Şimdi Ara

Arabada müzik çalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler telefondaki şarkıları bluetoothla nasıl çalabiliriz ? Telefonum note4.Elimde şöyle bir cihaz var.
     Arabada müzik çalma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-499F5BBE4 -- 12 Temmuz 2016; 19:51:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavitekzen41

Beyler telefondaki şarkıları bluetoothla nasıl çalabiliriz ? Telefonum note4

aracın müzik çalarında bluetooth olması lazım, ben kablo ile direk bağlıyorum telefonu müzikleri görüyor teyp
  • aux varmı
  • Hocam görmüyor ben de işte kabloyu bağlıyorum no usb diyor kapanıyor.Yukarı resmini koydum şu aletle nasıl yapabiliriz ?
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Aux kablo yok hocam bende yukarı koyduğum cihazı almışlar arabaya babamlar nasıl yapabilirim o cihazı ?
  • tam olarak ne işe yaradığını anlamadım.

arabada aux varsa 3.5mm aux iş görür
    usb varsa direk usbden okur.
    bluetooth varsa zaten direk telefonla etkileşim kurabilirsin buna gerek yoktur.

hiçbiri yok ise bu cihaz işe yaramaz zaten
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Usb var hocam da okumuyor no usb dedikten sonra teypten devam ediyor, telefonun müziklerini çalmıyor.Bunu usb olarak teype takıyorsun bluetootla bağlanıyorsun demişler ama olmamış bir türlü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O cihaz galiba şöyle işliyor auxla o cihazı aux girişine takıyorsun yani cihazı auxa bağĺıyorsun bluetooth işlevi görüyor sonra cep telefonundan arat

Edit: Belki bu sadece telefon görüşmesi içindir müzik çalma aygıtı değildir çünkü mikrofon var üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 12 Temmuz 2016; 20:17:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye34BJK T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şimdi onunla ilgili video izledim müzik de çalıyor ama adam ingilizce konuştuğu için pek anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavitekzen41

Yok hocam şimdi onunla ilgili video izledim müzik de çalıyor ama adam ingilizce konuştuğu için pek anlamadım.

At videoyu çeviren olur mutlaka şuan dışardayım o yüzden pek yardımcı olamayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye34BJK T kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir video hocamhttps://www.youtube.com/watch?v=36sqOJsTtAk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.