlık vermeyecektir ama sen onları var sayıyorsun.

Arabam var, arabamı çok seviyorum(sevmekte zorundayım, her gün bir araba değiştirmiyorum) Ama erişemediğim arabalarda gözüm yok, asla 1946 model bir araba ile 2012 model bir Ferrari'yi hobi niyetine bile olsa inceleme/takip etme niyetinde olmadım.

Tavla oynamayı çok iyi bilirim ama asla kafeye gidince tavla oynamam. Aptalca ve gereksizce buluyorum ve haz etmiyorum.

Futbola gelirsek, Galatasaraylı'ım, ama gel gör ki sadece derbileri izlerim. Fanatik değilim ve İddaa gibi şans oyunlarını da hep itici bulmuşumdur. Futbol konuşulan bir yerde hafif bir bilgim olduğu için HE der geçerim, ordan uzaklaşmam. Sözüm yoksa kafa sallar onaylarım. Ama açıkçası futbol muhabbeti yapan arkadaşlarım çok yoktur, dolayısıyla böyle kişiler çevremi oluşturmamakta. Ekstra da bir haz etmiyorum açıkçası futboldan. Genelde şampiyonlar ligi çeyrek final, yarı final ve finali izlerim sadece.

Ez cümle, bence gayet normalsin. (Ek olarak şahsi fikrimdir yazamadan edemedim: Kızların forma giyip, ölümüne taraftarız tarzı dolaşmalarına akıl/sır erdiremiyorum! )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucunu de seviyorum ama sevneyeni yadirgamam. Zevkler ve renkler tartisilmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba,tavla iyidir özellikle nargile + tavla tam muhabbet ortamıdır futbolu bende sevmem.
  • Arabayı neden seveyim biner giderim mesafemi koruyarak.
    Tavla oynamak zevkli bence.
    Futbol oynarım,izlerim,pc de vs. de oynarım ama maçtan sonra oturup 20 tane adamın bağırarak faul müydü değil miydi diye dinlemem,tezahürat ezberlemem,magandalık yapmam.
  • Leyla Abla?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.