Merhaba bugün yaşamış olduğum olayı sizlere anlatmak istedim ben bugün marketin yanında park alanı var arabamı oraya cektim az ilerisi toki orada arkadasım oturuyor neyse arkadasımı beklerken arabanın icinde oturup bi yandan s!gara iciyorum bi yandan telefına bakşyorum kimseye zararım yok insanlar beni sikayet etmis arabanın icinde yatıyo falan diye sonra jandarma geldi ne isin var dedi burda arkadasımın yanına geldim onu bekliyprum dedim sonra insanlar rahatsız olmuslar burda durma dedi bende zaten uzatmadım gittim simdi ben arkadaşımın yanına gittigimde bir dahaki sefere ve beni sikayet edip jandarma gelirse ne yapmaliyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabada otururken jandarmaya şikayet etm
-
-
Hocam market otoparkı mı burası yoksa kamuya açık bir alan mı?
-
Reis normal yani sıradan bi vatandas durabilir marketin otoparki değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aynı yerr gitsem beni yine şikayet etseler sorun olur mu
Hocam durduğunuz yerin statüsü önemli. Kamuya açık alan ise sorun olmaz. Kişilere veya kurumlara ait alanlarda problem olur sonuçta kişinin veya kurumların mülk alan sınırları olabiliyor.
Eğer siz kamusal alanda mesela sokağın kenarına park etmiş vaziyette birini bekleyebilirsiniz bunda bir sorun yok. Jandarma sizi alıp götürse de bu gibi şeylerde korkmayın ifadenizi net verin durumu anlatın.
Alkol veya herhangi bir madde kullanımınız vs yok ise zaten dert etmeniz gereken bir şey yok bu gibi hususlarda. Diyelim alkol veya madde kullanımınız olsa veya ses açıp çevreyi rahatsız etseniz bunlar başka şeyler tabi ama sizin böyle şeyler yapmadığınızı tahmin ediyorum.
-
Yok reis alkol veya rahatsızlık verme yok arabamda oturuyorum telefona vs bakiyorum toki kurumlara ait mi oluyor ki durdugum yerin tokiye ait oldugunu düşünmüyorum
Hocam şimdi olay yerini bilmediğimiz için ne desek yanlış olur ama şöyle özetleyeyim sizin için. Bulunduğunuz yerin kamuya açık alan olduğunu biliyorsanız yani özel mülk veya kamu mülkü vs değil ise ve çevreyi rahatsızlık, alkol vb ya da kimseyi rahatsız etme gibi durumlar yoksa endişelenmenize gerek yok. Sizi karakola götürseler de endişe edeceğiniz bir şey olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X